Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2009 20:21 - Стоян Ганев и Слави на избори ...
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 1741 Коментари: 1 Гласове:
0



Слави Трифонов и Стоян Ганев тръгват заедно на избори Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-
image

PlovdivMedia - Слави Трифонов и Стоян Ганев тръгват заедно на избори

Преди три дни пием кафенце с Ахмед Льоката и бистрим актуалната политика. Той е от „светнатите” по проблематиката с помаците, царските амбиции и новите звезди в политическия шоубизнес. От десет години се развива с помощта на ДПС, Симеон Рилски и разните му там царски реалии. Загрижен е за „тройната коалиция” и беднотията при „техния електорат”. Изведнъж изтърсва за новата политическа формация „между Стоян Ганев и Слави Трифонов” или обратното, вече не си спомням.

Христо МАРКОВ

Имало само едно препятствие – Стоян Ганев бил фен на „Атака”, а Слави не искал и да чуе за Волен и фамилия. Към „формацията” категорично били привлечени „Новото време” на Кошлуков и Севлиевски. Чакала се едната - единствена миска Капон. Слави щял да даде яко рамо с концерти, чалгии, подписки и наистина красивата певица Нели Петкова от Карлово.
Нещо не ми се връзваше тази нова политико-олигархична „формация”?! Льоката затъваше в модерната напоследък политическа далавера, според мен...
Днес, в деня на Клара Цеткин чета, гледам и не вярвам на възприятията си. Стоян Ганев се „връща до дни, среща се с много хора и решава включването си в политиката”. Щял да нападне директно през центъра, защото „знам пътя на страната” и убийственото заключение – „пътя за 40% от българите”, „хората няма да търпят повече това и аз ще ги спася”. Който не вярва: „Претърпях огромно разочарование от Симеон, защото мислех, че се връща за реформи, а се оказа, че си е дошъл да си вземе имотите. Разочаровани са и много българи.” Думите са на активиста на сектата „Муун” и конструктивния, идеологически и пиар организатор на партията на Симеон Рилски. Тогава, през 2001 г. се върна, за да вкара в листите на Неговото Му Величество – Пламен Панайотов, Елка Анастасова, Юлиана Дончева, Теодора Дренска, Нина Чилова, Кирил Милчев, новото Му време - так далее. Все млади и хубави, а някои от тях с различна мъжко-женска ориентация. При учредяването на НДСВ по ония времена основен помощник му беше Гошо Тъпото, който плати и организира първото учредително събрание в БИАД на партията царска, което, разбира се, софийски градски съд не призна за нормално.
Сега Стоян Ганев се връща за пореден път в родината си, защото, когато бе външен министър вървеше актуалния лаф: „Дипломатът Ганев минава през Родината си. По въздуха”. Годината бе 1991 г. и Йордан Василев при обсъждането за правителството на СДС се възпротиви на кандидатурата по следния начин: „Ама как ще избираме Стоян за външен министър?! Той не знае и дума чужд език, освен руски?” В отговор – „Данчо, в момента ходя на курсове.” Ако някой не вярва – нека се обърне към мен – ще му предоставя протокола от заседанието на парламентарната група на СДС, на която по това време бях секретар. Ганев не научи английски за една година, но след години продаваше кърпи, според него „ейприъл” на руския пазар. Кърпите бяха от щатския пазар.
Сега вече е на нова вълна – „ алтернатива, да покаже пътя на България” – това е програмата на партията Стоян Ганев – Слави Трифонов, завърши Аамед Льоката, на който вече вярвам. Твърдението му чух по новата телевизия Re-Tv, току-що.
Слави ще поддържа месианската линия с песни и концерти, а Стоян Ганев ще се жертва по площади и зали. Хайде ... дали няма да се пръкне нова партия „Слави – Стоенчо” – чакайте мненията на Аамед Льоката.


Тагове:   избори,   стоян,


Гласувай:
0



1. анонимен - Новите политик - айдъли
10.03.2009 10:20
НЕЩО ЩЕ ЛИПСВА НА ЕВЕНТУАЛНАТА НОВА ФОРМАЦИЯ, АКО НЕ ПРИОБЩАТ НАВРЕМЕ ПРОФ. ВУЧКОВ И АЗИС. ИНАЧЕ КОЙ ЩЕ ПЛЮЕ И ПЕЕ НА МИТИНГИТЕ ИМ ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9540593
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031