Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2008 12:48 - Биг Брадър - това заслужаваме !
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 3239 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 31.07.2009 22:46


С 5 брадъра Пловдив не омая драгия ми зрител
image

PlovdivMedia - С 5 брадъра Пловдив не омая драгия ми зрител

Видя му се краят на рекламираното като мегашоу издание на "Биг Брадър" 4, с което Нова телевизия се напъваше да запълни три месеца зрителския интерес. След 84 дни престой в къщата наградата от 300 000 лв. взе софиянецът Георги, подвизавал се в цивилния живот като шофьор и градинар, а в предаването като сърдечна тръпка на циганката Таня. Другата финалистка Наталия се натаралянка рано-рано, развяваше кълки час-два, активно надигаше чашката и избухваше в истеричен смях, докато не стигна до прозрението в изповедалнята: ”Всичко говори, че аз съм човек”. Тъжно-смешен финал на поредния “риалити” провал.

Христо МАРКОВ


Зад кулисите остана практически битката между варненското и пловдивско лоби на брадърите, откъдето можеше да се завърти любопитна интрига. Варна се представяше с дъртия тарикат и женкар Бай Иван, бившия милиционер и настоящ охранител и актьор Цветан и Константин - неуспял фолкпевец и любител на коката.
Пловдивчаните този път бяха най-широко представения регион с цели пет брадъра. Ученичката Ангелинка от Столипиново напусна доброволно, самотната майка Виолета, препитаваща се като крупие не се хареса с леко дразнещите реакции, Петър бе представен като фен на Локо и националист, бе от малкото интелигентни момчета в предаването, но за съжаление попадна във въртележката “толерантност-агресивност”, която го изхвърли. Групата от майничките се допълваше от избрания като любимец на жените и шампион по снукър Венцислав и доволно пухкавата Нели, която била известна с това , че имала албански любовник на преклонна възраст. Венци бе скучен, а Нели взе, че се просна на сцената още с излизането си и я касираха. След тази несправедливост Мария Капон май организирала комитет в защита на “пълните, но чаровни пловдивчанки”.
На “драгия зрител” му дойде нанагорно три месеца да се любува на жената-мъж Манол с вид на съветски трактор и налудно крещящ/а за любовта си ту към хасковската фолкпочитателка Иванина, ту към корабната туристка Наталия. Понякога този Манол-Даниела се цамбуркаше и с двете в “жакузито” за радост на всички обратни в страната и Митю Пищова. Не отсъстваше и класическия гей, демек педераст. Ролята се изпълняваше от харманлийския шивач и сервитьор Мартин. Той пък нападна сексуално победителя Георги.
За съжаление на сексуалните маниаци двете красавици Ирена и Иванина бяха отстранени рано. Даже прясно разведената бургазлийка бе разкрита от бившия си мъж като използвачка, а Иванина не успя да пребори някаква Соня за сърцето на Денислав, който залагаше на признанието “Никога не съм чел книга”.
Забравиха се “подвизите” на тариката – ресторантьор, който преби до кръв циганин от сиропиталище, защото не се разбраха “кой ще го гази Трабант”; на някакъв португалски топидиот Умберто – той пък отказваше да ползва тоалетна и се облекчаваше в двора на брадърите, докато живееха в катастрофирал самолет. На финала за радост на публиката размаза торта връз водещия Милен Цветков.
Шефовете на телевизията пробваха плоски номера за покриване на загубите като раздаване на автомобили, но накрая капитулираха и първо свалиха предаването на Венета Райкова “По-малката сестра”, а после пришпориха финала с цяла седмица – вместо на 90-я, победителят бе обявен на 84 ден. Трябваше да се информират за развитието на този “реалити-формат” в братска Русия, където „ситуират” брадърската къща до Кремъл с прозрачни отвън стъкла – да минават московските граждани и се любуват на съквартирантите. До третия ден, когато след успешна мисия им раздават неограничено количество водка и черен хайвер. Следва див и необуздан масов секс, потрошаване на
къщата и побой над дежурните оператори. На следващия ден първото и последно издание на "Биг Брадър" в Русия е прекратено, а режисьорите солидно глобени от тамошния СЕМ.
Нашенските тв шефове трябваше да понаучат, че в САЩ и Европа, откъдето купуват готовите формати като "Биг Брадър" и Dancig Stars са отдавна изчерпани и вървят в нискобюджетни формати или регионални телевизии.
В крайна сметка ТЕЛЕ-зрителите трябва да бъдат забавлявани я с риалити, я със сериали за Сергей, защото изборите са далече, а “електоратът” не бива да се оставян необгрижен.


Тагове:   шоу,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9566393
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930