Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2021 21:28 - "Инсайдър" -- Фронт на Ротшилд за Синагогата на Сатаната
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1026 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 28.11.2021 21:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  "Инсайдър" -- Фронт на Ротшилд за Синагогата на Сатаната

14 ноември 2021 г

https://www.henrymakow.com/2021/11/rothschilds-front-for-synagogue-of-satan.html?_ga=2.194844014.2132090153.1636965186-1115016588.1555220573&fbclid=IwAR2B94j_XEFDOOFhvfU2OpZqPSn_fdCjE7AwzX8HnNqdwNOXFUq1N7P4nb4

image
„Древните венециански сатанински семейства са обратно на Ротшилдови, които всъщност са просто новобогаташи, в сравнение с този древен еврейски управляващ елит, Те са обратно на Синедриона. Евреи, Хенри, всички евреи .“

„ Синагогата на Сатаната , през B"nai Brith, контролира масонството....и оттук надолу последователността на клубовете за животни, Ротари, Лъвове, Елк, Лоси, Бойскаути и т.н. Това са социалните/културните лидери на западните обществото...и те са заразени и подкопани от добре организирани паразити, произлизащи от международното еврейство. Това е един от начините, по които сатанинските евреи контролират западното, а всъщност глобалното общество. "  


Отказ от отговорност - Тази публикация не представлява одобрение. Как може, когато авторът ме нарича „еврейски дезинформационен агент“, докато ме цитира подробно в онлайн книгата си ? Независимо от това, книгата му е изчерпателно изследване на масонския еврейски заговор и много неща като венецианските сатанински семейства са верни. От друга страна, идеята, че евреите произлизат от „червеноглави гиганти“ или нефилим, ми се струва абсурдна. Правя изключение и от това, че той нарича хазарите поредната „еврейска измама“. Според мен евреите ашкенази са хазари и нямат законни претенции към Палестина. Освен това за „вътрешен човек“ той разчита доста на информация, която е публична.

от "Борис Фишър" (henrymakow.com)

да. Али Картър е абсолютно права. Благодарим ви, че предоставихте по-голяма експозиция на смелото, жизнено важно интервю на  Stew Peters . Знам, че това е точно, защото бях сексуално малтретиран от моя дядо масон на високо ниво, когато бях на 30 дни. Докато лежах в кошчето си на 30-дневна възраст...той "седеше", докато родителите ми бяха навън...дядо ми сложи пениса си в устата ми, за да го суче. Разбира се, разбрах, че това е гърдата на майка ми и почти се удавих в паника, докато той еякулира. Обширната злоупотреба, която последва повече от 9 години, е дълга и многостепенна история, която ми отне цял живот, за да разгадая и разбера. Сега съм на 72 години.

Неговото злоупотреба/програмиране/обусловяване на мен продължи, доколкото ми е известно, неоткрито от родителите ми. Мисълта му при първата ми злоупотреба, която изплува от дълбоки, дълго скрити, травмирани спомени на 57-годишна възраст, беше: „Трябва да ги хванеш, когато са млади, колкото по-млади, толкова по-добре, защото тогава няма да говорят“.

Далеч повече подробности са достъпни от други MKUltra, изложения на Beta Sex Kittens в "Благодаря за спомените" от Брайс Тейлър/Сю Форд и " Транс-формиране на Америка" от Кати О"Брайън.

Подобна злоупотреба е в основата на сатанинската, масонска дейност. "Вземете ги, когато са млади. Колкото по-млади, толкова по-добре." Така нашите политици, съдии, бизнес и културни лидери, професори, преподаватели, собственици на медии, редактори на вестници, водещи на новини мъже и жени и т.н. са, в много повече случаи, отколкото можем да разберем, дълбоко увредени/компрометирани и под контрол на ума, базиран на травма. Ето защо писмата до нашите политици се оказват безполезни. Техният дневен ред е ИЗЦЯЛО да служат на скритите си господари...Масонството и обратно на това...скриване на очи...друга глобална, тайно сатанинска организация.

Започнах да се моля на седемгодишна възраст, за да разбера защо светът е толкова ужасно увреден.

Бях предадена на елита на Онтарио...Можех да спомена изтъкнати имена, но не искам тук... Като умно, социално добре поставено дете, бях подготвен да стана успешен бизнесмен, а след това много вероятно политик, в прегръдката на Онтарио елит, и продължат напред сатанинския си дневен ред, който сега достига своя дълго планиран край тук, в Канада и по света.

През годините, докато се опитвах да разкрия техния дневен ред, аспектите на тяхната специфична дейност и като следствие, имах три опита за живота ми с любезното съдействие на насочено енергийно оръжие от CSIS (Канадски тайни разузнавателни служби) и масонска атака, която напусна аз в безсъзнание. Саботираха ми предприемаческите ми начинания, всичките ми пари, всичките ми инвестиции бяха откраднати. Множество приятели, сътрудници, приятелки са били убити, „самоубити“, намерени мъртви при „мистериозни обстоятелства“. Дълго време живея живот под принуда, като „целенасочен индивид“.

Научих, че гръб на множество тайни сатанински общества, най-често масонството, пребъдва Истинския фокус на Ада на Земята, истинската Скрита ръка, организация, добре практикувана да се крие на открито, която е унищожила всяка цивилизация, достигаща назад през историята в мъгли от предистория и митове. Същото това сатанински племе прави това отново сега. Това е всичко, което някога са способни да направят. УНИЩОЖАВАЩА! В крайна сметка, и по дяволите, скоро се моля, тази сатанинска бърлога на усойниците да бъде призната за това кои са всъщност и най-накрая да бъде премахната от някога отново да се намесва в свещения живот на тази планета.

Същността на това, което научих, включително подробности за това. това сатанинско племе е свободно достъпно в книгата ми "Истинската история на Земята. Защо в ада всичко това се случва отново!"     

Попитах Борис кой е „отгоре“.
Синагогата на Сатаната е на върха. О, да, 13-те фамилии... Орсини, Медичи и други... Тези древни, венециански сатанински семейства са обратно на Ротшилдови... които всъщност са просто новобогаташи в сравнение с този древен еврейски управляващ елит. Те са отзад на Синедриона. Евреи, Хенри, всички евреи. Точно като семейство Сесил, Ексетърс. Сесилите се представят като върховни ОСИ, като крайни английски сини кръви... но в РЕАЛНОСТ те са евреи. Всички активно са част от Синагогата на Сатаната. От хиляди години.

Приятелю мой, може би ще се озадачиш, като прочетеш това. Позволете ми да добавя цитат от моята книга, подходящ за нашето разглеждане:
Командирът на канадските сили Гай Кар, основан на изследванията си през целия си живот и след като е могъл да знае от пряка лична връзка, представя следното в книгата си Сатана, принцът на този свят , 1958 г., гл. 8, „Знаейки, че е съществувала „Тайна сила“, която е използвала нацизма и е възнамерявала да използва комунизма, за да служи на собствените си тайни планове, и да допълни собствените си амбиции да узурпира неоспоримо световно господство, бях решен да разбера повече. .Най-накрая осъзнах, че Илюминатите, чийто таен заговор и намерения разкрих, бяха контролирани НА ВЪРХА от Синагогата на Сатаната.“

Също така ви моля да прочетете материала от началото до страница 108 като цяло и да не прескачате пробите за хапване, които неизменно ще бъдат оценени въз основа на текущата ви "кондиционация". Представеният материал изгражда истинско разбиране в преднамерена прогресия. Когнитивният дисонанс, истеричната слепота, индуциран от травма контрол на ума и всички подобни реактивни модели, симптоматични за човешкото състояние, са склонни да отричат ​​Истината и да предизвикат младежката реакция на желанието да убие пратеника. Моля, имайте предвид тази привикнала реактивна функция и позволете на това, което представям тук, да ви помогне да се събудите от масовия контрол на ума, да започнете да схващате истинската история на човечеството, да разберете какво всъщност се случва в момента и да продължите съзнателно да прегърнете своята законна позиция като духовно подреден управител на Животът на тази свещена планета. Материалът от стр.

Марк Твен мъдро отбеляза, че „Това, което ни вкарва в беда, не е това, което не знаем, а това, което знаем със сигурност, че просто не е така!“ Моля ви да облекчите хватката си върху теориите и вярванията, които са станали толкова широко възприети, че сега се считат за факт. Ще ви питам това многократно, в много категории на внимание. Ако не сте подготвени да бъдете оспорени, дори внимателно разглобени, вашите основни вярвания, спрете да четете сега. Само ако наистина сте готови да мислите за себе си, вместо да следвате обичайния навик да връщате програмиран материал, твърдейки, че това е „вашата мисъл“, трябва да продължите. В тези няколко страници са разкрити лъжи, фундаментални за Матрицата на глобалния контрол на ума, лъжи, които в момента поробват човечеството и скоро ще наложат напълно Ада на земята.
  Свързано – „Писмата на Симонини“ – Първото доказателство, свързващо евреите, масоните и илюминати със световната революция – Християните за истината ----------------  Антъни Мигчелс - Нашата война ли е с нефилимите?



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. lexparsy - Благодаря че ми подреди мисли в по-добро разбиране...
28.11.2021 22:03
Дано и на все повече Хора, осъзнаваши че Земята ни е едно 'място (или бойно поле) , на което все още имаме право Избор...
Лекс
цитирай
2. oia - Адмирации за постинга. Отново ще ...
29.11.2021 03:11
Адмирации за постинга. Отново ще напиша само в едно изречение и то с главни букви: ПО ЗЕМЯТА ВСИЧКОТО ЗЛО, Е ОТ ЕВРЕЙСКО ПОТЕКЛО.
цитирай
3. zahariada - lexparsy Да
29.11.2021 08:59
Така е.
цитирай
4. zahariada - oia Да
29.11.2021 09:00
Благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39754293
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031