Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2009 20:07 - Лудостта продължава и тази седмица
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 3017 Коментари: 7 Гласове:
2



Новата ни седмична лудост

            И тази седмица не ни подмина откъм налудни и абсурдни прояви и действия на първите ни мъже и жени. Този път събитията са откъм пълната нравствена  уродливост на обществото и липсата на всякакви задръжки. Главни герои са някаква Кортеза и висшите ни магистрати. Общия параметър, който ги обединява – курвалъка.

Най-напред разбрахме, че  бургаският бизнесмен Стоян Стоянов е отвлечен и убит заради имотен спор за някакви си пършиви два декара и половина. При това - забележете - не става дума за злоупотреба или неизпълнение на задължения от негова страна. Става дума за това, че си позволил да откаже да ги купи. В ролята на мафиотски босове  и поръчали убийството  Галин Костов - бивш съдия от Окръжния съд във Варна, и Станислав Михайлов, бивш изпълнителен директор на Агенцията за държавни вземания, назначен, разбира се от архи-мафиотската организация НДСВ.

После ни сюрпризираха с извратеняци от МВР-Разград. Тримата полицаи ги командировали на морето,  момиче се обърнало към тях за помощ, а те я завели в полицейското бунгало, брутално я изнасилили, дори заснели извратеняшките си действия с телефоните си, за да се хвалят на колегите като се върнат в дълбоката провинция.

Разбира се продължи и историята с ДАНС, където вече окончателно не се знае какво става. В доклада на Драшков, който блести с неграмотност и клюки някъде се прокрадна и предположение, че участвала съпругата на самия Цветан Цветанов/Ал Бънди/. Тя се трудила в секретната служба по времето на Петко Сертов. Най-оригинален в коментара си към Станишев бе, разбира се Бате Бойко, който подигра Дмитриевич: “Да го беше обявил поне за откраднат. Може някакви крадци, вълшебници и вещици да се шмугнат, да влязат в Министерски съвет, да отключат касите и да вземат документа. Но пък на другия ден викаш полиция и почваш да търсиш крадеца”. Това не е лоша идея за Станишев – появата на вещици в кабинета му, които го обират и му провалят управлението и от дейността им БСП губи властта.

За да не останат  извън общественото внимание светите отци от синода пък забраниха венчавките в ставропигалните манастири – Рилския, Бачковския и Троянския. По този начин монасите щели да бъдат предпазени от изкушаващи гледки на разголени сватбарки, да спазят канона и да пазят по-стриктно светите мощи, които се съхрраняват в тях. Да, но веднага се надигна ропот, защото това удряло по джоба бедните свещенослужители – само на Бачковския манастир щетата от сватби надхвърляла 10 000 лв. за година. На всичко отгоре Синода забрани всички ритуали през целия Коледен пост и венчавки, дори в църкви в сряда, петък и събота. Сега се очаква шоумена № 1 на Православната ни църква Николай Севастиянов да въведе още по-строг ред в подопечната му Пловдивска митрополия. Все ще е запазил някоя изненада за отците.

Като вярващ християнин и Иван Костов се включи в забраните и предложи
тотално вето на хазартните игри. И аргументите му този път са доста състоятелни: „ Тези хора, които лобираха хазартът да е свободен от акцизи/НДСВ, разбира се/, излъгаха, че ще има приходи към бюджета, а държавата не получава пари от това. Аз съм за забрана на хазартните игри - не носят приходи, нанасят щети и може би, облагодетелстват само хазартните босове". Според лидерът на ДСБ трябвало да си остате добрия, стар тотализатор, а всичко останало да се бастиса. Сигурно на  Васил Божков  му  е станало лошо от проекта на Костов.
            Лошата изненада за Иван Костов и този път дойде от коалиционния му партньор Мартин Димитров. Скарали се, естествено, за пари, по-точно как да се разпредели държавната субсидия за „Синята коалиция”. Мартин поискал тя да е в съотношение 10 на 5, както при депутатите, но Костов преблебнял, тай като  по време на кампанията плащали само от ДСБ, защото както добре си спомняте банковите сметки на СДС бяха блокирани. То и за какво друго да се карат, освен за пари, след като управлението още дълго ще го гледат през крив макарон.

Може изминалата седмица спокойно да се определи и като време за нестандартния секс. Най-напред някаква 11 годишна Кортеза от Сливен, докато си играела на двора сколасала и да я оплоди любимия на 19 години. Пардон тогава била на 10 год. На сватбата и прилошало, отскочила до болницата да роди здраво дете и веднага дигнала скандал на лекарите да я пуснат, та да продължи с кючеците на празненството. Това било 180-то раждане на малолетна в Сливенската болница за една година  и акушерките се шегували, че деца раждат деца. Майката на Кортеза пък виела снага на сватбата, но после прие защитната теза пред журналистите, че била по време на заплодяването в Испания и не могла да контролира девойчето. Най-оригинална бе лелята на детето-родилка по Нова: „Ами по телевизията дават сексове и децата правят сексове. Нека да се женят млади, за да не се дротират.” Ми тя младата циганка въобще не осъзнаваше какъв  гениален принос в борбата с дрогата прави – вместо да ходят малките на училище, където се разпространява масово отровата, по-добре да се женят на по 10 – 11 год. и така няма и да помислят за белия прах. Вместо ученици – родители. Направо някой може да го регистрира като ноу-хау.

Междувременно някакъв наш земляк от Чешнигирово в „Цената на истината” обяви пред цяла България, че за един ден смогвал за прави секс с жена си и двете любовници, а накрая му писнало и се отдал и на педерастия със свой приятел. Жена му и любовницата не се обидиха, че ги мамил с трета жена, а че предпочел мъжките ласки. Така ами, след Станишев хомоконтактите ще стават все по-актуални.

Циганският курвалък е нищо в сравнение с този на Висшия съдебен съвет, който почти в пълен състав се оказа, че е добровоно изнасилен от черничкия Красьо с ланците, който представлявал НДСВ и лично Милен Велчев. Няма ден да не вадят нови и нови „контактьори” с него. И все висши магистрати – шефове на окръжни и апелативни съдилища, членове  на ВСС – ум да ти зайде. Скандалът стигна и до Пловдив и то при най-авторитетните ни шефове. Един от тях срази всички с обяснението, че се срещал с Красьо пред свидетел, а друг път плевенският плейбой щял да му разкрива схеми за купуване на гласове по изборите. То ще излезе, че Красьо и пловдивския магистрат са се сговаряли и за алъш-вериш с гласове. За „дейността си” Красьо мълчи като партизанин, а говорят съдии и прокурори. Само никой не пита и никой не отговаря къде черничкия младеж е отчитал парите, за които безспорно е ставало дума.

Абе, драги читатели, ние в нормална ли държава живеем???




Гласувай:
2



1. анонимен - България е бивша държава
31.10.2009 20:30
България е бивша държава.
цитирай
2. анонимен - Неее:)))
31.10.2009 20:31
Към този момент само луд може да каже, че живееем в нормална държава. Ама пък я виж колко е весело, чак ми е жал за швейцарците - те си умират от скука горките:((
цитирай
3. анонимен - Ние не живеем, а съществуваме.
31.10.2009 20:35
Според управляващите живеем в нормална държава. Според повечето обикновени хора живеем в сбъркана държава. Чудя се кое мнение е миродавно!
цитирай
4. анонимен - Ние живеем на територия, заобиколена от джржави!:)
31.10.2009 20:53
Ама това за сексовете и дротирането не бях го чела - разсмя ме искрено!:)))
Макар че - никак не е смешно!
цитирай
5. toross - tit, това е от новия
31.10.2009 21:50
цигански фолклор за сексовете по телевизията и дрогата, а на мен ми хрумна, че като нищо ще се преборим по този начин с учиническата зависимост .
цитирай
6. lado - Нито има държава, нито е нормална! В ...
01.11.2009 10:52
Нито има държава, нито е нормална! В момента сила имат кланове, племена, етноси и техните първобитни закони. И се случи поличба - Костов пребледня....
Само дето не знам какаво предвещава тази поличба..
цитирай
7. krotalka - Назад към природата
01.11.2009 15:19
или по-точно към прародителите ни(маймуните).
Всичко за човека, но за точно определен Човек, не за Сульо и Пульо, т.е за нас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9542601
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031