Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2010 14:39 - ШАШ !!! - ДСБ ОПЪНА ЖАРТИЕРИТЕ НА ПЕДЕРАСТИТЕ !
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 18005 Коментари: 23 Гласове:
17

Последна промяна: 28.06.2010 14:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


image

Това е мечтата за Станишев и ... май за Иван Костов!


image
image
Той, украинският гражданин Станишко, не го е крил никога.

image

Но за десния, консервативен и ревностен християнин Костов ?...


image
image
Тук Станишко се е отдал на активна почивка с Вигенин, разбира се ...


ШАШ !!! – ДСБ опъна жартиерите  на педерастите!

 

         Досега гей-парадите в България минаваха за екзотика, повод за мини-екшъни и „бунтове” на типове като Расате или дейците на милиционерското ВМРО. Понякога ги снимаха и „анализираха” новия дух на времето, канейки Азис или Вигенин в някое  сутрешно предаване, понякога даже тежки социални оракули умуваха върху „правото на различност”. Сега в навечерието на третия гей-парад за първи път педерастията получи официална подкрепа от парламентарно представена партия. Писмовно и категорически.

         И коя, мислите е партията застанала така категорично зад голите задници и еднополовите двойки, които се канят да „съкрушат София с различността си”. Нито БСП-то на Станишко и Вигенин, нито по дефиниция уважаващата еднополовата любов ДПС, нито подкрепяната от Дим Дуков бойкова Герб, нито даже Янето, който разправят бил близък с някой си Кигъна, нито Атака, която направи депутат педераст и педофил в миналия парламент, а дясната, консервативна, народна и тежка партия ДСБ на гуруто на „дясното” в страната Иван Костов. Мрачният, строг,  сериозен и уж ревностен християнин Костов седнал та драснал, заедно с националното си ръководство едно писъмце до организаторите на София Прайд 2010, в което посочва, че като „демократична и реформаторска партия, ДСБ подкрепя правото на всички граждани за публична изява и протест, уважава различието и е срещу всяка форма на дискриминация и проява на ненавист и насилие”. Даже били готови хората на християнина Костов „ да обсъдят правните възможности за закрила на партньорските отношения на гей хората”.

Всичко за дясното и антикомунизма свършиха ДСБ, та се захванаха с правото на педерастите и еднополовите семейства, анализираха, поучиха и фиксираха неудачите от изборите в Габрово, та намериха време и сили да се заемат с обществените нагласи за някаква  дискриминация към гей-обществото в България.

Не съм толерантен към гейовете и нямам никакво намерение да ставам такъв, но нямам и отношение към парадите им – наистина всеки има право да демонстрира каквото си иска, стига да не пречат и не налагат извратенящината си. Да си се кълчотят където и както искат, но съм отвратен от наглостта на една малцинствена общност /а дали е малцинствена?/ да налага задължителното харесване на отклоненията си, да пищи непрекъснато за някакво онеправдано отношение към тях и дискриминация. Ама кой ги дискриминира, бе драги читатели? Кой ги спира досега? И в крайна сметка в християнска държава ли живеем?

Защото Светия Синод на православната църква написа становище, че шествието е „публична, безцеремонна и срамна демонстрация на содомския грях, който нарушава правата на гражданите”.  Освен църквата и ред десни партии по света в официални свои документи констатираха, че педераската демонстрация има „гибелни последици за физическото и духовно здраве на хората, руши традиционните устои и ценности и внася разстройство в мирогледа на децата и младежите”.

И се питам какво подтикна десничарите/на книга/ от ДСБ да станат първата партия в България, официално застанала зад гей-парада. Внимателно разгледах профилите на националното им ръководство – ей Богу не открих някой явен и заслепен педераст или лезбийка. Тежки, сериозни хора, изглеждащи десни. По едно време се усъмних, че от стратегически подбуди Иван Костов е накарал по-безгръбначните си подопечни „да обърнат резбата” – такива открих само двама Асен Агов и Веско Методиев – те са в състояние да го направят, ама пък са малцинство сред колегите си. Да не говорим, че сред ръководителите на ДСБ има човек като Калин Янакиев – един от най-ерудираните теолози и философи на религията – той поне би трябвало най-добре да знае какво пише за цветните люде в Библията и какво е вековното мнение на църквата за „содомския грях”. И шефът  на арбитража на ДСБ Йордан Соколов като стар адвокат и опитен правист би трябвало да знае, че сред тази общност Държавна сигурност едно време вербуваше масово сътрудници.  Не ще да е волята само на консерватора Костов,  накарала сериозни и тежки хора като тях да се впуснат в приключението гей-парад, друг ще да е сериозния мотив, не мислите ли?

Църковниците не изпитват страст към приобщаването към тази „мерзост на запустението” /Дан., 9:27/, противопоставяща се  на реда, вложен в нас и света на Бога – творецът на всичко видимо и невидимо. Но се питам защо си мълчаха  за безобразията на такива като Станишев, Меликов, Вигенин или Кузов, защо светите отци мълчат като риби за ширещата се педерастия в техните редици или за повсеместното служение на Държавна сигурност.  Въпроси без отговори. Така, както и десничарите на ДСБ няма да дадат отговор за истинските причини, които са ги накарали да завият по левия бряг.

Хайде да се опитам да намеря отговора сам, ако искате се съгласете. Нали знаете, че зад всяко политическо решение стоят на първо място – пари, на второ място – лобизъм и т.н. Посолствата на някои важни страни подкрепиха гей-парада. Амбасадорите на САЩ, Норвегия, Холандия, Великобритания, Франция, Австрия изведнъж се оказаха много загрижени за правата на гейовете в БГ, ама това е май намеса във вътрешните работи на независима държава, но сме свикнали на такова отношение. Нейсе. По-важното е, че 100%, не 2 500% има някъде, някакви програми и пари за усвояване, които приблизително  звучат като „Интегриране на нетрадиционните общества в българската политика”.  И ДСБ като непридирчиви във финансов смисъл се явяват кандидати за „усвояване” на средствата. И още нещо гей-момчетата и момичетата са доста заможни и не рядко обслужват политиците срещу съответната подкрепа – ако се интересувате може да видите подробности по въпроса във филма „Филаделфия”. Та това е, според мен, причината да се хвърлят консерваторите и християните от ДСБ, ратуващи за „традиционните ценности в българското семейство и общество”,  в нарочната защита на гей-парада, който ще мине под мотото Love equality, embrace diversity! /Обичай равенството, прегърни многообразието!/. Както се казва – пари и подкрепа на „международната общност”.

Истинската цел на гей-парада е легализирането на хомосексуалните бракове и правото им  да осиновяват и отглеждат деца – вероятно от ДСБ се досещат за нея. И в този смисъл не ми се ще да съм въобще толерантен към натрапването  чрез медиите, образованието и културата на една противна на християнската етика и догми практика и обществен бит. За традиционни семейни ценности, за права на децата и за ограничаване на агресивната хомо-кампания в БГ вече не се говори, никой не го интересува, най-паче дори от дясно мислещите люде.

Най-гадното е анонимността на българските педерасти в политиката. Защото и в Холандия имаше „десен” педераст – Пим Фонтейн, който обаче си признаваше открито сексуалността, направи си партия, вкара депутати – това е легалния, демократичен начин. Е, в крайна сметка го уби негов бивш любовник от ревност, но никой не си и помисли го кори в неискреност.  В БГ само една умна и достойна дама - бисексуалната Невена Гюрова - обяви в блога си своята ориентация и ако се кандидатира може и да гласувам за нея, защото поне няма да е зависима по сексуална линия. А какво да кажем за многолюдните редици на скритите гейове и лесбийки, обитаващи парламента, президентството и правителството, които са изнудвани, шантажирани и манипулирани с компромати за сексуалните им отклонения. Тази обществена тайна е от началото на прехода, нима консерваторите от ДСБ не го знаят? Айде де…

Нали се сещате за обяснението позицията на ДСБ, което се опитах да формулирам по-горе? И понеже съм човек с десни  убеждения да им припомня  накрая няколко азбучни истини.  Демонстрацията е признак на потискане или комплекс, нали така?! Не знам в БГ някой да е подложен на потисничество, че е обратен, даже напротив. Но демонстрираните комплекси пораждат, драги десебари, неосъзнато противодействие и ми е напълно непонятно зрели, десни, консервативни политици, защо поддържат демонстрирането на сексуалност, независимо каква я тя – правилна или обратна. И изобщо, другари от ДСБ, непонятно ми е спалнята да бъде пренасяна по площадите, още повече – спалнята, за която толкова сте се загрижили не е благословена от християнската догматика. Това, трябва да го знаете, при присъствието на такива видни  православни теолози в редиците ви. Ами утре, ако някой реши да демонстрира как яде, спи, сере и пикае, пак ли ще го подкрепите? Извинявайте, но това, в което се превръща БГ е вече олигофренско. Я си представете, че утре съюзничката ви от габровските избори Мара Мисса-Капон реши да демонстрира като малцинство уменията си в синхронното плуване и поиска световната титла в този спорт.

Абе, тя е дълга и широка темата за това десни ли са българските десни партии и за какво се борят, ама … я да събличат огромните телеса на антропологическото чудо Мара Мисса и да я бухнат в басейна. Гледката ще е аналогична като на гей-парада в събота и ДСБ с декларация на националното си ръководство ще защитят правата за защита на „различността” - Love equality, embrace diversity!


image

Това общество е мечтата на ДСБ - различни, цветни и ...

image


И това е част от мечтаното общество от леви и десни в БГ...






Гласувай:
18


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. haralanov - Няма какво да се коментира
24.06.2010 15:00
Тези на които симпатизирам вършат неща,които нямат нищо общо с моите желания,воля и разбирания.
цитирай
2. monarchism - Ръководството на ДС"б" ...
24.06.2010 15:07
Ръководството на ДС"б" е съставено от стари номенклатурни кадри и това е ясно на всеки българин, който се интересува от политическия живот в републиката. Позицията на тези левичари не е учудваща. Откога пък др. Костов стана консерватор и ревностен християнин?? Че това и за виц не става.
цитирай
3. evrazol - Духовното единство на нацията
24.06.2010 15:15
И всякоя възраст, класа, пол, занятие
Взимаше участие в това предприятие,
Богатии с парите, сиромахът с трудът
Момите с иглата, учении с умът
А над всички тия, под път и над път
Всякакни педали си слагат ...ъ
цитирай
4. анонимен - Анджи -Жалко за политиците
24.06.2010 18:40
Не е за вярване заиграването.Показва колко са безпомощни. Иначе Боян Расате е прав. Нямям нищо против хомосексуалистите. Против съм парадирането им на публични места. Сексуалността е интимно нещо и трябва да не ангажира дори съседа.
цитирай
5. анонимен - Костов и ДСБ не подкрепят гей парада!
24.06.2010 19:29
ДСБ не подкрепя гей парада! Още пък по-малко Костов го подкрепя!
Радан Кънев ще отговаря за провокативното писмо, което си е позволил да изпрати от името на ДСБ (макар и да не го е споменал, но подвежда). Също и организаторите на гей парада манипулират.
Радан Кънев: "Подкрепата за гей парада си е моя позиция, в ДСБ има
различни мнения. Това е моя лична позиция. Няма такова партийно решение."(http://www.vsekiden.com/71421)
Това е самото писмо: http://www.sofiapride.info/bg/component/k2/item/30-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%E2%80%9E%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F%E2%80%9C-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B4-2010
цитирай
6. born - Ако се съмнявате, че в ДСБ няма пе...
24.06.2010 19:40
Ако се съмнявате,че в ДСБ няма педерасти,то тогава какъв е Данчо Соколов с лакираните нокти и боядисаната коса ? Има само един отговор - дърт педерунгел. А освен това си мисля, че освен физическата, има и духовна педерастия - както курваджилъка.
цитирай
7. анонимен - wtf
24.06.2010 19:41
кво значи ще "отговаря"? за КЗД ли са се упътили от ДСБ? :D
цитирай
8. анонимен - ДСБ официално
24.06.2010 19:54
По БТВ дадоха репортаж в който Петър Москов, зам.председател на партията каза, че това е официалната позиция на ДСБ. Десебарите да не се извъртат по комунистически - и без това вече го направиха.
цитирай
9. анонимен - Ей , не се правете на идиоти - ами
24.06.2010 20:00
вижте статията в Медиапул - http://www.mediapool.bg/show/?storyid=166966 - и какво излиза ДСБ официално пишат декларация, оповестяват я, а после канстатират гафа и намират това момче "да отговаря" - егати комунистическата практика, егати долонпробните номера - това е по-голяма педерастия, отколкото самото писмо. Гнус ме е...
цитирай
10. lambo - ДСБ - Дупедавци за Слаба Бълхария
24.06.2010 21:08
Там където има гол задник,
обикновено има и лайно

Там където има лайно,
обикновено има и мухи
цитирай
11. анонимен - Статия пълна с противоречия.
24.06.2010 21:12
Това го четох 5-6 абзаца и ми се отщя нататък. Автора не само си противоречи в еин и същ абзац, но и проявява доста неточности. Например не живеем в християнска а секуларна държава, където има свобода на вероизповеданията.
Да не говорим, колко много му трябва на автора да извърви пътя до цивилизацията. Той е заседнал някъде там между пустинния си бог и просвещението.
цитирай
12. анонимен - ДСБ официално и не съвсем
24.06.2010 21:56
анонимен написа:
По БТВ дадоха репортаж в който Петър Москов, зам.председател на партията каза, че това е официалната позиция на ДСБ. Десебарите да не се извъртат по комунистически - и без това вече го направиха.

А, стига. Ето тук е запис на въпросния репортаж:
http://www.btv.bg/news/politika/story/1840887149-DSB_podkrepi_ofitsialno_geyparada_v_Sofia.html

Дори и Петър Москов не казва това, което е чул горецитираният, а нещо друго:
"Съжителство, узаконяване на бракове между еднополови лица за нас е недопустимо, именно поради причините, които вие изтъкнахте, а именно защитата на изконните семейни ценности. Аз нямам място на този парад защото не защитавам техните визии, но съм готов да защитавам тяхното право да изразяват мнение и различност", каза Петър Москов.
Както и да е. Москов е готов да защитава, Радан Кънев е писал и пратил писмо (може отнякъде и бланка на ДСБ да е намерил). И онзи-който-е-за-всичко-виновен да го беше подписал - все е тая, в случая. Няма такава позиция на ДСБ.
То и по други въпроси ДСБ няма позиция, ама ...

Писмото си е написано и подписано от Радан Кънев, публикувано е (за да се види чия позиция изразява) и ей там:
http://dsbtriaditsa.wordpress.com/2010/06/24/dsb2010062401/
цитирай
13. raders - Ти сигурен ли си в това или просто си ...
24.06.2010 22:13
Ти сигурен ли си в това или просто си плюеш по характерен начин. Извади доказателства; иначе всеки може да си разправя, че сестра ти е курва, а после върви обяснявай, че не е така.
цитирай
14. анонимен - Хубаво написано, само една попр...
25.06.2010 00:14
Хубаво написано, само една поправка - миналата година имаше подкрепа от политическа партия, така че ДСБ не са първите. Първи се изложиха "Зелените"
цитирай
15. анонимен - всичката Мара втасала
25.06.2010 04:48
Уважаеми г-н Марков.
Много бях ангажиран с каузата СДС, за да преглътна казаното от Вас. Някак си ми заприличахте на ония родители от рекламата на спрайт "Къде сбъркахме" Вие слагате още една щриха към картината от миналото, със заглавие 'Ква я мислехме, па ква стана." Демокрацията, скъпи г-не, е различие, еднаквостта е тоталитаризъм. Красотата е различието, сивотата е несвобода. Помислете върху факта, че посланиците на всички западни държави приветстват парада. Такива паради не правят впечатление никому, в Лондон, където живея, ден през ден протестират голи, педераси и всякаква сган за квото се сети и никой даже не ги коментира. Защото горните постулати са им набити в гъза, а във вашия-нашия, са набити съвсем други. Че различието е грозно, че еднаквостта е свобода. Ето защо свободата ви е чужда и СДС се осра. В него имаше и има и до днес -демократи на думи, а по убеждение социопати, съобразяващи се с бай Стамат =кво щял да каже, нали ще ни избира. Демокрацията е и код на душата, по голям от маршируването в стадото-той е и конфронтация, и дупе, в среда на дебили. Евала на Радан Кънчев, познавам го от блога му,но и той ше прогледне за ДСБ-там са по скоро на Вашето мнение. ДСБ(Костовия инструмент за власт) съвсем незаслужено е обвинен от Вас в демократични уклони. Няма такова нещо...
zemaria
цитирай
16. анонимен - Дали призракът в гората е призрак или заблудена овца?
25.06.2010 08:57
Хе, ДСБ ме кефи с откритото си мнение за гей парадите. То може да се тълкува по различен начин, но за мен това е преди всичко призив за толерантност. Педалите не ме интересуват, не ми досаждат и не ми пречат и то не заради нещо друго, ами щото срещам много рядко такива в реалния живот. Ами като искат да си правят парадите. ДСБ е християндемократическа партия и не може да приеме педалските ценности, но свободата на волеизявление е нещо друго и трябва да се защитава, особенно след като подобни паради у нас завършват най-често с псувни, контра-протести и побоища. Значи комунярите могат да празнуват на 09.09 а педалите не могат?!? Комунярите са проклятието на Б-я а не педалите.
Насилието ражда насилие и контрамерки и затова най-добрия вариант, според мен, е педалите да си направят шествието без да им се обръща никакво внимание, включително и от медиите. Е, да ама БПЦ (станала прочута с толерантното си отношение към някои нейни представители със съмнителна ориентация), Боян Расате, който лъсна преди няколко седмици в жълтите вестници със суингър изпълненията си (горкия предпочитал само да снима с камерата) и предполагам още някои скрито педерастки организации, отново ще направят безплатна реклама на нещастните педали. И пак да напомня баналната истина - най-големите хомофоби са неосъзнаните педали.
цитирай
17. анонимен - НЕ ЗНАМ ЗА КОЙ ПЪТ
25.06.2010 09:07
трябва да го кажа: костовичарството е опасно за вашето здраве!
цитирай
18. karambol5 - трябва да го кажа: костовичарст...
25.06.2010 09:47
parasol написа:
трябва да го кажа: костовичарството е опасно за вашето здраве!

С две ръце съм ЗА :)))
цитирай
19. eien - При едни избори
25.06.2010 09:54
винаги може да се разчита на вота на "тези толкова много имащи нужда от подкрепа", та и писма им се пишат и изпращат. Нищо не е случайно. И Р. Кънев не го е направил самоинициативно.
Следващата стъпка с писмо от някой самоинициативен, е : "да кажем "ДА" на абортите!"
цитирай
20. анонимен - О, неразумний -
25.06.2010 12:38
и сигурен съм много благоразположени коментатори - ами прочетете още веднъж текста и ще разберете, че става дума за използването на тази общност - било за печелене на пари, било за печелене на някакви привърженици, а големият проблем е за скритата педерастия в бълг. живот и политика. За това става дума, поне според мен и тук авторът е съвсем прав. А г-н Кънев може да е чудесен човек, но в случая го използват по най-далнопробния начин - още една жалка история. Да не говорим, че самият лозунг на педалското шествие говори за исканата от тях еднаквост - прочетете го пак. В БГ никой на инкого не пречи, ако той не се опитва да налага мнението си на останалите. Но пък и всеки има право да защити децата си и семейството си от извратените щения на тези индивиди.
цитирай
21. toross - Ей, модератори ли сте, какви ли -
28.06.2010 14:18
вече два пъти изчезват снимките на др. Станишев и два пъти ги възстановявам. В този блог аз си пиша текстовете, всеки може да ги коментира свободно, но да махате снимки от тук - айде моля ви. Мисля, че си нося отговорността с името си за това , което публикувам - айде спрете с триенето на свимките на др. Станишев !
цитирай
22. анонимен - Да си спомним за Майка Европа, някога земя на Царе, Крале и Императори
30.06.2010 22:47
Да си спомним за падналите герои, които воюваха за Кръста и за Европа.
Да си спомним за Майка Европа, някога земя на Царе, Крале и Императори, а сега превърната в бардак, управлявана от левичарски дегенерати – педерасти и педофили:
http://www.extremecentrepoint.com/?p=3811
http://www.extremecentrepoint.com/?p=6016
http://www.extremecentrepoint.com/?p=4669
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=162906
Да си спомним за Майка Европа, някога люлка на човешката цивилизация, земя на учени, светци и философи, а днес превърната в гнусен бордей, в който се издават книги за това как родителите да “масажират” сексуално децата си….
http://www.lifesitenews.com/ldn/2007/jul/07073008.html
“Fathers do not devote enough attention to the clitoris and vagina of their daughters. Their caresses too seldom pertain to these regions, while this is the only way the girls can develop a sense of pride in their sex,” reads the booklet regarding 1-3 year olds. The authors rationalize, “The child touches all parts of their father’s body, sometimes arousing him. The father should do the same.”
“Бащите не отделят достатъчно внимание на клитора и влагалището на дъщерите си. Техните ласки твърде рядко стигат до тези зони, като това е единственият начин момичетата могат да развият чувство на гордост от техния пол”, пише в брошурата за деца на възраст 1-3 години. Авторите добавят “Детето докосва всички части на тялото на баща си, понякога го възбужда. Бащата трябва да направи същото.”….
Логичен резултат от управлението на евродепутати-педофили и министри-педерасти…
цитирай
23. анонимен - Wananaroiv
19.02.2012 13:20
MixkniveOxine <a href=http://napechke.com>Anrielelin</a> toitteeriprog http://napechke.com - Senanamaso lozygoato http://napechke.com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9541141
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031