Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2009 21:20 - Полудяването ни продължава ...
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 1812 Коментари: 1 Гласове:
2



Първанов, Че Гевара, Иван Димов, ей живот, здравей, здравей!
image

PlovdivMedia - Първанов, Че Гевара, Иван Димов, ей живот, здравей, здравей!

През изминалата седмица отново продължи повсемесното ни полудяване, но привкусът се премести към комунизма, президента Първанов и бившия кадър на Иван Костов сливенския съдия Иван Димов. Това са само по-едрите психопримери, които затъмниха „дреболии” като подливането на вода от Кунева-Пръмова и Надето Михайлова на Румяна Желева с европейски привкус, поредните срамни загуби на футболните ни отбори, кълчотенето в различни „реалити формати” и поредното отвличане за откуп.

Христо МАРКОВ


Поради дългата политическа скука в
Пловдив се активираха някакви младежи, които създали United front /Обединен фронт/, за да се предпазят от бой и тормоз, които им налагали организациите "Комбат 18" и "Кръв и чест". Появили се с качулки и определили останалите за фашисти. В този миг искрено съжалих, че не са ги били достатъчно. Най-безумното е, че началник им е някакъв шеф на комунистическия клуб „Че Гевара” наречен Павел Иванов и се трудил като пи-ар на ... община „Марица”. Призовал да не се гласува, забравяйки, че шефът му Запрян Дачев – кмет на община „Марица” също е продукт, вследствие на избори. И се запитах какво прави в тази община ултракомуниста. А на майничките от „Че Гевара” ще припомня, че патронът им е създадател на наркоканалите в Латинска Америка под претекст, че така ще се бори със световния империализъм. Да не говорим, че любимия им Че избива доста невинни селяни в Аржентина, Колумбия и Венецуела, отказали да обгрижват нарко-полетата на революционната му армия.
Същите тези последователи на ултракомунизма предлагат да се премахнат охранителните камери в училищата, защото уж не вършели никаква
работа. истината е, че им пречат да се бият на воля по коридорите. Само не преценяват, че „мярката” ще се стовари върху тях, той като тогава десните момчурляци от „Кръв и чест” и „Комбат 18” ще си ги бият на воля де къде ги хванат.
Другата идиотия дойде от президента Първанов. Щял да ходи на дипломатическо посещение в Австралия и Нова Зеландия. Освен, че е известен като „социален” президент, агент на ДС и бивш националист той има особена склонност към екзотичните екскурзии и лова. Нали си спомняте какъв скандал предизвика с убийството на защитения овен-архар из планините на Средна Азия и Узбекистан? Сега екскурзията му щяла да струва на
България повече от половин милион евро, а целия ни годишен стокообмен с Нова Зеландия се изчислява на едва 4 млн. долара!!? От пресслужбата на Първанов веднага контрираха, че щял да се отбие и в ... Корея, да посети мавзолея на Ким Ир Сен и да присъства на парад, лично със сина на диктатора Ким Чер Ир, което окончателно изпрати ветераните-дипломати в потрес. Депутатите пък припомниха, че родния ни президент е посетил Измир да гледа волейбол и Кипър да се наслади на загубата ни с 1 на 4. И на двете визити се пренесъл с правителственият самолет ТУ-154.
В интерес на истината, трябва да припомня, че той остава единственият български държавен глава, който при първото си посещение в Брюксел не се видя с председателя на Европейската комисия Жозе Барозу, а при първото си посещение в САЩ не само че не се видя с американския президент – Джордж Буш, а дори трябваше да разговаря с „портрета от стената”. Днес малцина си спомнят, че преди шест години в решаващите месеци за европейската и евроатлантическа интеграция на София, Първанов направи продължителни официални посещения в половин дузина близки и далечни източни държави, та чак на Малдивските острови.
Истината е, че след оповестяване на агентурното му минало българският президент не е приет в нито една европейска държава, а за евро-парламента да не говорим. Официалните му дестинации се ограничиха до Самарканд, Измир и Пекин. И най-често до Русия и Беларус. Един тъжен край на политическите му амбиции, които най-вероятно ще завършат с високо чиновническо място в руския енергиен сектор. И в крайна сметка какво ще прави на зеления континент след като държавния глава там е британската кралица Елизабет Втора, която, доколкото знам постоянно пребивава в Лондон, където Първанката не искат и да го чуят?!
Вече трета седмица края на нормалността се щрихира с драмата във Висшия съдебен съвет. Лъсна трагичния факт, че административните ръководители в съдебната система се подсигурявали от Красьо Черничкия от Плевен срещу скромната сума от 200 000 евро. Отношение взе дори главния прокурор Борис Велчев. Призова контактьорите с плевенския кадровик да подадат незабавно оставки. Бившият костовист и впоследствие царски довереник Иван Димов уж първо подаде оставка. После се отметна, като се изгаври демонстративно с висшите магистрати, заявявайки, че „Насаждането на безпринципни съмнения е най-опасното и в същото време най-ефикасното оръжие за дискредитация на всеки български гражданин”. ВСС си направил „моралноетична” комисия, която констатирала, че Стойко Стоев и Иван Димов са „нарушили етичните правила”, но призивите им останали глас в пустиня. А въпросния магистратски кадровик Красимир Георгиев обикаля страната с „БМВ” и „Мерцедес”, говори с телефон за 10 000 евро, има скъпо гадже фолкзвезда, но доходът му за 2005 г. бил едва 569 лв. Тези факти доказват за пореден път, че в родината ни влиянието в магистратските среди е най-доходоносния бизнес.
Такива ми ти неща се случват из родните ни предели. Откъдето и да го погледнеш – весел и безгрижен живот.


Тагове:   ловец,   съдебна власт,


Гласувай:
2



1. krotalka - Не ме е яд, че ме лъжат,
25.10.2009 10:59
яд ме е, че си мислят, че им вярвам!
Най големите терористи са истинските комунисти! Историята го доказва!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9569741
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930