Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2010 19:22 - БСП СТАВА БНА /ПЕДЕРАСТИ/
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 9950 Коментари: 14 Гласове:
14

Последна промяна: 28.06.2010 14:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

image



БСП става БНА/педерасти/

 

            Сергей Дмитриевич Станишев  на плаца в униформа и с преметнати презервативи  през рамо, до него Азер Меликов само по червени прашки, но с каска и противогаз, в строя е и Вигенин, нежно прехвърлил ръчичка през наедрялото кръстче на Дмитриевич, някъде около щаба се мотае ветеранът Лилов с розови оттенъци  върху снагата си, от радио-поста се чува гласът на тежко фъфлещия махмурлия Ивелин/а  Николов/а, пред строя се изправя старшината на ротата Георги Кадиев и призовава Сергей да даде тон за песен, а оня с писклив гласец започва: „Ален мак самотен нейдееее…” Взводът се понася в строен педалски марш към столовата, където вече шетат Масларова, Корнелия и Йотова, а Руменчо Петков тежко пиян е полегнал в артелната.

         Това не е увод, драги читатели, към сюрреалистичен сценарий, а действителността, който подготвя Георги Кадиев за любимата си партия! Ама съвсем сериозно го предлага. Направи го в един сутрешен блок, а после го повтори пред милионната аудитория на Интернет. За справка – сайта FROG NEWS, Вторник, 22 Юни 2010, Георги Кадиев – „БСП да стане професионална армия”   -      frognews.bg/news_24791BSP_da_stane_profesionalna_armiia/.

         Буквално Кадиев казва следното: „Отливът от ГЕРБ не идва при нас. Трябва  БСП да има нова структура и нова визия, или да се премине от донаборна към професионална армия, която е по-малка и по-стегната. Това изисква реформа в БСП, която ще отнеме години.” Значи така: Снажни и загладени пенсии, накипрени в униформи са подредени в стройни редици. Въоръжени с РПГ и Калашников. Развети знамена, одухотворени лица, песни на уста и напред ги води един украински евреин и един циганин с граовско излъчване. Пред тях е блеснал Пернишкия университет. Румен

Петков е изтрезнял и по липса на фонтан пикае зад строя, а
Татяна Дончева и Велислава Дърева  го гледат завистливо. Досущ като „народната ни армия” – малка, стегната и боева партия – я има, я няма 20 000 души. Браво Кадиев, браво юнако!

         Единственото неудобство в реализацията на мъдрата кадиева идея е липсата на армейски опит у лидера Станишев – както знаем той се отървал навремето от родната казарма като украински гражданин от Херсон, така говорят социалистическите пиари, а други зли езици твърдят, че непригодността му за военна служба е резултат от една унизителна процедура пред военната комисия, която установила… Нали си спомняте, че тряскаха едни печати ГВС/годен за военна служба/ и НГВС/негоден за военна служба/. Задължително в комисията имаше и двама представители на лекарското съсловие. Та на Станишко му треснали НГВС след установената процедура и той забягнал чак в СССР дето написал фундаменталния труд „Ролята на униформата в съветската армия”. Ще трябва да се изясни на партийната учебна година пред соц-армията този казус с военната служба на Станишко и защо аджеба са го пренебрегнали от редовете на БНА?

         Иначе в идеята на Кадиев има много рационално зърно, без съмнение. Последните години се нароиха с евро-пари много нови мандри – прехраната ще е осигурена за радост на изтерзаните пенсии, които ще бъдат призовани под „знамето-червеното”. Има и тук-там построени нови църкви – ще има обекти за взривяване, след съответната санкция на задграничното бюро. А за отстрел  противници колкото щеш – започваш от Бойко, Костов, Волен, Фидосова и стигнеш чак до Симеон Дянков. Трябва да се сформират само петорките, да се въоръжат, да им плати Коминтерна и да ги пуснат в действие. При липса на Коминтерн за финансирането ще се погрижи Георги Гергов – нали и той е от партизанско врачанско коляно. Ще помага и Мара Мисса–Капон като представител на „финансовите потоци” от Украйна, където  Гоце изпрати за представител нейния кум Николай Трифонов, та да установи по-близки отношения с одеската революционна организация. Абе – нищо няма да липсва на новата ударна сила на световния комунизъм – Българска народно-демократична армия, но трябва да се добави в скоби и едно пояснение „педерасти”, та да са обозначени явно ръководителите.

            Ами интересни събития ни очакват, драги читатели, само да си изяснят другарите онова НГВС, положено като характеристика на другаря Сергей и армията ни ще се възроди  като „малка, професионална, бойна, родна, пенсионерска, социалистическа и с обратна резба”. Толкова.

 

 image

 

 image

 



Гласувай:
15


Вълнообразно


1. анонимен - ХА,ХА,ХА,....
22.06.2010 19:45
ТЕ ИМАТ И ТРУДОВЕ НА ТАЯ ТЕМА...."ЗАЩОТО СМЕ ХОМОСОЦИАЛИСТИ"!
цитирай
2. анонимен - НАБЛЮДАТЕЛ
23.06.2010 00:18
ГОЛЯМ СМЯХ.
цитирай
3. анонимен - Благой
23.06.2010 11:36
Поздравления, Ице!
Жалко за България, много жалко.
цитирай
4. анонимен - с боклука-внимателно!
23.06.2010 12:47
Бе то на времето и нашите хора се смеели на "чучулистите",и голям майтап падал,пък като дошъл 9.9.1944 г.,и смехът им сецнал!И после глей ко стаа!:(
цитирай
5. анонимен - ЧЕСТИТО ИЗМЕТ БЪЛГАРСКА
23.06.2010 13:59
Бойко Методиев Борисов на плаца в униформа и с преметнати презервативи през рамо, до него Николай Младенов само по червени прашки, но с каска и противогаз, в строя е иСимеон Дянков, нежно прехвърлил ръчичка през наедрялото кръстче на Боко, някъде около щаба се мотае ветеранът Соколов с розови оттенъци върху снагата си, от радио-поста се чува гласът на тежко фъфлещия махмурлия Божидар Димитров а пред строя се изправя старшината на ротата Вежди Рашидов и призовава Боко да даде тон за песен, а оня с писклив гласец започва: „Ален мак самотен нейдееее…” Взводът се понася в строен педалски марш към столовата, където вече шетатФидосова, Цецка и....Фидосова, а Красимир Велчев тежко пиян е полегнал в артелната.
Снажни и загладени пенсии, накипрени в униформи са подредени в стройни редици. Въоръжени с РПГ и Калашников. Развети знамена, одухотворени лица, песни на уста и напред ги води един украински евреин и един циганин с граовско излъчване. Пред тях е блесналГимназията в Банкя,Б.Димитров
е изтрезнял и по липса на фонтан пикае зад строя, а
Мира Радева и Бареков го гледат завистливо. Досущ като „народната ни армия” – малка, стегната и боева партия – я има, я няма 20 000 души. БравоТИКВА, браво юнако!
цитирай
6. lado - Поздрави, Христо, за острото перо! ...
23.06.2010 14:15
Поздрави, Христо, за острото перо! Дай Боже да е все така поразяващо!
цитирай
7. анонимен - само бате бойко пожарникараааа...
23.06.2010 14:56
само бате бойко пожарникарааааааааааааааааааааааааа!!!
може да е пожарникар, ама е мъдър. и е истински мъж..., е тук там някой николай младенов и симеончо дянков. но на всеки истински мъз му требе и жена, на бойко две...
щот цветелинка му би шута...,
...сега само бизнеса им е общ - доене на българия и българските слабоумници...
... винетки, дакси в СИ Банкя, и прочие...

давай бойко, излъжи слабоумниците гласували за теб, тъй както го стори твоя учител величеството...,
...то един мандат стига за това...
цитирай
8. анонимен - Страхотен стил и много забавно -
23.06.2010 15:32
поздравления, отдавна не бях се смял така...
цитирай
9. анонимен - тъпичко, доста тъпичко на фона на ...
23.06.2010 15:35
тъпичко,доста тъпичко на фона на това което ни готвят сегашните управляващи!
цитирай
10. анонимен - Много тъп хумор
23.06.2010 17:37
Съжалявам не ми хареса, не харесвам БСП, но можеше да се изразиш по интелегетно, а не като простак в кръчмата!
цитирай
11. анонимен - Доста примитивно и безвкусно бл...
23.06.2010 18:02
Доста примитивно и безвкусно блюдолизане.
цитирай
12. анонимен - СТИЛНО, Е ......ТЕ УМИРАТ , ДА СЕ ВЖИВЯВАТ В ЧУЖДИ ОБРАЗИ.....
23.06.2010 21:00
МНОГО МИ ХАРЕСВА СНИМКАТА НА СърГей И.... ЧЕ ГОВНАРА.....!!!
цитирай
13. eien - От всичките Ви постинги навява толкова тъга и пълна
25.06.2010 09:57
безнадежност. Даже, когато се шегувате, ми идва да зарева на глас...
Господи, моля помогни!
цитирай
14. boristodorov56 - Картини от пейзажа
26.06.2010 13:30
Картината зад двамата педала - е на Вл. Димитров - Майстора!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9523678
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031