Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2008 12:49 - Министърката, която работи любовница
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 5118 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 31.07.2009 23:17


  Нова Елена разпалва Троянска война между НДСВ и БСП

image

 

PlovdivMedia - Нова Елена разпалва Троянска война между НДСВ и БСП

Нарочна декларация на НДСВ бе разпространена този вторник в Пловдивска област, в която заплашват БСП, че „следим с голямо внимание случващите се събития в столицата и по-специално широко тиражираните негативни реакции срещу Гергана Грънчарова, Николай Василев и Соломон Паси”, а в края на текста призовават всичките си местни организации и пловдивската общественост на бунт.

Христо МАРКОВ


Демек, социалистите на Станишев нападнали Грънчарова, че нищо не работела и даже има вина за негативните доклади на ЕС, но царистите с всички налични сили стоят зад нея. Нарушението на бон-тона ме заинтригува и се порових за тази хетера Грънчарова, която е в състояние да скара коалиционните партньори.
Попитах мой приятел, който е много навътре в политическите дела и той ме застреля с отговора си, че тази министърка работела ... като любовница. Чак пък толкова?... Разрових се в безкрайните дебри на Интернет.
Ведомството, което Грънчарова оглавява се казва „Министерство по европейските въпроси”, но практически, де факто и де юре такова не съществува. Да, нещо може да откриете в сайта на външното ни министерство, където младата дама е представена с екип от четирима сътрудници, но е министър на тях. Не може да се разбере нито какво работи, нито какви са тези „европейски въпроси”, които решава в трудовия си делник. От там попадаме в личния блог на Грънчарова и в стил лексикон от 70-те четем:”Мога да пея. Обичам да чета, да танцувам. Спортувам за форма. Понякога забравям да ям” има и статия посветена на ежедневието на „министърката” – „6.30 ч. Ставане. Бих поспала още поне час. 14.30 – среща с 20 души; 17.20 – Президентството. Церемония по награждаване с орден. След това – вкъщи. Време за писане.” И пише ли пише Грънчарова в блога си. Статии с вълнуващи заглавия: „Властта има
работа. Опозицията има време.” или „За 30 дни трябва да спечелим 7 год.” Последната е публикувана на 13 май т.г. по повод среща на управляващата коалиция, където, според нея, „договорили политики, радикални до революционност”. Колко са ефективни политиките се разбра преди месец, когато ни шамаросаха „по европейските въпроси” с 220 млн. евро и предстои да вземат още докъм 360 млн. Но Грънчарова не спира да пише, да дава интервюта и да се снима. На фото е даже с косовския албанец Хашим Тачи, нищо, че преди години бе издирван от Интерпол за наркотрафик. На друго фото кумува с възлюбения си Паси на палестинеца Ашраф и плевенчанката Оля – тая сватба вече се разтрогна с гръмовен скандал. Навсякъде е с Гучи, Макс Мара, Долче и Габана и Живанши. Така трябва – блогът е озаглавен „Прозрачност” и ни запознава най-вече със светските и писателски достижения на асеновградската политичка. Какво всъщност работи „по европейските въпроси” не се разбира, но блога е посетен над 5 778 пъти и има цели 70 коментара към него.
Не се задоволих с четенето на тези моделски опуси и продължих да търся причината за Троянската война, която разпали тази царска Елена между партньорите в коалицията. По-изобилни сведения ни дават някои „светски” издания. Там научаваме, че след царската победа през 2001 год. пламнала бурна и изпепеляваща любов между Мони Паси и Гергана Грънчарова. Той напуснал жена си Бинка Пеева, която му отмъстила с книга озаглавена поетично „На копието ми любими”, а Грънчарова сколасала да се раздели със съпруга си инкогнито, така да се каже. Няма данни той да е писал книга за нея. Заживели Паси и Грънчарова като в приказките „доволно и щастливо”, но без брак за удивление на консервативния и многодетен цар. Вероятно това е и причината социалистите да включат в критиките си и Соломон Паси – нали има закон вече за безбрачното съжителство. Така ги атакували даже за семейственост „по европейските въпроси”.
В други електронни издания научаваме, че Грънчарова имала сестра близначка Михаела, с която си приличали досущ като две царски копчета за ръкавели. Даже можели да се менкат в училище. Михаела пък била сърдечно близка и безумно влюбена в стария коцкар Борислав Дионисиев – олигарх и паркетен лъв. Никъде не открих нещо за
работата, която върши министърката ни Гергана Грънчарова и за „въпросите”, които трябва да решава. В страницата на Народното събрание я няма и като обект на депутатски питания. То, ако не работиш нищо за какво да те питат, зер.
Върнах се отново в блога „Прозрачност”, а там има цяла рубрика „Моите приятели”, където обществени и светски личности пишат писма до министърката и изразяват радостта си, че е решила да „споделя” по електронен начин. Гого Лозанов, медиен експерт и светски лъв, е почти влюбен: „Лицето на Гергана Грънчарова е успокояваща гледка. Блокът й ще е защитена територия за наивници”, а Саша Безуханова, бизнесменка, до сълзи се трогва, когато „Гери ми каза за свой блог.” Героят на социалистическата ярост и министър Николай Василев в прав текст оприличава Грънчарова на Хилъри Клинтън. Тук вече спрях просълзен, но не открих и дума какво е вършила тази благоверна на Паси дама от март 2007 г., когато е избрана за министър.
Публикациите, свързани с влюбените Грънчарова и Паси, надделяват поне десетократно над тези, в които се споменава, че има министерство „по европейските въпроси”. За свършена
работа в него няма да откриете нищо.
Май за първи път ще се съглася с „градивната критика” на БСП относно царските администратори, трудещи се по въпросите на Европа и интеграцията.
Иначе младите може да се вземат.


Тагове:   НДСВ,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9578257
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930