Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2010 20:47 - Клозетът на БСП не затваря. В България - също. И един виц за "тройните" лидери.
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 4751 Коментари: 7 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


image

image

Клозетът при социалистите не затваря… В България – също.

/ В България има два типа граждани: 1. Опасно луди комунисти и 2. Ние, лудите, които понасяме първите!/

            Ама защо се обидихме на чехът-евреин, който ни изтипоса като кенеф и ни турна на изложба? Я да се поогледаме. Президентът Гоце стартира в политиката с кадри на собствения си кенеф, скован от дъски и ритловици в пернишкото  село Сирищник. После се изходи пред Републиката като години лъжеше, че бил „чист гражданин”, но пропусна, че е най-долнопробен доносник.  Междувременно половината му съветници ги застреляха по улиците, а другата половина,като ректора на УНСС, се прочуха с корупция.

            Пловдивският Славчо Атанасов  пък откакто са го избрали не спира да се занимава с клозети. В буквалния смисъл. Първата му проява като кмет на хилядолетен град бе да извика мажоретки и открие … кенеф в градската градина. После преряза лентата на още два-три градски клозета, докато не изгони оня модернист Давид Черни  и цяла седмица обясняваше, че не му харесал клозета на чеха. Кметската заместничка Дойчинова-Гогова даже разнасяше като контра-удар един топ тоалетна хартия из общински сгради. Демонстрираше модернизъм, според нея и Славча.

            От няколко месеца двамата клозетни герои Гоце и Славчо се събраха заедно. Първом Гоце покани Славчо да си хортуват за новото МВРО-НИЕ и бъдещите избори, прибавиха и Македония за цвят, а от няколко дни Славчо е домакин на Гоце в Пловдив и си шепнат на ушенце във владенията на друг общ приятел – Георги Гергов, който също имал  доста работа със свински екстременти в началото на бизнес-кариерата си.  Сега, заедно с Боги Бонев е собственик и управител на Пловдивския панаир, подпомагани активно от героинята на всички времена Мара Мисса – Капон. Мътят си нещо по комунистически, разбира се.

            В България има обаче една врата на обществен клозет, която никога не затваря и се намира в централата на БСП/БКП/ на ул. „Позитано” в столицата.  Колчем някой я отвори /а това става непрекъснато/  от там се разнася нетърпима воня, защото те социалистите от времето на партизаните са свикнали да поддържат лоша хигиена.

            От  близо два месеца БСП се размирисаха с някаква подписка, че искали обновяване, „здравите сили”  подемали път на поредното измиване, къпане или прочистване на партийните редици, а всъщност  цялата тупурдия е да подготвят  друм за любимия им алаброс на Гоце Първанов. За целта Весела Лечева изтрезня и намери време да се появи в самия пояс на Бареков по БТВ, та да ощасливи лудите, че „Единственият лидер, който може да обедини лявото пространство е Георги Първанов и бих насочила усилията си там”.  Подутата от алкохолно употребление Лечева премрежи поглед и пред Цолова се замечта за блаженните години, когато Манол Велев бе щедър спонсор на „единствения лидер на социалистите”, а след това могъщ съветник на същия Седефчов – вече като президент на държавата. Абе дребен пропуск е, че този същия поне по конституция е деполитизиран и някак си  не върви да го впрягат за партайгеносе, но … щом изтрезнялата Лечева го казва, може.

            Миналата седмица пък евро-депутатката Йотова заподозря в предателство „най-близките до Станишев”, а те са ноторно известни – мафиотчето Кирчо Добрев, Корнелия Нинова, Антон Кутев /този последният май е близък не само политически до Станишевия задник/ и още няколко деятели на червената идея. Днес следобед /30 април/ се провеждал пленум на БСП и щели да умуват за конгрес, та да развонят окончателно държавата за 47-и път, защото и толкова конгреси имат в зловонната си история. Хората на Гоце-президента се обединявали в здрав юмрук и работата отивала към някакви техни си сценарии, които щели да катурнат Станишев и да възкачат в перспектива патрона си като му изтече мандата. Ако ли пък Станишката с гей-дружинката пак удържат лидерското място имало подготвена резервна писта за „естествения лидер на лявото” – дълго умуваната социалдемократическа партия в коалиция с МВРО-Ние на Славчо Атанасов, движението на Таня Дончева, могъщите финансови лобита на Валентин Златев, Георги Гергов или Николайчо Гигов, за да придадат на гоцевата формация и „приемлив бизнес-облик”. И пак ще се повтори мантрата от началото на 90-те – „национално-отговорен роден капитал”.  В тази гоцева група са царския социалист Коцето Паскалев, Румен Овч., Румен Главътъ/Петков/, играещият на два стана Кирчо Добрев, Червеняков, Лечева, „дежурните интелектуалци” Гранитски, Петев, Левчев, Тошев, Дончев и даже Дончева. Станишката засега се задоволи да ги нарече „клюкарници”, но май-май работата ще се размирише повече отколкото историята му с Азер и червените прашки. Йотова и Лечева директно му напомниха на Станишката, че за червен лидер го бил турнал „другаря Първанов”, който го хванал за ръчичката и го свалил от третия на втория етаж от сградата на „Позитано” – това по думите на Райдовски, който разбира къде се разнася по-силно вонята.

            В какафонията се включи и комунистът-динозавър Краси Премянов, който съвсем сериозно предложи да се върне начело на БСП … Жан Виденов. Той бил го съгласувал със самите Александър Лилов и Янаки Стоилов, които оглавяват някакво сталинско движение в самата „променена” БСП. Иначе го наричат нежно „вътрешнопартийна опозиция”. Тъй ами, то и без това Жан не си довърши мандата – може да го направи  сега. Тя и Нешка Робева го подкрепи скоро, защото Лечева гепила някакви пари и ги дала на противната и` федерация по художествена гимназия.

            Докато пиша тези редове научавам, че конгресът на БСП щял да се проведе на 16 октомври /алюзията с ВОСР е очевидна/ и дотогава Кирчо Дбрев щял да търси „не зайче от „Плейбой” за лидер, а луд с пушка”, което означава: Станишев е играел ролята на плейбойско зайче, а този с пушката, очевидно е ловецът Първанов, който като „луд” обединява левицата и тръгват на победен поход.  Което пък си е признание, че комунистите си признават без бой, че са натресли държавата на един сексуален сбърканяк и на един неуравновесен доносник, без извинение, но това си е признание, нал тъй ?

            Иначе хората на Волен писаха, че новата партия на Гоце щяла да се казва „Строители на съвременна България”, за да може да се скандира на митинги „ССБ”, което да обърка привържениците на Софиянски /неговата е ССД/ и да се включат в стройните редици на „благоевата партия на 21 век”.  Това искал самият Гоце, защото писал едно време дисертация за „наследството на Димитър Благоев”. Вариантът бил  като резерв № 2, ако се заинати „зайчето Станишев” и не пусне кърмилницата докъм догодина. Към бизнес-проекта на Гоце вече са привлечени крупните представители на „национално-отговорния капитал”/пак да ги повторим: Златев, Гергов, Гигов/, дежурните интелектуалци на Левчев, партии като МВРО-НИЕ и дори ЕНП на Мара Мисса-Капон, която скоро посети Гоце лично в президентските му покои. За тая последната въобще не се чудете, щото от разсекретеното досие на Тато Живков научихме, че не бил никакъв комунист преди 1944 г., а членувал в партията на … националлибералите на Георги Петров, която минавала за дясна.  Колко му е Гоце да гушне и огромното туловище на Мисса – тя и без това го подкрепи официално на последната президентска кампания.

            Питате  къде в този български пъзел е Симеон, кадет Рилски и читаците на Доган ли?  Ще заимствам и разкажа един виц. Онагледява битието ни доста прилично.  В сауната са лидерите на тройната коалиция. Валерия Велева обслужва орално Доган. Станишев гледа завистливо и предлага на Доган да се сменят, а оня му отвръща: „Хайде почвай ти, че Велева е на години и се умори.”  Станишев подхваща френското обслужване /фелациото/ на Доган, но се уморява и предлага на Симеон да го отмени, а кадета царствено му отвръща: „Давай, давай  аз прекарах в тази поза целия предишен мандат !”.

            Ами любезний читателю, това е. Без никакво извинение за написаното щом сме от лудите  да търпим такива като героите, за които стана дума!

 image



image




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. анонимен - Хе, хе - върхът е
30.04.2010 20:55
колега. Това е за съжаление родната действителност !
цитирай
2. zaw12929 - Простотия...нещо по лошо!
30.04.2010 21:57
Много гадно написано! Заслужаваше ли да си губите времето?!
И какво постигате, освен отвращение... , защото не е такава истината
Животът продължава, а вие дори жив комунист не сте виждал, а делите хората...
Постинга ви замириса на лайна................
цитирай
3. анонимен - Здрасти
01.05.2010 00:07
Хареса ми.:-)))
цитирай
4. анонимен - С удоволствие ви чета
01.05.2010 13:29
колега - наистина имате уникално чувство за хумор и много тънък усет за напиване на темите за анализ.
Стефан Петричев - София
цитирай
5. boristodorov56 - Цецке, пак си се изказала неподготвена.
02.05.2010 15:12
zaw12929 написа:
Много гадно написано! Заслужаваше ли да си губите времето?!
И какво постигате, освен отвращение... , защото не е такава истината
Животът продължава, а вие дори жив комунист не сте виждал, а делите хората...
Постинга ви замириса на лайна................



А по-приятно ли е да миришеш на комуняга?
цитирай
6. анонимен - Герго
04.05.2010 02:53
zaw12929 написа:
Много гадно написано! Заслужаваше ли да си губите времето?!
И какво постигате, освен отвращение... , защото не е такава истината
Животът продължава, а вие дори жив комунист не сте виждал, а делите хората...
Постинга ви замириса на лайна................


Аз пък съм виждал много живи комунисти ... сичките вонят, също като дедовците и бащите им, от тях се носи тежка, отровна шумкарска и мандраджийска миризма ...пфуууу направо мърша!
цитирай
7. neutralen - .
12.05.2010 12:08
Станишев на 1-вата снимка много слаб е бил,хахах
така е преди мандат,вижте го сега след мандата ,хапна си човека
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9541937
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031