Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2010 20:14 - ПРЕЗЕРВАТИВЪТ БАРЕКОВ ще става кмет на Пловдив
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 9975 Коментари: 9 Гласове:
9

Последна промяна: 01.02.2010 20:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Презервативът Бареков ще става кмет на Пловдив

 

 

         От днес „града със седемте хълма” вече не е същият. От сабахлем гърми и трещи новината между тепетата, че след има-няма две години за кмет на града щял да се кандидатира Николай Бареков – Дудука. Казал го друг „дудук” -  настоящият кмет Славча Атанасов по повод  някаква сбирка в пловдивски хотел, дето щели да спасяват ФК „Ботев”. Поради природната си дебилност,  протежето на МВРО и редови масон Славча предварително пушка  джепането, защото не му се ще да оставя на самотек  града, който направи за смях и докара  комунистите да се разпореждат в него като след 1944 г.

         Ама да се върна на това невероятно явление Бареков. Ще обясня накрая защо съм го оприличил на презерватив, ако не си направите сами изводите, в което не се и съмнявам.

         В средата на 90-те години попаднах на „чалга вечер”, дето застаряващи певици извиваха трели  в ритъма на „Радка-пиратка”, а дългунест младеж им пригласяше с микрофон в ръка. Не му липсваше вдъхновение нито в кючеците, нито в самодейните изпълнения. По едно време даже възхвали маймунката Чита на Пламен Джонсъна и заподскача с нея по дансинга.  Сценката бе възвисителна – бяла ризка с народни шевици, черен панталон, попотен гръб, маймунка и водещ: „Охааа, ако ми падньеш дънките/путката/ ши ти цепна, Радка Пираткааа ...”/От сърце се извинявам, но това е БУКВАЛНАТА словесна скороговорка./. Пееше момчето, пееше от сърце.Години след това колежката му Вулева размножи „изпълньението” на Бареков в Интернет  в някаква телевизия. Доколкото си спомням бе 1996 г. и на чашка попитах моя приятел и емблематичен журналист Живко Желев какво прави творението в радиото му „Канал Ком”, а той  наивистично се сопна  – „Що бе Ицо?! Момчето е непретенциозно, радва се на ефира и няма амбиции да прескача своята „Чака-Рака”. /По онова време „Канал Ком” се помещаваше в хотел „Санкт Петербург” и Георги Гергов още не бе го закупил./  Да де, ама не излезе прав. Скоро „момчето”  го изтегли  президентския/по това време / Брат Емил Стоянов в телевизията „Европа”, а после се възторгнаха от него и в БТВ-то. Тогава Живко на уше сподели: „Тя, журналистиката в България бактиса откъм простотии.” Напоследък  Бареков,  вместо да наблегне на четенето, се фиксира в писането и тя стана една... Имал сайтове, които били могъщо представени откъм читатели.  През годините  одеозната фигура се оказа безкрайно удобна на всички – като започнеш от фамилия Стоянови, минеш през Станишевата компания и стигнеш до Борисов и Герб. Посредници на  удобния презерватив бяха фундаменталните представители на родния естаблишмънт – Красимир Гергов за БТВ, Георги Гергов като топла връзка с Първанов, Станишев и  комунистическата номенклатура, включително и настоящия „лидер на общественото мнение” Борисов, чат- пат Мара Мисса/Капон/ като пътечка, водеща към президентското семейство Стоянови, разните Янета и  Алексеевци, но слугинажа в един прекрасен миг стана несъвместимо успоредяван и Бареков изчезна от екран. Помни се репликата на Бойко към него, че е „станишева подлога” и  посещението във вилата в Банкя, за да положи мирна главица пред Гръмовержеца – забравил обидите и възрадван на перспективата да продължи с фелациото. Все ми се е щяло да попитам Бареков като се е наклонил към Борисов под прав ъгъл дали, този последният,  е бил с презерватив или „майната” го е обслужил съвсем хард, както го е правил с Георги Гергов или Другия Гергов, Красимир?  За Гоце-Президента да не говорим, че трябва да слагам червена точка. Не че Бареков ще се притесни...

         И днес /1 февруари/ в „24 часа” попадам на снимка с гипс, крак и патерици – за справка виж стр. 4. Зад основният кадър наднича физиономията на самия Бареков – „скочих за една топка и при приземяването – храс, и си счупих крака...Не е много, но е твърде болезнено, до коляното ме боли”. Е-е-е, малко въображение бе Бареков, стига повтаряне на познати мизансцени и врътки. Не може точ в точ да копираш неповторимия ни премиер. Нали си спомняте как Бойко изкара кампанията с гипс, мъки и стенания след игра на футбол. Пред Петя от Канал 3 мълвеше – „Ох, ох,  оооох, не е сериозно, но много боли. Глезенът се извил някак си от игра на футбол, но ще ги бия и на куц крак. Много болиииии”. И досега се чудя защо никой не попита премиера след изборите  какво стана с глезена, но тогава репортерката на Сашо Диков нежно го помилва по ръката и му даваше кураж – за една бройка и за един глезен да се отменят изборите. Искам да кажа, че Бареков повтаря мъката на Борисов – мачле в махалата, крак, глезен, сблъсък и куп звукоподражателни стенания... Електоратът е впечатлен и с всички сили, за да помогне ще пусне бюлетината. Днес за Герб, утре за кмет на Пловдив.

         Абе, очаквах от Дудука повече въображение, честно казано. Сценката с крака и гипса вече е играна, можеше да се загрижи фена на ФК „Ботев” Бареков  поне за пчелите и надвисналата над тях опасност от ГМО. Сега храните и модификацийте им са актуални.

         Той, да ви кажа, Бареков пасва като презерватив и ако трябва да обслужва високопоставени духовни лица. Нали си спомняте как патриката Николай Севастиянов в поредния си порив на лудост нареди на пасомите си да бият всички камбани в Пловдив като се завенча журналиста? Тогава Бареков се възторгна от иконата, проводена му като подарък от Георги Седефчов-Гоце и изрева като аслан  – „Да живее българската православна църква!”. Пловдивският митрополит гледаше с умиление сценката, а шефът на БТВ Красимир Гергов бе наредил на служителите си да отделят 15 мин. репортажно време за „светското събитие” в ресторанта на другия Гергов, Георги. "Така се прави само при царски сватби", гордо обявиха от bTV. Според Бареков, за да му бъдело спокойно на душата, МВР е отцепило района, като че ли се жени престолонаследника на Монако. То на сватбата барекова имаше двама почти като принцовете, но комунистически – Валентин Златев и Георги Гергов. Демонстративната парвенющина на набедения журналист  всъщност си бе удобна алтруистична демонстрация към новопръкналите се български олигарси, на които той си бе много, много удобен дилижанс. Май това притесни актуалният кмет Славча Атанасов, който с вроденото си простодушие пророни: „Аз съм редови член на МВРО /разбирай „милиционерска  важна и родна организация”/ и няма никаква пречка друг от партията да бъде кандидат за кмет.”

         Пътят е открит пред Николай Бареков – обслужени са „ВИП персоните”, отъркал се е около, който трябва и напасва идеално на „настоящата политическа кръстословица”. Пловдив ще го преглътне, както глътна корумпето Чомаков и сенилния Славчо – просто  е удобен на всички. Наколенките му са напаснали като ПРЕЗЕРВАТИВ по мярка на жиголо без самочувствие. Нали вече нямате съмнение, че един от кандидатите за политическа слава в Пловдив ще има вида, гъвкавостта и хлъзгавината на ПРЕЗЕРВАТИВ, пардон – БАРЕКОВ  ?!! При това съвсем, ама съвсем по  МЯРКА.

 




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. krotalka - Срам за града ни!
01.02.2010 20:58
Надявам се, че няма да се намерят толкова заблудени да гласуват за него.
Ето ти клипа с неговото представяне като Дудук:

http://www.youtube.com/watch?v=arQyYem8xLw
цитирай
2. smilodont - натрапчива мисьл
01.02.2010 21:43
колкото повече споменаваш името на олигофрена , толкова повече го издигаш в очите на ..............
цитирай
3. zabylgarite - Няма
02.02.2010 10:53
нямаме качествени хора издигнати на длъжности в държавата.Във всяка една сфера има много честни и стойностни хора,обаче които не могат да се натикат в лайната на политиката,където вони та се не трае.Стойностните не ги дават по тв,там всичко е резервирано от курвата Андрей Райчев,от курвата от ДС Цвятко Цветков,от доста други курви в парламента,като стигнем и до курвите по курвенските медии и курвите в чалгата.По ефира няма място за свестните,там е резерве за споменатите преди малко.
цитирай
4. анонимен - Много нещастен тип - нечистоплъ...
02.02.2010 12:26
Много нещастен тип - нечистоплътен,антипатичен,неприятен за гледане.При една революция хората с удоволствие биха му размазали физиономиятя с камъни,без никаква жал!
цитирай
5. анонимен - afturee, ma mnoo si liut be li lut ili luD
02.02.2010 13:49
ame me nakefi kak ot edno sypostaviane na dve kra4eta stigna do ediniat da opreli4is na kaput a za drugoto systetvo kakwo bi kazal? a? Barekow bil putka zastoto peel za putki, a kakyv Bobisov kato pee za mutri?
цитирай
6. reporter - Е сега вече ще се наложи да емигри...
05.02.2010 21:12
Е сега вече ще се наложи да емигрирам! :(
цитирай
7. анонимен - :-(
06.02.2010 23:28
Chalgata veche otkrito vliza v politikata. Gledam, che i chalgariat Slavi Trifonov se gotvi da stava kmet na Pleven, a chalgariat Goce kmet na Balgaria. Da se gotvi Tashka Susheva za kmetica na Dupnica.
цитирай
8. анонимен - duduka
10.02.2010 07:41
gluposti...gluposti
цитирай
9. анонимен - Сменете герба на Пловдив кат доде Бареков
23.02.2010 21:18
Махнете панетника на Филип Македонски и сложете на Бареков статуя с ибрика в ръката и дудука в гащите
И девиза на Пловдив ще е "Само да те гепна П-та щи цепна"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9523565
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031