Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2009 12:11 - "ВИП" падението ...
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 1645 Коментари: 1 Гласове:
0



„ВИП” падението на две махленски скандалджийки... Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-
image

PlovdivMedia - „ВИП” падението на две махленски скандалджийки...

Ивайла Бакалова и Аня Пенчева си обявиха двубой по Нова. Предварително се разбра, че драгите зрители ще решат коя е победената и коя е победителката. Тяхно е решението на коя повече не й е мястото в Къщата.
Христо МАРКОВ

Моето мнение беше, че би било правилно да си тръгнат вкупом и завладяната от климактериумната възраст Пенчева, барабар с „детето” и` на ... 25 години Пипи, и единствената „мис” с обратна захапка Ивайла Бакалова, придружена от налудната си близначка Божидара. За съжаление, едната фамилна компания остава, за да докаже неписаното правило за родния елит и неговата несъстоятелност.
Особено важна личност – това е преведеното обозначение на сакралната абревиатура VIP, а тези двете нито са важни, нито особени личности. Просто поредния фон на нашенските персони, призвани за уж благородна кауза, но предварително подплатени със сериозни хонорари за участието си във „формата”. То и досега продуцентите май не могат да си избият разходите и за „каузата” за инвалиди-деца, изоставени и заразени с жълтеница ще останат твърде, твърде мизерни средства. Досега изплатените хонорари за близо 20-те „випове” надхвърлят половин милион, а събраните средства са около 800 000, ама като се прибавят парите за пиене на Тошко Славков и ядене на 160 килограмовия Любо Генев, то разходите стават страховити.
Двубоят на Ивайла и Аня е обявен като голямо шоу. Направо разтърсващо. Махленската им кавга се превърна в национален скандал. Толкова съществен, че трябва да се чуе думата на народа коя от тях е права, коя - крива
Според Бакалова Пенчева я набедила за любовна връзка в миналото с Илия Павлов, която пък много разстроила жена му Дарина. Според Пенчева пък Бакалова не можела да потисне егото си и направо я вкарала в болница с неискреността си.
Малко известен факт е, че бившата миска след избирането и` за най-красива българка бе отстранена от конкурса „Мис Свят” с аргумента ... „несъответствие на естетическите критерии”. Става дума за прословутата обратна захапка. Така похарчените пари за нея от „Мега-талант” и Илия Павлов отидоха нахалост. Но остана и досега спора от кой всъщност е детето и` Рая – дали от Вълка/Румен Гайтански/ или от Зъбчето /Илия Павлов/. По снимките детенцето прилича повече на Павлов. След подвизите по модните подиуми тя се представи на кабеларките като продуцент и подпали половин България с обещанието, че ще доведе самата Дженифър Лопес да пее на стадион „Васил Левски”. След по-малко от месец се оказа, че Бакалова и компания не разбрали любезния отказ на дивата, тъй като от незнание на английски, го приели за съгласие. Май не върна парите от продадените билети... Във ВИП Брадър ни показа поредните си „качества” – убийствен диалект и склонност към агресия, способност да топи залци в общата салата на съквартирантите и ядене с пръсти, вместо с вилица и лъжица.
В същото време през годините Аня Пенчева нашумя със самочувствието си на секс-символ, най-вече заради слуховете за връзки с високопоставени членове на комунистическото Полютбюро, после като бивша съпруга на Сашо Диков, след това като снаха на голямата актриса Славка Славова, а след промените се прочу със склонността си да е „постоянно присъствие в светския живот”. От Къщата разбрахме, че има тежко комплексирано отроче, наречено Пипи, което на 25 години си призна, че още била „детенце” и не спря да реве, без повод и с повод за „тати, баба, леля и чичо”.
В изнервящата ситуация и водопад от речеви помии в Къщата на българските випове най-адекватно и симпатично се държат представителите на агресивно критикуваната чалга-култура. Софи Маринова и Милко Калайджиев на този фон са възпитани, естествени, сговорчиви и себеотдайни на каузата – искрено се забавляват и пеят от сърце. Другият положителен образ е единствения истински „вип” в тазгодишното издание – двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева.
Докато Пенчева с ярко присъствие демонстрира налудността на критическата възраст, в която изпадат жените около 50-тата си годишнина и я обзе параноя в защита на Дарина Павлова, то Ивайла Бакалова събра под знамената Кошлуков и куп застъпници да я определят за нова „мис-брадърка”, независимо от фъфленето и дърдоренето срещу всички и всичко. Така и двете категорично потвърдиха старата българска поговорка, че „Бял кон и луд чиляк – отдалеко си личат”. Махането и на двете щеше да е най-здравословно за всинца ни.


Тагове:   вип бадър,


Гласувай:
0



1. анонимен - много гадна "статия"
23.04.2009 13:09
то злобата ти е направо потресаваща.
защо се вреш при децата, копеле просташко
свиня!
достатъчно са жълтите вестници
за ехо ли се имаш или за месия, боклук вонящ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9544994
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031