Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2021 06:17 - Енергийните центрове на планетата Земя и България
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3162 Коментари: 3 Гласове:
13

Последна промяна: 20.04.2021 09:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


                       Енергийните центрове на планетата Земя и България 


Ако се интересувате от езотерика (тайните знания)
и не сте прочели статията по-долу, днес е щастливият Ви ден. 🙂

http://dianadeleva.com/%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d1%80%d0%b3%d0%b8%d0%b9%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b5/2014/02/22/

Ако не знаете какво е езотерика и сега четете тези редове,
моля запознайте се, може би ще Ви допадне.

„България е един от трите основни енергийни центъра на планетата Земя.

                                       image

енергийните центрове на планетата Земя и България

Варненската ясновидка Гергана Герасимова нашумя с поредицата от Книги „Тайните подземия на България“ на писателя Милан А. Миланов. Поредицата поднася неочаквани разкрития за вековни тайни, които пази земята ни. Духовният учител – игуменът на манастира „Св. Троица“, притежаващ екстрасензорни способности и в тази пета част на книгата разкрива на своя ученик лабиринт от тайни. За разкриването на тези тайни помага ясновидката, получаваща послания от Информационната Космична Банка /АКАША/.



                   Гергана Герасимова ,екстрасенс, Милан миланов



Единият е Тибет, където в продължение на хилядолетия пребиваваше Земната кундалини.

Вторият е в района на Чили и Перу, където тази земна кундалини се премести и който ще бъде неин дом през следващите хилядолетия.

Третият – България, е все още неоповестен и „неоткрит” за широката общественост на планетата.

Много хора от различните краища на земята, дори не са чували за България, други – не знаят къде точно се намира, но времето за реализация на тази малка територия от планетата, върху която е разположена държавата България, настъпва. Потенциалите, заложени тук са необятни и неизчерпаеми.

Тук е директната връзка със земното ядро, което е от изключително значение не само за Галактиката, но и за тази Вселена. Защо ядрото е толкова важно?

Земното ядро е концентрирана енергийно-плазмена структура, съдържаща в себе си всички валидни за Вселената енергийни стойности. Поради тази причина то е от особено важно значение, както за галактиката, така и за цялата Вселена, като източник на информационни и балансиращи енергийни потенциали.

Съществата от Плеадите, Фаетон, Сириус и др. създават под земята своите центрове, лаборатории и градове заради изключителните стойности, които има земното ядро. С помощта на различни технологии тези стойности се смесват с други енергийни потенциали и се използват за различните нужди на планетите от Галактиката. Освен това Земята се намира на специално място в Галактиката и има директна връзка с Висшата информационна банка. Пребивавайки тук, се спестява време за изграждането и поддръжката на космически информационни центрове, които да служат за връзка с банката. Често в такива центрове се получават енергийни трусове и се налагат пренастройки, което отнема време.

Земята е създадена в следствие еволюцията на Вселената. Тя е един от трите центъра, които я обслужват и има директна връзка с Акаша. Не ползва ретранслатори и междинни центрове. От Земята се приемат, предават, пренасочват и контролират всички информационни, енергийни и симптоматични потоци, стойности, параметри, полета на излъчване и т.н.

В ядрото на Земята са концентрирани стойностите и характеристиките на всички енергии, валидни за цялата Вселена. Именно затова планетата е от изключително важно значение за всички общества и цивилизации, обитаващи Вселената. Това е причината за изградените подземни лаборатории, в които се извършват непрекъснати измервания, изчисления, корекции и проучвания на земното ядро.

Град Варна е разположен на брега на Черно море. Дълбоко под него има изградени градове на седем нива от различни цивилизации и през различни етапи от развитието на планетата.

Първият от тях, който е най-дълбоко под земята е изграден още преди заселването на Земята с цивилизации от земен тип. В този град са разположени лаборатории на цивилизации, представителки на всички галактики във Веселената. В тези лаборатории се правят проучвания и измервания на земното ядро, както и различни манипулации с характеристиките, стойностите и производните на вълните, полетата и честотите на земното ядро.

Има център, в който е изграден мощен реактор, свързан директно с ядрото. В този реактор чрез пречупване, издължаване и сгъстяване на стойностите се получават нови излъчвани вълни от междинен тип, съдържащи високо честотен потенциал и двойно модулирани фта двойки на микроедричните стойности. Реакторът е свързан чрез втулоедрични канали с центровете на всички лаборатории, където след преработка със специфичните за съответната галактика енергийно-полеви стойности се ретранслират в зонален квазер и от там, чрез концентрирани полета от горен квант, се доставят в галактиките и прилежащите им планети за нуждите на обитаващите ги цивилизации.

Вторият извънземен град е създаден от цивилизациите на Плеадите – създатели на лемурийците., като към тях по-късно се присъединяват представители от Сириус, Голямо Куче, Кентавър и др. В този град са изградени изключително много на брой пирамиди, различни по размер, форма, строеж на кристалите, функционалност, енергийни и вълнови параметри, както и по положение – правилни, обърнати, двойни. От този пирамиден град се координират енергийните полета и канали на всички, излъчвани в Космоса, стойности на висшите Алфа и Сигма спектрални зони. Балансират се също така и нововъзникналите енергийни стойности във Вселенската общност. В голяма правилна пирамида е съсредоточен центърът за директна връзка с Акаша.

И двата града продължават да функционират и сега, а пространството, на което са разположени, продължава и под дъното на Черно море.

Преди около 14 000 години в България идва Първият или Космическият Христос.
 
                            Христос

Той не е представител на земната цивилизация. Идва от друг свят с мисията да положи началото на нов морал, нови убеждения, нови критерии за оценяване на събитията, поведението и отношенията между хората. Той, както и други Учители, появили се в други времена и по други места на земята, са носители на по-висша идея за живот и жизнен път и са имали задачата да предадат тази идея чрез посланията, съдържащи се в техните учения.

Появата на Христос по тези земи не е случайна. Тук, в България се преплитат каналите за достъп до Висшата информационна банка, тук земите са свещени и какво по-подходящо място за “раждането” на нещо ново и много по-възвишено. Учението му е било насочена в тази насока и е било изградено на базата на Вселенската философия, приспособено към еволюционното ниво на развитие на Земята и нейната нова цивилизация. По време на престоя му на земята той е обикалял единствено по земите, обитавани от първите траки, общувал е с тях и е оставил следи от своето присъствие в техните древни, тайни писмени документи.

При приключването на мисията Учителят е трябвало да отпътува, но е оставил част от енергийната си мощ под формата на така нареченото светлинно тяло.

Светлинното тяло на Христос, което е затворено в голяма кристална сфера и се намира в музея под Витоша, представлява отделени енергийни клетки от енергийното му тяло.
Енергийните клетки, които представляват светлинното му тяло, съдържат потенциалите, информационните данни и параметри на всички Алфа вълни, канали, полета и полеви структури, които Христос е владеел и използвал. Затворени в кристалната сфера, те концентрират тези мощности и данни и не им позволяват да се „разлеят”, разпръснат, примесят с други честоти или замърсят. Излъчването е силно, потенциалът е от свръх нивото на Алфа лъченията и полевите вълни. Целта на съхранението на светлинното тяло е, след време, когато настъпи момента за отварянето му, да облъчи новите посветени от петата и шестата раса и да им влее потенциалите на енергийните стойности, които е владеел учителя Христос преди 14 000 години.



                                               кристална сфера

На малката територия, на която е разположена България, има много изключително силни енергийни центрове, като например Перперек, Татул, Белинташ, Бегликташ, Рилските езера, Рупите и много други.

Перперек представлява каменен град, изграден от първите траки още преди 12750 години. Бил е населяван от потомците им и е просъществувал до 2-3 век от н.е. Бил е средище на висшата аристокрация и в него са се провеждали всички висши съвети, контакти с инопланетяни и връзка с Акаша. Под града има четири подземия. В едно от тях има зала и малко езерце, с постоянно течаща и изтичаща от него вода. Тази вода извира от голяма дълбочина и е със специфични свойства.

При досега й с кристалите, служещи за комуникация и връзка с Акаша, те са започвали да излъчват мека светлина и искри, след което са „оживявали” и са предавали двустранната информация. Четвъртото подземие е с най-голямо значение от енергийна гледна точка, тъй като в него се намира много мощна четириъгълна пирамида, чието излъчване се усеща и сега не само в района на Перперек, но и на по-голямо разстояние. Направена е от многопластов кристал с втъкани фини златни нишки, които имат ролята на кръвоносна система за пирамидата.

По тях циркулират в строго определен ред, посока и интензитет енергийните потенциали, произвеждани и излъчвани от пирамидата. От четвъртото подземие през добре прикрит вход се навлиза в широк тунел, отвеждащ до подземен град на атлантите, който от своя страна има връзка с подземен град още от времето на цивилизацията на лему.

И двата са били изградени на базата на високите и чисти Алфа вибрации и са имали директна връзка с лабораториите около земното ядро и със самото ядро. В едно от подземията под Перперек има зала със златни стени. На едната са нарисувани две слънца – едното е нашето сегашно слънце, другото е второто слънце, което Земята ще има един ден. Има нещо като улей, който влиза под земята и няма край, бездънен тунел, отиващ в друго измерение, където е другото слънце. Под Перперек се намира тунелът за бъдещето.


Какво е Второто слънце? Второто слънце е в друго измерение и с преминаването на земята в нейното по-високо вибрационно ниво ще се отворят пространства, които сега са непознати за нея. Тогава ще настъпи и пренареждане на звездната карта и Второто слънце ще стане видимо за земните жители. Постепенно то ще регулира позицията си и ще заеме отреденото му място в новото звездно нареждане, като по този начин ще започне да изпълнява функциите си на Второ слънце на Земята. То притежава потенциалите на сегашното Слънце, плюс нови спектрални функции, лъчи и потенциали на параметрите си, което е необходимо за новите условия на живот във Вселената след пренареждането на звездната карта и повишаването на чистотата на вибрациите и енергийните потенциали на Земята и звездните обекти. След появата на Второто слънце, сегашното ще продължи да бъде Слънце на Земята, но с променени функции, адекватни на извършените промени.

Това обяснява значението на Перперек за Земята не само като мощен енергиен център.

Светилището, създадено в Татул е било изградено на базата на Свещената геометрия, която траките или араните са владеели.

Всеки елемент в него е в строги взаимоотношения с останалите, като за целта са използвани основните принципи на Свещената геометрия. Под Татул, дълбоко в недрата на земята има една пирамида, която е свързана с енергийната пирамида под Перперек.

Светилището на Белинташ е най-древното открито на континента.

                                               Белинташ

Има и по-древни, но те са скрити все още от човешките очи. Истина е, че Александър Македонски е идвал тук да се съветва и за благодарност е оставил голяма част от съкровищата, с които е пътувал. Те и сега се намират в местността, поставени в специална каменна стая, изградена за целта. Намира се на 7-8 метра под земята. Звездната карта, направена на Белинташ е пресъздавала планетите от времето преди повече от 10 000 години. Тогава небето е било различно, траекторията и подредбата на планетите – също. По цялото плато е имало символи, характеризиращи определени елементи от Слънчевата система. Сега тази карта е почти разрушена от времето, климата, природата. Улеите са били едновременно ритуални улеи и звездни линии, свързващи по определен начин различните звена от звездната карта.

Светилището Бегликташ е съградено от траките в началото на второто хилядолетие пр.н.е. За изграждането му са използвали карта, наследена от техните прародители – първите траки. Посветено е на Орион и там са се извършвали различни ритуали, свързани с Космоса и посвещаването на новите жреци в тайнствата на Висшата мъдрост.

На Рупите в Петрич, дълбоко под земята има все още действаща кристална енергийна сфера, която излъчва високо честотни вълни от Алфа спектъра на пи нивата.

Рупи

Това е причина и за лековитостта на минералните извори, намиращи се там. Мястото, като цяло, е заредено с „лековита” енергия и затова хората се чувстват добре там. След време, когато цивилизацията израсне достатъчно, ще й се позволи достъп до тази кристална сфера и ще може да използва пълния й капацитет за благото на хората и земята. Това е причина, преди години, пророчицата Ванга да избере именно това място, където да живее и посреща хората, стичащи се при нея не само от България, но и от различни краища на земята.

В района на Рилските езера има голям пирамидален комплекс, който и до днес има излъчване, което правилно използвано, подпомага духовната дейност и развитие на посветените и техните ученици.

Не случайно Учителят Петър Дънов избира това място за провеждане на духовните си практики и семинари. В България има много пирамиди, не само на Рилските езера.

Строени са по времето на лему и атлантите. Има и няколко, построени от първите траки след заселването им по тези земи, когато са били свежи знанията им, получени от атлантите преди да поемат пътя насам.

                                          рила

Интересното в българските пирамиди е това, че освен нормални, има и обърнати пирамиди, а също така и двойки пирамиди – една върху друга, свързани във върховете си, т.е. нормална и обърната пирамида. На Рилските езера пирамидите са от трите типа. Там има мощно космическо поле, което е било използвано за база за полети и комуникационен център.

Не по-малко интересен и важен е комплексът в Сборяново. Пирамидалният комплекс е изграден от Омуртаг с помощта на духовни учители и водачи от втората раса на цивилизацията на Сириус. Използвани са знанията на Висшия разум, за да се пресъздадат взаимовръзките и хармонията във Вселената, които са следствие на Висшата вселенска мъдрост.



image
                                                                                               продължава







Гласувай:
13



1. batogo - Благодаря ти за публикацията, Бвен, чието съдържание изяснява много исторически събития около България!
20.04.2021 11:30
Може би именно това е истинската, добре завоалирана причина, алчната руска империя да се стреми открай време да завземе земите ни и да унищожи народа ни?!?!
Причина, която още великият радетел за Свободна България Георги Раковски е осъзнал и изразил така: „Всякога проклета Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните простодушни българи, че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото Отечество... Нашата свобода от нас зависи!“"
цитирай
2. bven - Че то се оказа, че не само руската империя е алчна за тази земя, бат Оги!:)))
20.04.2021 13:17
batogo написа:
Може би именно това е истинската, добре завоалирана причина, алчната руска империя да се стреми открай време да завземе земите ни и да унищожи народа ни?!?!
Причина, която още великият радетел за Свободна България Георги Раковски е осъзнал и изразил така: „Всякога проклета Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните простодушни българи, че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото Отечество... Нашата свобода от нас зависи!“"


В днешно време, новият прочит на нашата история се свежда до все братски съседски държави, велики по същност, мечтаещи да превземат Българската земя?! Това обяснява и защо европейските велики сили са гледали своите интереси и са ръчкали глупавите ни съседи да нападат, мечтаят и гледат с лошо око на нас.
Както се казва, тук е била чертожната дъска на Господ и тук е правена историята на нашия свят. Затова и Аспарух знае къде да върви.
Поздрави и дано и ние разберем на края тази истина!
цитирай
3. bven - Пак имаше словоизлияния на въртиопашка милейдиева -https://bven.blog.bg/zabavlenie/2018/09/25/izkustvoto-da-ne-vijdash-v-ogledaloto.1628720#last_comment
20.04.2021 13:20
По-млада, по-умна и във всички случаи по-хубавата съм аз
бвен:))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869509
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава