Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2009 00:11 - Каденабия, о, Каденабия
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 804 Коментари: 0 Гласове:
0



Как да спреш Капон пак да се пласира!? Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-
image

PlovdivMedia - Как да спреш Капон пак да се пласира!?

Някъде около 2000 г. стана модерно така неречените „десни” в България да бъдат канени на нещо като срещи, нещо като банкети в Италия от фондацията „Конрад Аденауер” и да играят в пиесата „Обединение” и понеже така наречените „десни” в Родината ни винаги са в достатъчен брой се изхарчват порядъчно от фондацията за закуски, обяди, вечери и съпътстващите ги ишмедемета. С извинение за турцизма, но това означава да се въртят кючеци в края на „тържеството”.
Христо МАРКОВ

В Каденабия се събраха „десните” преди парламентарните избори през 2000 г. и 2001 г. – президентските. Загубиха ги. През 2003 г. също имаше сгляда преди местните избори. Също се загубиха. Продължиха срещите и в следващите президентски, местни и национални избори. Все с един и същ резултат за десните. Загуби, загуби и все се тънтуреха „признатите” за десни политици и партии.
От два дни във вилата до езерото Лаго ди Комо ядат и пият актуалните персони, заложили на „десните идеи”. Още като пристигнали, домакините учтиво ги помолили да изключат мобилните си телефони, защото се напарили хората от „изтичане на информация”. Да, ама как да спреш Мария Капон/Мисса/ след обилна вечеря?! В екстрен порядък информирала „24 часа” за актуалните дандании и се появява даже „фото” на семейната група на българските десни – Мартин Димитров до Костов, Свинаров до Великов, самата Капон/Мисса/ до Праматарски, Мозер до „общественици и политолози”.
Драматургията е позната до болка – плащат се сглядите в италиянските красоти, където се събират българските „десни” политици, те се нахранват и напиват доволно, обещават „пълно и принципно” обединение, а след като кацнат на летище София си правят кой каквото иска – така беше с Неделчо Беронов, после с Тити Папазов и Мартин Заимов, накрая при евроизборите с Надка Михайлова и Петър Стоянов. Да им се чудиш на акъла!...
Сега анонимния Александър Праматарски попитал Костов иска ли да прави реално обединение на десните. Под „реално обединение” гоце-делчевският политик разбира включването на него и Мара/Мисса/ в някакво хипотетично „избираемо място”, демек – може ли да станат пак депутати той и корпулентната дама. За това става въпрос, драги десни избиратели? Ама, че самият Праматарски не се е появил в Народното събрание, колкото и Ахмед Доган, няма значение, че самата Мара/Мисса/ изпитваше преди четири години невъздържана страст към Праматарски , докато я постави на избираемо ясто в Пловдив, че издигнаха кандидатурата на Папазов, за да „спънат колата” на Борисов в София – няма никакво значение. Важното е да са „пласирани отново”. За Праматарски и Капон става дума. Страничен е енигматичния факт за подкрепата на Капон за Гоце Първанов. Ако я питате ще ви отговори в неин стил – „кво толкова”.
Ами който и да е на мястото на Костов ще постъпи по този начин – не сте ли съгласни? Представете си „дясното” в общи листи с Праматарски и Капон. Ами то е равносилно на самоубийство. За десните, искам да кажа. Вижте ги двамата и оправдайте Костов – не се издържа на такава картинка, нали?



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9577457
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930