Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2010 09:20 - Писмо № 3 до Бойко - Монката Сакскобургготски се забрави съвсем...
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 6834 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 15.03.2010 15:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Писмо до Бойко № 3 – Монката Сакскобургготски се забрави съвсем

image

 image

 

            О-о-оох, болиииии, така ли извика Бойко след като по твоите думи Параванката-Гоце ти заби нож в гърба – нали ти си го призна: „Изпратих Дянков со кротце, со благо да не се караме, а той да вземе да запише всичко и да го публикува…” Бойко, Бойче абе ти не разбра ли, че колкото се опитваш да се еманципираш с комунистите, толкова ще те чукат и накрая ще обявят, че си станал латентен педераст. Извинявай, ама вече за пети път те издокарват – уж си голям мъжкар, ама после или се извиняваш, или ти го зачукват… Ей, Бойко, Бойче – още по време на изборите ти писах, че комунистите винаги ще те сготвят – ей така, както си наддал на тегло ще те препържат като пръжка на качамак – докато им се мазниш ще те хълзулнат.

 

            Бойко, Бойче, г-н Премиер скоро ти писах, но сърце не трае и ще драсна набързо няколко реда. Малко неудобно, че става дума за твой предшественик и другар, ама то бива наглост, бива, но това чудо го няма никъде. Сега сериозно.

 

            Едва ли някой си е представял какво бедствие ще стане за България Симеон, кадета Рилски, когато пое в ръцете си управлението с прословутите 800 дни и „морал във всичко”.  Откакто доведе „царския си двор” не е престанал да предявява претенция след претенция към родината си. То не бяха дворци, палати и преди всичко гори, то не бяха „савойски афери”, то не бяха сделки с външния дълг, а последните години фамилията и преди всичко главата и` води епични съдебни битки срещу държавата, която управляваше. Последният случай е просто потресаващ.

В началото на  октомври 2009 год. след обстойна проверка Държавната агенция по горите забрани добива на дървесина върху тази част от т.нар. царски гори, която е доказано надвзета. Става дума за ония 4 500 дка рилски гори, които си е прибрал два пъти. Заповедта бе мотивирана с "оглед защитата на особено важни държавни интереси и поради обективно съществуваща възможност да последват значителни и труднопоправими вреди в резултат от извежданата сеч". В същото време държавата поиска съдебно производство, за да се върнат на законния им притежател. Да не говорим, че връщането им трябваше да стане доброволно от набедения собственик.

            Семейството на бившия цар в началото твърдеше, че няма сеч, но в момента, в който държавата забрани уж несъществуващата сеч, веднага...Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария Луиза оспориха в съда забраната да се сече в горите над Бели Искър. По този начин директно признаха, че са си секли на воля, точно в държавните гори. Да не говорим, че проверката на земеделското министерство доказала, че във въпросните гори е извършена сеч с 10% повече от позволеното и щетата за държавата била в размер на 2.5 милиона лева, които представлявали допълнителен приход за Симеон, кадета Рилски.

            По същото време, незабелязано остана от медиите друго архинахално искане на същата фамилия. Симеон прояви нови мераци за имоти, вместо да върне на държавата надвзетите 4 521 дка гори. Претенциите му са за още 1 414 дка земя от някогашното стопанство на двореца "Врана". Декарите представлявали разликата между отчуждените земи на царското семейство през 1947 г. в района на селата Горни Лозен, Казичене и Горубляне, и възстановените през 2001 година. В момента земите са част от държавния поземлен фонд към земеделското министерство, демек непомерните претенции отново са към държавата, а според експерти данъчната оценка на терена е близо 14,6 млн. лева. Делото за тях тръгвало през ноември в СГС. И пак ще има доказване с бабички-свидетелки, отлагания и крепостни актове на името на Интенданството, което в Търновската конституция не е определено като частно дружество, а собствеността му ясно е разписана като държавна.

 

            Едно време се чудех защо Гърция, Румъния и Сърбия се отнасят така жестоко с царските си наследници, но в интерес на истината и те не предявиха непомерни претенции, докато нашенското Величество се превърна, освен в агенция за недвижими имоти и в дежурен обжалвател  срещу държавата, която управляваше като  един класически горски цар. То, както казваше Румен Шелека – най-голямата ни историческа трагедия е, че не случихме нито  на комунисти, нито  на цар.

            Бойко, вземи нещата в свои ръце и по този казус иначе няма спасение от твоя човек Монката!!! Пак в тебе ни е надеждата, Бойко. Привикай го Величеството и му кажи: „Вземи се в ръце кадет Рилски, иначе вадя кюскията и те почвам. Дай да не ставаме за смях пред Европата – да си бием бившия Цар, ама то не се трае...” Така му кажи г-н Премиер и размахай кюскията да я види хубаво Величеството, па дано се съпикяса...  Направо му кажи, че не той, а ти ще му смениш чипа  с кюскията в името на държавния фиск.

 

            Айде със здраве и ще чакам!

 

П.П. Сетих се, че преди да го почнеш с кюскията може да пробваш нетрадиционен подход. Бойко, Бойче, г-н Премиер пусни му Симеон Дянков на кадета Рилски! Да го подгони по неговия си начин – данъци, незаконна сеч, имоти, проверки, ревизии, абе каквото  му хрумне и е изпедепцвал в Световната банка. Пробвай със Симеон – може и да се подплаши стария комбинатор Сакскобургготски, а?

image





Гласувай:
8


Вълнообразно


1. анонимен - Граовско агентурно- доносническо историческо цървулено лайно
11.03.2010 10:07
Добре, бее! Ей тъй, искам. Да мислите и каквото мислите да си го кажете- високо и ясно на глас , че да може човек да се приобщи и да сме ЗАЕДНО.
Стига са ни делили кой как му скимне. Може и МЪРША да сме били, даже още смърди, ама то си има една маркационна линия, която се самообразува и отделя ЖИВО ОТ МЪРТВО МЕСО и се знае, мъртвото отпада, живото изгранулирва и възстановява.

Старите казват,че Змията преди да умре най- много хапела, ами види се...политическият труп, агентурно- доносническото истоическо комунистическо лайно как се опитва да хапе. Ама усети се смрад като се настъпи ЛАЙНО.

зъбките му по хищнически криво подредени, поради Граовският му произход и голямата грижа на Партията му за Човека, само дето тогава не баш той беше Човека...Сега го видяхме даже, че не е и Човек, а ЛАЙНО ВМИРИСАНО.

Баси държавата- лайно - дупка, дупка- лайно
цитирай
2. анонимен - Как пъдяря ще плаши царя ...
11.03.2010 15:40
Как ще се скара ББ на царя наш - че нали толкова години му е целувал ръка и други части на тялото за да го назначи главен секретар на МВР, да пребори престъпноста, контрабандата и търговията с наркотици. И сега всеки ден ловят престъпници, свършиха цигарите с бандерол и народа пуши 50% контрабанда, 50% законно, а хлапетата разбраха че марихуаната е по евтина от "Викторито" и се кюскат с милиционерски коли да видят кои е по напушен - милиционерите или тинейджърите. И затова не го пуснаха царя в парламента тоя мандат, щот Бойко му има още страха и като го види му става на крака. Пък не върви държавен глава да се държи като новобранец - за това си имаме Смахон Полудянков.
цитирай
3. анонимен - ПРС
11.03.2010 16:23
Както гледам кои ни управляват (ББ, СД, ЦЦ) то май най-големите простаци.
цитирай
4. анонимен - tezi koito hvaleha simeon,sega hvaliat boiko,i posle naroda bil prost.
11.03.2010 17:14
drazni me tova slaga4estvo na jurnalistite i drugi pi6e6ti hora,koito mnogo barzo zabraviat,na kogo sa se kleli v4era.
цитирай
5. haralanov - Крадлив дедо...
12.03.2010 15:50
Някак си,подхождат си като визия един до друг Крадлив дедо и Суека Станишев.Общото между двамата е,че са политически трупове!Но вонята им още се носи!
цитирай
6. born - Язък за барута. Нищо няма да посл...
10.11.2011 00:27
Язък за барута . Нищо няма да последва . Трай, коньо, за зелена трева. Крадливият дедо е голем маймун и ще омае още повече г-н премиера, който вече се произнесе за величеството.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9541961
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031