Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2020 12:27 - Парламентарната секретарка на МО Ваня Деневска е любовницата на Каракачанов, ромката била забежка (Жената на “Воеводата“ си трае, защото е прокурор и съдружник
Автор: zahariada Категория: Забавление   
Прочетен: 3040 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 04.07.2020 12:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

СКАНДАЛИ Парламентарната секретарка на МО Ваня Деневска е любовницата на Каракачанов, ромката била забежка (Жената на “Воеводата“ си трае, защото е прокурор и съдружник в мощен холдинг) СНИМКИ


imageОт Admin на 04.07.2020

Каракачанов е имал само лека забежка с ромката, чиито снимки с военния министър обиколиха мрежата. Това твърди източник на narod.bg, запознат с житието и битието на славния „Воевода“.

imageРомката била само за кратка любовна авантюра

Той разказва, че Каракачанов има дългогодишна връзка с Парламентарната секретарка на Министерството на отбраната Ваня Деневска. Връзка, за която знаят всички във ВМРО – партията на снажния Красимир, както и всички депутати в парламента.

Те се запознават покрай партийните дела на ВМРО.

Тогава напористата Ваня, млада активистка, обладана от мераци за политическа кариера, не се замислила много и скочила в леглото на Краси, който по това време  бил поне с 20 кила по-слаб. Деневска не останала ненаградена за уменията си на любовния фронт.

imageМладата и амбициозна Ваня знае как да постига мечтите си

В деня, в който любимият й  седнал в министерското кресло, изгряла звездата на Ваня и тя била назначена за на сладката длъжност Парламентарната секретарка на Министерството на отбраната, кълне се в думите си нашият информатор.

Ваня, юрист по образование, дотолкова се качила на главата на шишкото, че си позволявала да отваря вратата на кабинета му с ритник. Говорила му на “ти“ пред важни особи и го злепоставяла с неуместни забележи. Но какво е всичко това в сравнение на резилите, които възпълничкият пишман министър твори ежедневно?

Съпругата на левента Краси знаела за тайната любов на мъжа си, но нямала нищо против той да задоволява нагона си извън брачното ложе, вместо да грухти в него.

Съпругата на Красимир Каракачанов – Росица Слабакова – Каракачанова също не е случайно лице. Миналата година сензационно гръмна скандал, в който бе замесена прокурорката.

imageСемейство Каракачанови

Тя лъсна като акционер в един от най-мощните холдинги „Синергон Холдинг“ АД.

Това стана  ясно от декларацията на вицепремиера Красимир Каракачанов. Интересна подробност е, че тази информация изсветля след разкритията и подаден сигнал до главния прокурор от журналистите Николай Бареков и Димитър Байрактаров. През всичките години и Красимир Каракачанов и съпругата му не са декларирали съдружието си с мастити участници в масовата приватизация. И двамата са заемали висши държавни постове и продължават и към днешна дата да заемат такива.

Интересно защо един прокурор в Софийска Градска Прокуратура крие съдружието си в толкова мощен холдинг?

Имало ли е конфликт на интереси и защо КПКОНПИ  мълчи по сигнала на Бареков и Байрактаров? В една от декларациите на прокурор Каракачанова лъсва връзка с фондацията на Сорос „Америка за България“. Интересно кога ВМРО са искрени, когато критикуват Сорос или когато му прибират парите? Росица Каракачанова се е облажила с 13000 долара за пътуване до САЩ! Какво е правила там, вероятно тя и Сорос само знаят?

Такова лицемерие обаче не е лъсвало досега в българската политика и съдебната власт!?

А как само тези пишман патрЕоти заклеймяват по медиите СОРОС и всичко свързано с него?  Ето и декларацията на прокурор Каракачанова, където най-долу лъсва връзката със Сорос и неговата фондация: https://register.caciaf.bg/2013/0DFD8ACD-09B0-47D1-92B6-1698302194C152459.xml Ето и декларацията, в която са декларирани ценните книги на прокурор Каракачанова в „Синергон Холдинг“ АД в точка 9: https://register.caciaf.bg/2019/E9859A0A-9EBA-46C3-8213-51C6F908E11D95205.xml  

Възниква и друг сериозен въпрос, извършили ли са престъпление по чл.313 от НК Каракачанов и Каракачанова?

Ако да, ще има ли кой да ги разследва и да им повдигне обвинения или закона в България важи само за простосмъртните?


image

ДНЕСМНЕНИЯ Скандалите го съсипаха: Каракачанов закусва с 2 водки, продължава с вино


imageОт Admin на 30.06.2020

Красимир Каракачанов не издържа на политическите интриги, развълнували държавата през последните месеци, и се пропи, алармира негов подчинен в Министерството на отбраната, категорично настоял за анонимност.

„Шефът търси истината на дъното на чашата още от зори. В кабинета си военният министър „закусва” с две големи водки още в 9 ч. сутринта. След това маратонът продължава по време на тежкия обяд, където преглъща храната с бутилка червено вино”, ожали се министерският служител В.П.

Според него цялата негативна кампания с торбичките „Билла”, фотосите, на които се вижда подмокрения му панталон по време на стрелбата на полигона край шуменското с. Марково, атаките на Васил Божков към кабинета и цялата патаклама от политическите опоненти на властта са се отразили зле на психиката на лидера на ВМРО. „Съсипан е от интригите, той и преди обичаше да посръбва, но сега положението е извън контрол”, призна източникът на Lupa.bg.

Красавица, известно лице от малкия екран като репортер в голяма телевизия, потвърди за лошия навик на вицепремиера. „Колкото пъти ми се е налагало да му звъня по телефона, все ме изненадва със завален изказ и разюздан смях”, призна водещата.

За алкохолните залитания на воеводата призна преди време и лидерът на „Евророма” Цветелин Кънчев.

През декември 2019-а ромският капацитет разказа през Би Ти Ви, че „всичко се решава на маса, на хубава трапеза с хубава българска ракия и салата”.

„През 2003 и 2007 г. с Каракачанов сме решавали тежки проблеми на маса. Моята ракия от горски малини прави чудеса. На ВМРО не сме помагали за вот, помагали сме на партии, с които сме имали коалиционни споразумения”, обясни Кънчев, отговаряйки на твърденията на Александър Методиев, че с Каракачанов са обикаляли ролските махали за изборен пазар.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - За вярване е
04.07.2020 13:53
Няма лоша реклама, а СДС започна пътя си към дъното с реклама на "БЕЗОТГОВОРНОСТТА" и "КРАЖБИТЕ" на комунистическата власт. И гладните "десни" са си рекли "значи може 45 години" и се изкушили да повторят "същото". Да, ама не. И се ос.аха. Та сега премиерства един пожарникар и каратист, и бивш комунист.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742743
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031