Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2010 13:51 - Волен Сидеров приел юдаизма ?!
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 10549 Коментари: 20 Гласове:
12

Последна промяна: 10.02.2010 14:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Волен Сидеров приел юдаизма?!

            Българският политик, съуправляващ и лидер на „Атака” Сидеров обвинил екипаж на германската авиокомпания „Луфтханза” че били ... антисемити и нацисти. Привнесъл и чисто физиологични възмущения като с блеснал поглед шокирал стюардесата - “Няма да ми заповядва някаква си русокоса арийка!”, което ще рече че националиста щял да е по-доволен, ако на борда го обслужва чернокоса, смугла и с опадали зъби циганка. Така искал човека. Горе във въздуха „русокосата арийка” му се сторила като изчадие адово и за една бройка да потроши аероплана.

            Ако това се бе случило преди година-две щяхме да рекапитулираме тежки психиатрични отклонения, предизвикани от тайни провокатори, сценаристи или поне от службите на Румен Петков – известен враг на Сидеров. Сега нещо се е променило. Някакъв фундаментален трус е накарал лидерът на „Атака” да загърби горещия национализъм и да извърви пътя от  антисемит до краен просемит. Тъкмо успокоени и мислещи за бъдещето на държавата позабравихме неповторимите изпълнения на ямболския политик  и ново двайсе. Постепенно заглъхнаха митингите пред Съдебната палата, стрелбите на магистралата, дежурната ударна група за редакцията на „168 часа”, даже за нов атакистки депутат-педофил не се чу, останаха някакви игриви заяждания с Янето на педераска основа и изведнъж ... „антикомформиста” Волен вади дипломатически паспорт, за да се защити от арест на германска територия, обвинен в хулиганство и расизъм, насочен към представители на чистата арийска раса.

Вие представяте ли си театралното представление в самолета?

На 3 февруари от софийското летище дребен, 53 годишен българин с посребрена коса и блеснал поглед се качва в аероплан на “Луфтханза” с намерение да се приземи след два часа във Франкфурт на Майн. Походката е странно клатушкаща се, главата повдигната неестествено, жестовете отривисти. Возилото се отделя от пистата и докато набира скорост пасажерът В.С. взима нещата в свои ръце. Изтъпанва се дори в кухнята, хвърля храна в коридора, обижда персонала, включително пилота, отказва да се върже с колан/вероятно си е представял някакви други превръзки за хора с по-особено състояние/, ръкомаха, произнася реч срещу всякакви „нацисти, антисемити, русокоси арийки и световни конспираций”, самолетът кръжи допълнително над Германия, белким пасажерът миряса и за финал четири полицейски коли акостират, за да се „занимаят” със странния човек на борда. Накрая бунтарят вади ... дипломатически паспорт, за да избегне ареста. Полицията във Франкфурт на Майн се възгещисва да му взима пръстови отпечатъци, да го арестува и разследва, но пуска прессъобщение, че пътникът „бил видимо пиян”, а те са длъжни „да уведомим полицията на летището, на което ще кацнем, защото носим отговорност за всички пасажери на борда”, с една дума екшънът на Сидеров застрашавал всички пасажери на борда, според стриктните арийци. Евала бе Сидеров, и ти врезе в историята на въздухоплаването като същи терорист-чалмалия!

На родна почва въздушното изпълнение се предъвка, а  Сидеров отново излезе с коронния си номер за „организирана провокация” и заплаши със съд германската полиция и авиокомпанията /не е преценил милия, че ще трябва да се явява в арийски съд, а ония не си поплюват/. В родината на „Атака” в защита на „буйния пасажер” се изяви депутата Десислав/вероятно кръстен на баба си Десислава?!!/, Чуколов който гледайки в тавана вижда пода и компетентно произнесе, че лидерът „бил в Германия по здравословни причини, но нямало никакви такива работи на борда на аероплана”. Тъй ами, то това си е детска игра за Сидеров, германците трябва да са щастливи, че не е взривил возилото, вместо да се фиксира само върху стюардесата и пилота. За доказателство на сидеровата благодатност дори Павката Шопов продължи да гледа строго от трибуната на Парламента, а Цецка Цачева да се респектира от него.

Пием греяна ракия с приятеля психиатър Четворженски, който по неговите думи „учил за луд” и гадаем какви ще да са „здравословните причини”,  накарали мегафона Сидеров да се дигне до Германия, да се натряска и във въздуха  да се превъплати в антиариец. След двучасов разговор постигаме съгласие, че причината са няколко тежки фобии, които са накарали парламентариста да сътвори въздушния екшън. На първо място вероятно става дума за лека форма на ксенофобия, което ще рече „постоянна, ирационална или прекомерна ненавист или страх към чужденци или непознати”. На борда на самолета Сидеров констатира, че е в компанията на повечко чужденци и „болчето се отвърта”. Втората характерологичност на атакисткия лидер явно е акрофобията, представляваща „изключителен и/или безпричинен страх от височини”. Издига се Сидеров на нужната височина и получава специфичната фобия, придружена с пространствен дискомфорт /отказва да си седи на мястото, разхожда се до бордовата кухня, не се подсигурява с колан/ и двигателен дискомфорт /хвърля храната, крещи и се заканва/, после получава пристъп на паническа атака, страх и невъзможност да слезе безопасно /срещата с летищната полиция/. Докторът-психиатър предположи, че е възможно да се е появила и специфичната агорафобия, която се проявява като панически страх при преминаване през открити големи пространства, смесване с тълпи /пасажерите/ и пътуване сам. То, какво по-голямо открито пространство от въздушния простор над арийските предели. И го е натиснало...

Иначе и двамата се съгласяваме, че става дума за класическа утежнена форма на аерофобия или „панически страх от летене с какъвто и да е летателен апарат”, а симптомите са  „нервност преди полета, учестено дишане, сърцебиене, прибягване към употребата на алкохол /ето защо Сидеров се е наквасил преди полета/ и силни стресови психически и физически проявления /цялата режисура и изпълнение във висините/.” Усъмняваме се, че може точно това да са „здравословните проблеми”, за които говори Десислав /може би кръстен на принцеса Десислава от Бояна ?/, но пък питам Четворженски защо е обиждал екипажа на „нацисти, антисемити и русокоси арийци”, а той замислено предполага, че може в пристъп на предлетателен стрес да е приел юдаизма, като компенсаторен акт на аерофобията си и тогава се обяснява всичко, но трябвало да се направи сериозен  тест за „психиатрична поносимост на реакцията при среща с индивидуалните религиозни поносимости”. Става много сложно, много тежко по Фройд изследване, за което нямаме сили, та на масата пред греяната ракия и киселото зеле се обединяваме, че може и да си е обикновена лудост.

А наздраве и не се качвайте в самолет с Волен Сидеров!

 

 

 

 

 




Гласувай:
15




1. анонимен - ХА–ХА–ХА
10.02.2010 14:08
абе какви фобии, натряскан е човека и ако е смръкнал и нещо допълнително ето това е ефекта, прилича на старопланинска мечка в нервна криза...хахаха нека и германеца да види нещо истински диво...
цитирай
2. smilodont - Препорька
10.02.2010 15:49
Аз бих казал . Качвай се народе , качвай се дорде още можеш че май желязната завеса скоро ще падни и тогава ха ,няма на кьде .
цитирай
3. анонимен - Наздраве на автора
10.02.2010 17:07
Щеще да е интересно да е вид фобия,просто елементарна звездомания :))
За домашно на политическите актьорчета- "Приказка за стълбицата"
цитирай
4. haralanov - Здрасти!
10.02.2010 17:29
Нека все пак бъдем снизходителни към болните хора...))))
цитирай
5. анонимен - Май автора е приел хомосексуализма
10.02.2010 18:15
Много ли ти порасна пишката като оклепа Волен. Като Волен казваше, че ДПС работи за Турция и ще съсипе българия през мандата си го нарекохте болен, оказа се прав не се извинихте. Като каза че Румен Петков е престъпник го нарекохте болен, оказа се прав не се извинихте. Като каза че ЕС не иска да затваряме АЕЦ, че президента е агент от ДС, че паси изнася данни за израел..... нарекохте го болен, оказа се прав и не се извинихте. Сега авторчето пак пише за някви събития станали на хиляди километри от него, без да знае и да има как изобщо да знае какво точно е станало, прави N-ти преразказ с форма на внушение и си мисли "еее да бяха сите българи умни като мене". Искам от него само да се извини от блога си ако приписъните събития се окажат неверни!!!
цитирай
6. анонимен - Има и други шантави
10.02.2010 18:37
анонимен написа:
Много ли ти порасна пишката като оклепа Волен. Като Волен казваше, че ДПС работи за Турция и ще съсипе българия през мандата си го нарекохте болен, оказа се прав не се извинихте. Като каза че Румен Петков е престъпник го нарекохте болен, оказа се прав не се извинихте. Като каза че ЕС не иска да затваряме АЕЦ, че президента е агент от ДС, че паси изнася данни за израел..... нарекохте го болен, оказа се прав и не се извинихте. Сега авторчето пак пише за някви събития станали на хиляди километри от него, без да знае и да има как изобщо да знае какво точно е станало, прави N-ти преразказ с форма на внушение и си мисли "еее да бяха сите българи умни като мене". Искам от него само да се извини от блога си ако приписъните събития се окажат неверни!!!

Явно сте за една и съща болница,с кумира ти !
цитирай
7. анонимен - Афтурее, афтурее, афтуре, виде ли са?
10.02.2010 19:32
Афтурее, афтурее, афтуре, виде ли са като написа че Анален Смърдьофъ че не бил педерас, излезна че педрасо си ти. скива ли.

А да ти кажа нашият старшина (това бе в 1988-1990) казваше -я мразим Йрданка Кузманова-защото не ми бутна, но обичм да я гледам. А ние, както ни бяхо научили старите солдати рекохме- абе дру щина, ама ти поиска ли си? Не-рече щината, но обичам да я гледам.

Толкоз много завиждам на пътниците, на екипажът с който Болният е фръч'ал, а така също и на ченгетата дето са го индикирали, а пък как ще завиждам на германските съдии- ееех, инен Мутер - връскари-уредили се да видят на Болен най-здравата реч по теория на Расизъмът-фобизъмът-и-клаустромифобияяяя.

са да ти каем на тебе и на докторчето дето сте немерили в психиката на болнят Болен тия 4 фобета. А именно: ксе-акро-аго-аеро есхимични точки. забравили сте да съобщите, а може и да не сте били достатътчно поркани и затова да не сте достигнали до най важната точка за един мъж. а това е точката заради която се лилиии ски бе, е го , его бе. ЕГО точката на Посер Войвода.

Та тъз ЕГО орнамент успели да снимат с мобилен телефон коагто Болен минавал през рентгена на софийското летище. пътникът заснел ЕГОто на Волен така се разсмял, че другарката на стюардесите, леля Мария, като видяла ЕГОто на Волен прошепнала-та моят внук е с по-големо ЕГО и като хапне любеница детето сме му купили едни шорти за 12 клас, да се немъчи в памперсите. Та ЕГО пакетът на Волен, увит в памуци и престегнат с ластици за коса бил оприличен пък от русата Фройлайн на хремав гол охлюф омотан със шал от студентските години на Волен, за да му спре течението ли ще се каже, хремата ли или капките които може единственно да прихване от Капка. бай дъ уей. Ко стана с Яне Янев, Волката пусна ли го при жена си за да отсъди завалията кое ЕГО цръка като водно пищаче и кое мета откоси като пойарникарски маркуч-сега полицайски.

Стюардесата е предала филмчето, което леля Мара ий дала и също така е казала на полицайте да вземат несамо пръстови,
цитирай
8. анонимен - Афтурее, афтурее, афтуре, виде ли са? -2
10.02.2010 19:36
Стюардесата е предала филмчето, което леля Мара ий дала и също така е казала на полицайте да вземат несамо пръстови, но и езикови и хуьови отпечатъци, защото Болен малко му треа да извади кинжалът с който се канеше да коли цигани, евреи и турци и да отреже с един скромен замах мънаното мръсно охлюфче, което така го орезили пред целият свят.

Майката природа непрощава на болните от хитлеризъм. Те или ще са низки, или ще са параноици или ще им е импотентно ЕГОто, или ще им ялово ЕГНето и/или ще им е скопено ДУПЕто. Аз невярвам Волен Сидеров да е таткото на двете браТчета Кузоф и Шопов, по-скоро тези двамата са доведените татковци педофили които Капка е уредила на Болен да го трият на задни прашки като го стегне шапката и разхлаби задника.
цитирай
9. asthfghl - Странно,
10.02.2010 20:24
А беше се кротнал напоследък Воленчо. Но мисълта му Волна като птица се рее из чужди светове и - току снесе някой бисер като този!
цитирай
10. анонимен - Kwo? Волен Сидеров приел юдаизма???
10.02.2010 20:43
Волен Сидеров MOE дa e приел идOTизма AMA HA CAMOLET da se wozi i meta ranata po poda. Towa daje ne e idiotizym. Twa e BOLENIZYM
цитирай
11. анонимен - Обърнете внимание
10.02.2010 21:09
Всички участници в това шоу, включително и автора на тази статия работят за едно ведомство - синедрион, а повечето форумци безплатно му симпатизират с надежда и те да се вредят. Едно изключение - Сидоров. А защо Атака не стане национална партия след като носи очевидната истина, а народа предпочита такива чиновници на дявола? Защото в блато като се хвърли камък не се появяват концентрични кръгове.
цитирай
12. анонимен - Волен е много болен!
10.02.2010 21:27
Фюрерът Волен си мисли, че както се спазари с прокуратурата за инцедента на автомагистралата, така ще се спазари и с швабите. Ще има да духа швабска супа.....
цитирай
13. boristodorov56 - Следващата му стъпка ще бъде
10.02.2010 21:47
да си направи сюнет.
цитирай
14. rat - Сидеров нито е луд, нито е параноик. ...
11.02.2010 09:23
Сидеров нито е луд, нито е параноик. Дълго време е наблюдавал обществените нагласи. Усети точния момент и яхна вълната, която го държи вече втори мандат в парламента. Като дори сега е неразделна част от управляващото мнозинство. НО....явно напрежението му е дошло в повечко, пийнал малко и му избушили нервите. Недопустимо е това. Но да се твърди, че Сидеров е луд, след като така добре си изпече баницата и се настани трайно в Бг политиката е меко казано смешно. А това за юдаизма е направо комично.
цитирай
15. svet80 - А-така се оказаха най-големите дупедавци
11.02.2010 17:47
Волен се задържа в политиката, защото се продаде. Вече на всички е ясно, че партия А-така не е националистическа.Те се превърнаха в оядени олигарси и започнаха да лобират за западни корпорации, които искат да ни тровят с генномодифицирани организми.
Прочетете тази статия и си представете седемцифрената сума, която са взели за лобизма ;)
"БСП разпалва генно-модифицирана истерия
Паниката около ГМО е необоснована и преследва политически дивиденти
Екип АТАКА"
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=74189&format=html
цитирай
16. rakurs - смотани германци
12.02.2010 10:35
Те не могат да се оправят с един наш лидер ,а ние да се оправяме с цяла кохорта.
цитирай
17. toross - Към коментара № 5 -
12.02.2010 16:44
Ами другарю каква стана тя ?! Вчера Волен Сидеров се изтъпанчил в Германия и се извинил за поведението си по време на полета ! Или не четеш вестници и сайтове - извинението на Сидеров го отразиха надлежно. Ами нали щеше да съди авиокомпанията, нали бил обект на провокация ? Видя, че ония арийците пипат здраво и удари коляно та им се извини, ама не ги умилостивил достатъчно - приели извинението му, но следствието си останало за "неадекватния пътник..." Убеден съм, че след тази случка и ти ще се убедиш, че номерата на Волен магат да минат само и единствено в България. В коя и да е нормална страна или ще го приберат тези с белите престилки, или ще е просто обществена екзотика и клоунада, но тук... Айде със здраве и помисли защо се извинява твоя кумир.
цитирай
18. lambo - Не разбрах защо точно на 3 Февруари е пътувал ?!
22.02.2010 22:42
Не е ли можал предния ден ?
цитирай
19. анонимен - Сичко си доде на местото
23.02.2010 21:22
Сега на стената на плача и да бие кухата манерка мой да го кръстим Йонатан
цитирай
20. анонимен - Оказва се, че русокосите германци ...
27.02.2010 23:34
Оказва се, че русокосите германци не само не са арийци, но и нямат нищо общо с арийските народи. По манталитет приличат поразително много на нашите цигани.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9523286
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031