Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2010 15:51 - Алооо, Цветанов, кво правят братята Диневи на свобода???
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 34711 Коментари: 37 Гласове:
23


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
Братята с Георги Гергов /с шапката/ на пазар за яхти

image

Братята с държанки пред поредната яхта

image

Разбира се - не може без поп !


Алоооо, Цветанов, кво правят братята Диневи на свобода???

 

         Не познавам, не съм се интересувал и въобще не ме вълнуват богаташите братя Диневи, които се славят сред жълтата общност като строители, ценители, дарители, епитропи, морски вълци, абе всичко, което обича прокопсания преходен естаблишмент, просто знам, че като всички герои на посткомунистическата флора и фауна са с червена мая от майка си /дългогодишна кметица на Св. Власт/ и любопитството ми спира дотук. Но тази сутрин по БТВ попаднах на изповед на единия Динев и съм втрещен от демонстрираната наглост и бездействието на „стража” МВР. Защото, ако имаше нормални правоохранителни органи мазния тип не трябваше да излезе от студиото със свободни ръце. Олигархът  се опита да убеди целокупното българско гражданство, плащащо данъци, ако има възможност почиващо десетина дни през лятото и обръгнало от бедност и безпътица, че  те, двамата братя  са съвестни олигарси, страшно законно е всичко в личния им рай, ситуиран около Несебър и Слънчев бряг.

         Тоя господин  Динев без да му мигне окото нарече сегашния кмет на Несебър „удобен”, защото личната партия на Диневи „Море” го подкрепила на изборите и му осигурява политическа защита в общинския съвет. Алооо, Цветанов, Велчев как се нарича това по Наказателния кодекс?

         И още. Тия двамата юнаци решили да си построят и частно пристанище. Нарекли го „Марина Диневи”, защото всеки  забогатял селяндур след 90-те години обича да се самовъзпроизвежда с гръмки фирми, заглавия и пиарски акции.  Били плащали акваториални такси и значи всичко им било законно. Май по-отчетлива наглост в ефира от години не съм срещал! Били се сдобили със „собственост”  посредством …

Констативен нотариален акт?/Любима правна формула и на Неговото Му Величество Симеон Рилски!/. Моля? Ама, доколкото знам, все още има конституция в РБ, където пише черно на бяло, че крайбрежната плажна ивица и акваториалните води са ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, демек цялата „марина” може да е само и единствено държавна собственост. То и тоя в студиото потвърди, че пристанището е построено „вътре във водата”, ама било обособено като … поземлен имот! ?? Е, това вече наистина надхвърля нормалната човешка търпимост!!! Да те гледат от национална телевизия и да те правят на формен идиот, наистина не се търпи. Абе, Цветанов, Велчев и Борисов, този очилатко защо излезе свободен от студиото? Или от 1990 г. морето е навлезнало половин километър навътре в територията на братята или на дядо им, та пристанището станало „поземлен имот”? Що за наглост ни разиграват? И водещите гледаха тоя дебил мило и тихо, вместо да му посочат вратата и да го изгонят, като  крайно опасен за общественото здраве. Даже се похвали, че „отхапали” повече от 30 дка земя, изключително държавна собственост и направили „приказен” хотел с близо 7 000 кв.м. РЗС.  Без право на собственост, без нищо, защото няма и как да стане с разрешение от ДНСК /не от общината!/, просто земята е само и единствено държавна собственост и то – изключителна.

         Ей, управляващи, защо позволихте на този тип да се разпищолва така в лъжи и измами, а  не го прибрахте немедленно. Май, май и с другите „проверки” резултатът ще е същия, нали? И чакам с надежда мига, когато облъскания и удивително търпелив народ вземе нещата в ръцете си – например с тротил и напалм. Доверието към вас се изчерпва застрашително, ама много застрашително!!!




 




Гласувай:
23


Вълнообразно


1. lado - Ице, Ице. . . . Търпението за което ...
15.10.2010 15:59
Ице, Ице....
Търпението за което говориш, е изчерпано у я има, я няма - един промил население.
Иначе съм съгласен с изводите ти , че даже и с методите на заличаване на корупционните петна.
цитирай
2. boristodorov56 - Кво правят?...
15.10.2010 16:05
Чакат д-р Б. Борисов на кея да го посрещнат, както подобава на греховете им.
цитирай
3. tili - А, утре и за президент
15.10.2010 16:06
ще се кандидатира сигурно! И ще го изберат! Нали БНТ е държавна - т.е. превежда държавната линия на прост език - посланието е ясно! Той е!!!
цитирай
4. haralanov - Нямам думи...
15.10.2010 16:08
Най-безобидното от всичко е,че има Партия Море!Сам по себе си този факт е също абсурден!Гледах преди малко по Канал 3 за далаверките на Цецко Цветанов.Ами как тези братчета-олигарси няма да са на свобода?И Бойко и Цветанов са с тях!Ей приятелю,цялото това омерзение има претенции да трае вечно!За всеки нормален човек,подобни неща са подтискащи!
цитирай
5. karambol5 - Подготвям тротила и напалма
15.10.2010 16:27
Подготвям тротила и напалма
цитирай
6. strannica - ...
15.10.2010 16:32
Изчерпано търпение и взимане на нещата в ръцете си:
http://strannica.blog.bg/politika/2010/10/10/poslednoto-obryshtenie-na-primorskite-partizani.618415
----------------------------------------------

Тия от снимките в поста ти всичките са толкова отвратителни ДОРИ от естетична гледна точка. На мен държанката ми ако ми се появи пред очите така облечена, ще я наритам да иде да си сложи нещо свястно))
За Гергов със шапката /пък и без шапка/ и за Диневи със сладникавите им физиономии изобщо не ми се говори...Уродливи отвсякъде - отвън и отвътре.
цитирай
7. andrei - Поздрав от мен Торос!
15.10.2010 18:11
Никаква надежда не храни към това мутренско правителство!Единственият изход е да ги изметем тези милиционеро-комунисти!А и доколкото мога да анализирам процесите в страната,те се готвят за бягство.Единственото,което ги спира,е че кукловодите още не са им се разплатили с договореното!
цитирай
8. анонимен - Ами много просто - колкото пъти бъде ...
15.10.2010 19:04
Ами много просто - колкото пъти бъде арестуван някой прононсиран престъпник - бил той Алексей Петров или някакъв крадлив бивш министър, цялата "ГРАЖДАНСКА СЪВЕСТ" на България - то писатели, то журналисти, то професори и какви ли не още радетели за права и свободи, надават сърцераздирателен писък, като че ли мечка им е грабнала детенцето. И този рев през сълзи и сополи не спира, докато най-после не се намери по ефтин съдебен състав, който да пусне ангелчето на свобода.
цитирай
9. toross - Благодарности колеги,
15.10.2010 19:13
ама големи благодарности, защото такива като вас ме успокояват частично, че един ден ще има възмездие...все още се надявам, какво да се прави.
цитирай
10. haralanov - А Цветанов трябва ли да е на свобода?
15.10.2010 22:30
Чудно ми е,как сем. Цветанови са спестили над 400 000 лв. (толкова се получава, ако извадиш от активите пасивите според имотната декларация)да инвестират в апартаменти, земя и да държат пари на влог, при положение, че са работили като чиновници или длъжностни лица с предполагам заплати малко над средното ниво. Дали са платили данъци дори и за последните 15-20 години, за да имат разполагаем доход от общо над 400 000 лв? Простата сметка е, че би трябвало да са "изкарали" след данъци поне двойно повече! Според мен, както казват от комисията "Кушлев" под въпрос са доходи равняващи се поне на 1000 сегашни минимални заплати. А дали НАП, в допълнение на полетите с хеликоптер, да не провери дали имотното състояние на властимащите и най-вече на борещите се с престъпността, отговарят на декларираните им доходи? И дали ще ни кажат резултатите от проверките? И дали не съм много любопитен?
цитирай
11. toross - Минчо, напълно си точен , но това е положението -
15.10.2010 22:38
някой да попита Мара Капон едно време, когато декларира официално печалба от 3 млн. евро, които били уж от стопанска дейност и продажба на имоти... С приятели толкова се смяхме тогава , защото бихме приятели с баща и /Бог да го прости/ и знаехме, че в 80 дка гори до Чепеларе не могат да се изкарат тези приходи, но ... всичко си замина. Същата история е сега и с ЦЦ - просто тези хора са недосегаеми и затова съм скептичен и за другите проверки.
цитирай
12. анонимен - Изборът
15.10.2010 22:58
Г-н Торос, ако преди да напишете тази цялата страница, просто бяхте прочели началото на Конституцията и част от действащите закони, защото виждам, че много се вълнувате от спазването им, щеше сигурно да Ви стане ясно, че начин за изграждане на пристанище все пак има. За Ваше сведение, нито едно пристанище в света не е построено върху плаж, както и това обсъжданото също. Също за сведение, броят на пристанищата в Европа и на други континенти е огромен, като голяма част от тях също са частни такива. Добре, че там явно не виреят толкова много неграмотни активисти. Понеже Вие ползвате думи и епитети като "лъжа", "измама" и "дебил", ще Ви моля от уважение към всички тук 37 човека, които явно Ви харесват, да напишете честно, аргументирано и ясно кое точно е незаконното на пристанището. Просто ни обяснете в закона пише това и това са изискванията, а това и това не е направено. Мисля, че всички тук претендират да са достатъчно грамотни и ще Ви разберат. Защото в противен случай оставам с впечатление, че просто хвърляте високопарни и безработни думи.
цитирай
13. haralanov - До анонимкото
15.10.2010 23:05
А аз оставам с впечатлението,че си един страхливец!
Защо иначе няма да излезеш от анонимността и да видим кой си?Човек,звяр или хермафродит си?
цитирай
14. brandiad - До Haralanov
15.10.2010 23:35
Чак пък звяр и хермафродит...Не знам какво точно те интересува, нямам проблем да ти го кажа. Това, че се наричаме тук с някакви имена, мисля знаеш, не е кой знае какво разкритие за личността. Иначе повярвай ми, ако се видим лично няма да те уплаша предполагам, защото съм обикновена, добре изглеждаща млада жена.
Но не това е важното в моя пост по-горе. И всъщност още не виждам отговор.
цитирай
15. tit - към ан.12
15.10.2010 23:45
"Поземлен имот" е част от територията, включително и тази, която трайно е покрита с вода, определена с граници съобразно правото на собственост. - точка 2 от §5 от ПЗР на ЗУТ
Последната промяна на закона е от 2010...но не в тази част.
Е, и?
От доста време в нашата страна законното не винаги е морално! А господинът претендираше за морал...
Стопанинът на блога много правилно поставя въпросът - КАК ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ Е СТАНАЛА ЧАСТНА?
По какъв начин, кой е обавил търгът и прочее...

Иначе си знаем - олигарсите са със чисто данъчно минало...докато не ги очистят!

Оръженосците им си намират друг господар...:)
цитирай
16. анонимен - Ех, Торос, Торос....
16.10.2010 00:32
Що не си кажеш колко ти платиха и не спреш да се напъваш, пишейки простотии?!?...Далавери, измами, кражби и пр. се доказват в съда. Силно се съмнявам в твоите възможности да обориш адвокатите на братя Диневи! Нямаш почти никаква икономическа и правна грамотност, къде ти са аргументите? Доста други хора също завиждат на братята, но ги и уважават, защото постигнаха твърде много и продължават с легален бизнес, а такива латерни като тебе си остават примитивни завистливци!!!
цитирай
17. анонимен - по-внимателно, госпожо
16.10.2010 05:36
До "добре изглеждащата млада жена", тук "анонимен". Госпожо или може би госпожице, едва ли ще ви изненадам ако ви кажа, че в основата на всяко голямо богатство стои някаква грозна тайна. Тази истина е общовалидна, но в България важи с чудовищна сила. В общество, в което измамата и далаверата са превърнати modus operandi, начин на действие, принцип на бизнеса, би било невероятно да има честно спечелено богатство. Няма как да си честен и легален, когато всичко около теб е корумпирано, бедно и озбобено. Да парадираш с богатство в България е все едно да говориш за въже в къщата на обесения. Не познавам историята на братя Диневи и не мога да твърдя, че са непременно измамници. Но също така не съм ходил на Марс, и въпреки това съм убеден, че там не може да се диша.
И още нещо ще ви кажа, вече от личен опит - най-добрите адвокати в България са адвокатите на измамниците и престъпниците. Просто защото те могат да си ги позволят. Бай Иван обикновено губи делото за кокошката, нагледал съм се на такива процеси. В България думата "законно" не означава абсолютно нищо.
За съжаление превърнаха страната ни в гротеска. И всеки опит да бъде оправадана тази гротеска ви превръща в част от нея. така че по внимателно.
цитирай
18. nicodima - Подкрепям 17-ти коментар...
16.10.2010 08:22
Само искам да допълня, че Диневи също плащат, за да имат защитници по медиите, вкл. и тук, а ако тяхната защита в случая е по убеждение, то защитникът им е изпаднал в дълбоко заблуждение... Мислех, че наивниците са на свършване в България, ама явно процесът на отрезвяване е по-бавен от този на емиграцията...
цитирай
19. strannica - ...
16.10.2010 11:13
Ан.16, нивото ти на мислене е "завидно". Да допускаш изобщо, че на света може да съществува друг повод за негодувание, освен "примитивна завист"??
Изобщо не се съмнявам в силата на адвокатите на братчетата. Наистина, както казва ан.17 - най-добрите адвокати в България са адвокатите на измамниците и престъпниците.
Има и друго - кога и от кой /с какво мнозинство в парламента/ са приемани сега действащите български закони??? Наоколо има толкова много безобразия, които, като се разрови човек, се оказва, че не нарушават нито един закон.
Вливането на мафията във властта /най -вече законодателна и съдебна/ отдавна е завършило успешно. Сега ГЕРБ се опитва да демонстрира някакви телодвижения на ниво изпълнителна власт, но с тези закони и с тези съдилища мисията е почти невъзможна.
цитирай
20. анонимен - Тези возиха Симеон Паси и Грънчарова на Меден месец до Мадагаскар
16.10.2010 12:33
Може и днешните политици да разкарват по света. Затова мълчат. Никой не плюе по такситата си. Да не е луд!
цитирай
21. анонимен - Еее, много са си натруфили Пепеляшките
16.10.2010 12:36
Новобогаташите ни живея в приказки от 1001 нощ, ние докато броим стотинки за олио и мляко!
цитирай
22. анонимен - !!!!!!!!
16.10.2010 13:26
nicodima написа:
явно процесът на отрезвяване е по-бавен от този на емиграцията...

И ВСЕ ПО-БАВЕН ЩЕ СТАВА.

цитирай
23. анонимен - Срам ме е , че съм българка
16.10.2010 13:30
Хареса ми статията, всичко изложено е вярно и какво от това ? Марината Диневи си стои, яхтата си върви, те милите си живеят живота, Умни хора, защо не съм като тях? Ще възпитам сина си като мошеник. Само такива прогресирата в нашата татковина, а най-добре да си обира крушите от BG Това не е държава , а ПОМИЙНА ЯМА.
цитирай
24. анонимен - Алоо Цветанов, какво правят аре...
16.10.2010 13:40
Алоо Цветанов, какво правят арендаторите братя Павлови с незаконния строеж на хотели в защитената местност Яйлата /Камен бряг/ по Натура 2000?Защото сина на големия брат беше в кандидатската листа за депутати от Добрички район, и сега цялата фамилия комунисти Павлови са вече Гербаджии!ГЕРБ е на власт и незаконния строеж на хотели на братя Павлови продължава.АЛО ЦВЕТАНОООВ!!!Ами с кмета на община Генерал Тошево - Димитър Михайлов - какво стана?Той е четири мандата кмет бре.Накупи си апартаменти в София, Варна, Пловдив, магазини си накупи, хиляди декари общинска земя си купи за смешната цена от по 6лв. на декар, а както знаете в Добруджа земята е най-малко 650лв. декара.Далавери има тук Цветанов, и всички трябва да бъдат разследвани, и зам. кмета Георги Русев и братя Павлови, и всички протежета около тези "хора".
цитирай
25. toross - Ах, изненадан съм от дискусията -
16.10.2010 14:02
по принцип коментарите не искам да обсъждам, защото това е териториятя на гостите на блога, но сега ще го направя. Така е коректно , според мен. На коментар № 12 ще кажа ледното - госпожице, може да ви изненадам, но имам достатъчно аргументи за написаното, пък и за конституционните текстове, защото макар и малко съм участвал в писането на тази Конституция, въпреки че не я подписах. За безобразието на братята достатъчно е признатото от тях, а въпросът , който тегне е как така изключителна държавна собственост става поземлен имот - разбирате ли, че казаното от този Динев в БТВ граничи с невъзможното без никаква, ама никаква интервенция от държавата, общината, областния управител или минитестерствата?... Какъв констативен нотариален акт за изключителна държавна собственот?! Разбирате ли за каква грандиозна измама става дума констативен нотариален акт се издава, ако безусловно ползваш нещо в продължение на 30 г. т.е. излиза, че 30 год. братята са ползвали като добросъвестни собственици ... морето, където са построили пристанището си. Аз наистина нямам думи за демострираната наглост. И въобще не завиждам на никой за нищо, нито пък злобея към тях, нито пък някой може и е в състояние да ми поръча какво да пиша в собствения си блог. Просто е нетърпим начина , по който ни правят на маймуни, вече...
цитирай
26. анонимен - Ами с фамилиите нотариуси, дето не допускат други да следват за нотариуси в БГ какво става?
16.10.2010 14:32
дето за 22 години построиха замъци под наем? може ли на нотариуската заплата да построите 10-етажни луксозни замъци и кооперации запод наем? От къде са тия пари? От бакшиши? Или от изнудване на клиентите? Тия нотариуски родове си работят най-обезпокоително трупат лихви! Да ви еба у демокраДцията!
цитирай
27. spasunger - ?
16.10.2010 14:39
Значи, "не си сигурен, не си се интересувал и не познаваш", но "просто знаеш"?

Има много мътилка в тяхната вода, но първо да беше се поинтересувал в какво точно се състои тя?

Апропо, в Слънчев бряг Диневи нямат нищо. Не е лошо да се информираш за нещата първо. Иначе замисълът на статията ти е на прав път.

Със здраве.
цитирай
28. анонимен - Щом толкова радеете за спазването на законите, ето, радвайте се:
16.10.2010 22:49
Не е възможно всички тук да са толкова неграмотни, злобни и невежи. Това по-долу е част от действащ закон. Хайде да четем малко повече, а не само да дъвчем Конституцията, която също мисля, че не сте чели.
Чл. 92. (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2004 г.) (1) Пристанището е участък, който включва акватория, територия и инфраструктура на брега на Черно море, р. Дунав, островите и каналите, разположено е на територията на една или повече общини и обединява природни, изкуствено създадени и организационни условия за безопасно приставане, престояване и обслужване на кораби.

Чл. 92а. (Нов - ДВ, бр. 24 от 2004 г.) (1) Акваторията на пристанищата е изключителна държавна собственост.

(2) Територията и инфраструктурата на пристанищата могат да бъдат собственост на държавата, на общините, на физически и юридически лица.



Чл. 93. Пристанищата са:

1. за обществен транспорт - независимо дали осъществяват вътрешен или международен трафик;

2. рибарски;

3. яхтени;

4. със специално предназначение;

5. военни, включително граничнополицейски.
цитирай
29. анонимен - Всичко хубаво, и на мен Диневи не са ...
16.10.2010 23:28
Всичко хубаво, и на мен Диневи не са ми читави, само не разбрах, "Св. ВласТ" какво иде да рече? Властта хич не е свята, да знаеш.
цитирай
30. анонимен - obrashtenie kam N 11
17.10.2010 09:31
Kam nomer 11 - ne chesa nedosegaemi. Prosto im minavat nomerata. Vsyako chudo za 3 dni. Nyamame si grajdansko obshtestvo. Vseki se spasyava poedinich. Ako moje az da ne si mradna i prasta i drug da svarshi rabotata. Super prosto i marzelivo pleme.
цитирай
31. toross - в-к 24 часа от днес :
18.10.2010 17:37
Дирекцията за строителен контрол в Бургас забрани ползването на ваканционния комплекс "Марина Диневи" в курортното селище "Свети Влас", съобщи БНР.

Ще бъдат спрени токът и водата в двете сгради и басейна.

Хотелът, заведението и плувният басейн са собственост на строителните предприемачи братя Диневи. Според контролните органи те са въведени в експлоатация в нарушение на нормативните изисквания.

Преди 10-ина дни бе съобщено, че Регионалната дирекция за надзор и строителен контрол (РДНСК) е открила процедура за забрана за ползване на яхтеното пристанище "Марина Диневи".

Проверката на инспекторите е установила, че пристанището, заедно с всички обслужващи постройки, като хотел, заведения, плувни басейни няма разрешение за ползване, т.е. не е надлежно въведено в експлоатация и на практика досега е работило незаконно.
цитирай
32. анонимен - Братята Диневи са поредните непмани !!!
21.10.2010 03:08
В книгата на Георги Войнов, Геноцидът и холокостът над българите, изд. АРАТЕБ, София, 2006 г. на стр. 277 е публикувана Инструкция на НК/00347, Москва 02.04.1947 г., Строго секретно КАА/08.113 следното:

т. 14. ДА СЕ ФОРМУЛИРАТ ВСИЧКИ ЗАКОНИ, УКАЗИ И РАЗПОРЕДБИ ЗА ОРГАНИЗАЦИЯ, ИКОНОМИКА И ПРАВО ТАКА, ЧЕ ДА НЕ СЕ ДАВА ТОЧНО И ПРЕЦИЗНО ТЪЛКУВАНЕ (С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ВОЕННИТЕ).

Ако някой случайно си мисли, че тази заповед в момента не действува, много се лъже.

След като нямате точно дефинирани нито едно понятие просто е излишно да спорите кое занно и кое не е. Всички сегашни писанки се събират на куп и се палят.

Богатство натрупано по честен път у нас няма. Историческата справка много ясно показва показва как свършват такива исторически периоди.

Припомнете си и предсказанията на Слава Севрюкова за България. До сега всичко се е сбъднало.

Само няколко думи от предсказанията: Затворите ще са пълни с управляващи. Отмъщението ще е страшно, но справедливо.
цитирай
33. анонимен - страхотни братя
29.10.2010 23:04
вие всички сте стращни долни завистници не ви ли е срам свети влас е нещо уникално благодарение на братя диневи който зло мисли зло го стига пожелавам им всичко най-хубаво а вие селяци отивайте да чоплите семки
цитирай
34. анонимен - dinia7
31.10.2010 00:29
За братя Диневи и за богатствата им ще съдим по следващото поколение .В природата аномалиите оцеляват максимум 1-2 поколения.И да незабравят ПАРИ БОГАТСВО СЛАВА ВСИЧКО ТУК ОСТАВА .В народна и обществена памет са просто поредните лапачи изедници.
цитирай
35. talkinghead - Защо е тази анонимност?
03.11.2010 05:53
Имам предвид визуализиране на профила-снимка няма ли г-н Марков???
цитирай
36. анонимен - измамниците братя Павлови от Генерал Тошево
11.03.2011 16:38
анонимен написа:
Алоо Цветанов, какво правят арендаторите братя Павлови с незаконния строеж на хотели в защитената местност Яйлата /Камен бряг/ по Натура 2000?Защото сина на големия брат беше в кандидатската листа за депутати от Добрички район, и сега цялата фамилия комунисти Павлови са вече Гербаджии!ГЕРБ е на власт и незаконния строеж на хотели на братя Павлови продължава.АЛО ЦВЕТАНОООВ!!!Ами с кмета на община Генерал Тошево - Димитър Михайлов - какво стана?Той е четири мандата кмет бре.Накупи си апартаменти в София, Варна, Пловдив, магазини си накупи, хиляди декари общинска земя си купи за смешната цена от по 6лв. на декар, а както знаете в Добруджа земята е най-малко 650лв. декара.Далавери има тук Цветанов, и всички трябва да бъдат разследвани, и зам. кмета Георги Русев и братя Павлови, и всички протежета около тези "хора".

То бива алчност, но тази на прословутите братя Павлови надминава всякакви граници - мамят народа сключвайки дългосрочни 10 годишни договори за аренда на земеделска земя, а след това заплащат рента в пъти по-малка от изплащаната от други арендатори в региона. Хора, не се подлъгвайте на яловите им оферти - просто чуете ли за тях бягайте възможно по - далеч.
цитирай
37. анонимен - windows chinese language pack
17.02.2012 20:07
uninstall acrobat reader 9 adobe reader for iphone http://bdaynkt.hostingsociety.com/acrobat-reader-9-update.html acrobat reader
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9542105
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031