Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2010 22:07 - ЦЕЦКА Я НАПАДНАХА МАМАЛИГИ?!? ЗА СЕКС ИЛИ СНИМКА...
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 9632 Коментари: 10 Гласове:
8

Последна промяна: 03.08.2010 10:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageimage
image

image



Цецка я нападнаха мамалигари?! За секс или за снимка…

        В жегите чувството за хумор е полезно и много желано от народа, наречен електорат. В душните дни особено се проявява родната полиция, която ни пази и доказва, че се грижи за доброто настроение на българите, които не могат да отидат на море.  А нашенецът, удари ли го жегата, ако няма световно по футбол го отпочва  на еротични мечти,   кривване от правия път, на вглеждане в чуждата паница /особено в криза/ и намира всякакви волности на управляващите  за неприлични. Та и аз така. И интересът ми бе възбуден от неповторимата Цецка от Драгана, Ловешко, но превзела като мажоритарка „Плеен, де –ге” и въздигната от всеповелителя Бойчето до шпикер на Народното събрание. Демек,  Цецка се явява наследник на люде като Петко Каравелов, Петко Р. Славейков, Стефан Стамболов, Захари Стоянов, Димитър Петков, Георги Живков, Александър Малинов,  Стефан Савов. Факт, който дължим на политическата мъдрост на г-н Борисов, наричан от народа/електората/ Бат Бойко.

         Започвам с дългата увертюра, защото в тези жежки  дни една новина проехтя през Балкана и за малко да ни вкара в дипломатически скандал с Румъния, дето преди столетие и нещо Стамболов още като невръстен бунтар/хъш/ се криел от предците на Аамет Доан. Родната полиция /по израза на стихоплетеца Евтим/ взела и набила здраво двама румънци, които си позволили да се държат непристойно и хулигански в старата столица Търновград. И причината била разпивката на Цецка Ц. Данговска с местни първенци, а мамалигарите нападнали хотела, дето ставало ишмедемето.  Банкетът, тъй да се каже…

Значи да повторим как са били разположени силите в тая, топла и страховита вечер. В луксозния квартал на старопрестолния град, наречен Арбанаси, в местен хотел /името му не се споменава заради сигурността на ЦЦ/  се настанила самата шефка с актива от политици, партийци, вероятно и тамошни звезди на общинската власт. Черпят се. Вечерта минава в шеги, закачки и богата трапеза, съгласно разрешеното в кризата.  Вероятно прехвърчат и важни за народа политически въпроси, а Цецка  вдига неколкократно тостове за „преуспяването на Търновград във времето на Герб и „нашата полиция, която ни пази”. Идилията е пълна, но като преваля полунощ е нарушена от нездрави елементи, които искат да влязат и … да нападнат самата Цецка. С какви намерения са искали да окосъзрят ЦЦ не се изяснява в прессъобщението на полицията. По точно в 1.30 часа двама румънски хулигани нападнали хотела, искали да влязат в покоите, но срещнали отпор от родната полиция и здрави момчета от УБО, мамалигите не се дали, а се посбутали с „органите на реда”, както пише в съобщението на МВР: „…били спрени на входа от дежурен полицай”. Опааа, къде е зарито кучето, отново поради глупост ни разкриха служителите на другия герой със същите инициали ЦЦ. Ами другари, какво прави „дежурен полицай” в малките часове на нощта пред входа на хотела??! Аз, доколкото знам, в хотел се влиза по всяко време, за да се преспи, да се позабавляваш с девойка или просто да отмориш за утрешния ден. Нали така? И мамалигите са посетили хотела с някоя от тези цели, предполагам. Откъде да знаят, че в БГ, когато гостува някъде ЦЦ Данговска, весели се и дава наставления на местния политически елит, то хотел, ресторант или хан се затваря и над сградата бди родната полиция. Денонощно, защото родните първенци обичат да се забавляват  дълго и напоително. Те нападнали, полицаите ги респектирали, мамалигарите се опънали и накрая справедливостта взела връх и арестували хулиганите, които още лежат по търновските зандани. За първи път се забранява достъп до Богуугодно хотелче, заради гостуването на политическа звезда. И то от ранга на ЦЦ.

Виждал съм как става на други места. По-цивилизовани. Просто на вратата на ресторанта, гостилницата, механата, бара или кабарето се слага една табела, на която пише „Частно парти”, „Затворено” или „Вход само с покани” и всичко приключва. През 1994 г. в ресторанта на хотел „Уелингтън” даваше благотворителна вечеря кметът на Ню Йорк и на вратата висеше скромна табелка с надпис „Само с покани”. Охраняваше се от двама цивилни, които следяха да влизат хора с въпросните покани. Иначе хотелската част си работеше нормално. Толкова, ама откъде да знаят специалистите по български протокол за такива тънки и вълнуващи бариери.

Па в крайна сметка не е ли работа на „родната полиция” в 1.30 часа да обикаля Търново и Арбанаси, да лови цигани-крадци или да респектира нарко-дилъри,  да контролира „престъпния контингент”, а не да бди над свещените телеса на Цецка. Отцепили цял хотел, за да се весели шефката с местните велможи! Що бе, другари?

След като прибрали мамалигите в зандана следват задължителните доуточнявания, в които се оказва, че полицията е „права, ама не съвсем”. Румънците били някакви големи шефове, даже собственици на могъщата петролна фирма „Ромпетрол”, че не знаели, че празнува ЦЦ в същия хотел, не се интересували от нея/как може!?!/, а адвокатът им твърди, че нито са късали пагони, нито са искали да „проникнат неконтролирано в ресторанта”. А?! -  сега на кой да вярваш? Разбира се на полицията, както пее Веско Маринов.

Като четях за приключенията на ЦЦ в Арбанаси се сетих за една симптоматична случка през 1986 год. Някъде около полунощ боязливия ми състудент Борю Ненов от Ямбол искаше да си купи „Стюардеса” и нахлу в ресторант „Пълдин” в пловдивския Стар град. Та още на шублера го прихванали някакви здрави момчета, в кухнята го пребили/удряли повече в бъбреците/ и го отвели в РДВР-то. Борето после работи 15 дни по Указа за дребно хулиганство. Откъде да знае, че по това време в „Пълдин” празнувала нещо си другарката Дража Вълчева, а той искал само да си купи пакет „Стюардеса”, не да и` посяга, както твърдяха  милиционерите. Почти година му викахме Борю Дражев.

Не може да се отрече на Бат Бойко, че по примера на Мони, кадет Рилски наложи почти матриархат в държавната власт – промотира здраво Фидоски, Цецки, Борисовки /за здравето/, Маргарити, че даже Мецани /Баба Меца викат на екологичната министерка, която е повела неравна борба с родопските мечки чрез някакви супер спрейове, внесени от САЩ/. Ама не ни ли дойде малко байгън, а?

Нали и на вас, драги читатели, не ви се вярва двете мамалиги  да са да посетили хотела в Арбанаси с някакви плътски щения към Цецка, а? Ако беше тъй, тя щеше да ги покани лично в селенията си, не да ги бъхтят като брашняни чували. Като се замислих пък, що не… Щом Мара Мисса си намери своя Бабикян. Цецка по-долу ли е?

Жеги са плъзнали из Родината, такива жеги, че и на мъжете им идва да го избият да самоунищожение…

 imageimage





Гласувай:
8


Вълнообразно


1. анонимен - Мами.... им .............!
02.08.2010 22:44
Мами.... им .............!
цитирай
2. semtomovi - И на Чучелото да му давате по 4000 лв заплата
02.08.2010 22:45
и то шъ стане секси и шъ го барат по бомбите
цитирай
3. semtomovi - Мачо Мууу!
02.08.2010 22:47
Ако тази снимка с Бойко Борисяв е истинска, а е не футошоп. То ако е тука у нас в Швеция ако ни е Цецка го осъдила, ще го съди градянското общество, защото е погазил правата на всички жени по света, като ги бара за бомбите на работно място. Ама в Бугаристан, ОЧЕВАДНО, всичко може.
цитирай
4. анонимен - Готино, много свежо
02.08.2010 23:03
чувство за хумор. Хареса ми...
цитирай
5. haralanov - Хм...
03.08.2010 06:23
Кой ли ще е този луд за да се навие за секс с Цецка?Не вярвам чак до там да са изпаднали румънците.Интересното е,че телевизиите облайват и обговарят обилно ,,нашата,, версия за случилото се в Арбанаси.Така и не разбрах,каква е гледната точка на мамалигарите?
цитирай
6. анонимен - Фидоски, Цецки, Баба Меца - хареса ми
03.08.2010 09:16
това определение за жените на Бойко, много находчиво!
цитирай
7. анонимен - сладурско
03.08.2010 14:29
ха-ха,много ми подейства,отпускарско!макар,че аз сам от тези които ходиха вече на море:)
цитирай
8. анонимен - Торос, почваш да приличаш на чер...
04.08.2010 11:41
Торос, почваш да приличаш на червена бабичка. недей да си разваляш рейтинга с подобни оливания. Не губи чувство за мярка.
цитирай
9. toross - Ама доколкото знам партиен секретар
04.08.2010 13:43
в Плевен е била същата Цецка Цачева Данговска, не аз. Що трябва да се премълчават безобразията на такива хора, които са научили иширетите на комунистите, нищо друго. Нещо не го разбирам това поведение.
цитирай
10. net4eto - В този пост има много секс.
29.03.2011 15:03
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9540809
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031