Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2009 16:26 - Мара Мисса става земеделка в "Шератон"
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 4486 Коментари: 6 Гласове:
6



Мария Капон става земеделка, ще вършее в "Шератон"

След крушението на изборите, после поредното примъкване и прилепване, непостижимият ганьовски образ ваклата Мария Капон- Мисса е решила да се пласира като земеделец. Като земеделка, по-точно. С този  акт ще подобри окончателно всякакви рекорди на политическа хамелеонщина. Само за четири години се овъртя през Праматарски, Стоянов, Борисов, Първанов, Янев, Дилов, Кошлуков, Каракачанов и  накрая си измайстори собствена партия и сега вече окончателно прегръща земеделската идеология.

На 26 ноември того ЕНП /личната мисова партия/ и Земеделски народен съюз на Стефан Личев организират конференция „Регионална политика” с акцент върху Трансгранично сътрудничество и развитие на   предприемачеството, Трансгранично дунавско сътрудничество и любимото на Капон  „публично частно партньорство”.  „Мястото на срещата” е разбира се хотел „Шератон”-София, защото политичката, ако дойде време да се хвърля отнякъде ще го направи или от Кемпински, или от Шератон, просто защото е по-шик.  Но да не мислите, че Капон се бръква за разходите по  земеделския семинар? След като я отсвириха от „Конрад Аденауер” и „Ханс Зайдел” сега е намерила друга европейска фондация – базираната в страните на Бенелюкс „Едуардо Фрай”. Важното е далаверата и разписването на деятелност да върви.

Официалните приветствия ще бъдат, разбира се, от шефа на Земеделския народен съюз Стефан Личев и от Мария Мисса, която специално за словото си е спретнала изцяло нов „стайлинг”, издържан в последните зимни колекции на Фере, Армани или Макс Мара. И задължителният шал ще е в нов десен и материя. След официалното си приветствие Мисса ще покани за модератори Росен Плевнелиев/Герб/, Мартин Димитров/СДС/, Ергин Емин/?!/, Дора Янкова/БСП/, Любов Панайотова/Герб/, Димитър Чукарски /ЗНС/ и т.н. Както виждате, постпреходната героиня не изневерява на стила си да е еднакво близка и на десни, и на леви и на центристи. Всъщност какво значи някаква си политическа лоялност при тази свърхактивност, която понякога я довежда до отровени глупотевини и срамотии. Нали не сте забравили, че именно тя бе в основата за създаването на комисията „Сретен Йосич” в миналия парламент, която трябваше да удари Бойко Борисов през кръста, а нашта героиня да се тропоса с помощта на Бисеров в листите на ДПС. Е, не стана, но пък сега има широко поле за компенасация и извинение. Важното е да се прави нещо, да се ръшка насам-натам и да се попадне в някоя и друга услужлива медия. Защото въобще не си правете илюзия, че конференцията за регионалното сътрудничество ще свърши някаква реална работа – започва в 10 ч. и завършва в 16 часа същия ден. Като сложите задължителните 2 кафе-паузи, в които да се подкрепят изнурените телеса ще излезе, че капоновата конференция ще има време само да изслуша половината от „модераторите”. Останалото ще е „бир текмил” за сметка на поземеделчената Капон. Нещо ми се губи обаче Янето, а нали тя бе в неговите листи в селския пловдивски избирателен район? Що така бе Миме? Човекът те вписа в листите си, даде ти поле за действие да харчиш на воля по време на кампанията, дръпна една-две разпалени речи в твоя подкрепа, а сега даже не си го удостоила с моделиране на някоя тема? Да не вземе да ти връща, ей.

То е ясно, че работа няма да се свърши на конференцията за сътрудничество и партньорство, но може да я посетите, за да видите новия зимен тоалет на политичката и поредната и` прегръдка – този път със земеделците. Ще си струва гледката. Така че, който желае може да попълни формуляра и да го изпрати. Крайният срок за записване е 20 ноември, па след това гледайте сеир в зала „Сердика” на хотел „Шератон”. Има представления, които не са за изпускане, особено на Мара Мисса. Може да покани Ивана да и попее.

 

 

image

PlovdivMedia - Мария Капон става земеделка, ще вършее в "Шератон"



Тагове:   Мара,   Шератон,   Капон,


Гласувай:
6



1. анонимен - blag.blagoev
16.11.2009 22:38
Поздравления!
цитирай
2. zaw12929 - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА БДИТЕЛНОСТТА
19.11.2009 18:30
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА БДИТЕЛНОСТТА
цитирай
3. ka4ak - Христо лично се познавам с Мария!
23.11.2009 00:29
Страшно се застъпи за дрогата и положението се влоши!Много е симпатична и сърдечна,но върши работа не в посоката, която е неизгодна финансово!А иначе е приятелка с Пловдивското ''Майки срещу дрогата",за параван!
цитирай
4. toross - Владо, наблюденията ти
23.11.2009 17:51
са точни, но непълни. Госпожата прави всичко и само в личен интерес. За разлика от теб аз имам персонална вина за въвеждането и в политиката. За съжаление, защото хора като нея трябва да бъдат държани много, много далеч от обществена дейност. Всъщност, писал съм го многократно в по-стари постинги.
цитирай
5. haralanov - Като се замисля...
23.11.2009 20:20
Капон не е единственият случай на политическа хамелеонщина.Нито последен...
цитирай
6. toross - Разбира се, че не е
23.11.2009 20:26
единственият хамелеон, но е най-дебелоокият. В родната ни политика няма случай като нейния от БСП /кум и е бившият кмет на Несебър Трифонов/, ДКМС /комсомолска секретарка на гимназията в Пловдив/ , после СДС, после ДП, след това Герб, БЗНС, Напред, Лидер, собствена партия, коалиция с още няколко други, та да стигне до самопредлагане на ДПС за последните избори - комисията Йосич. И ако я слушаш все се бори за онеправданите , бедните и ощетените и в същото време прави най-скъпата предизборна кампания. Уникален продукт на Бай Ганю, просто уникален. Неповтори.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9541373
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031