Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2011 13:25 - Щастие над България! Народът ликува! Ново слънце огря Родината!
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 18161 Коментари: 23 Гласове:
15

Последна промяна: 10.09.2011 13:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

image
"Толемият шлем" на Гоце Сетефчов Сирищника...
image
Щракнете върху снимката, за да видите "прелестта" с другаря си в действие...


Щастие над България ! Народът ликува ! Ново слънце огря Родината!

 

         Знаех си, че рано или късно ще ни залее всенародно щастие и радост! Че народът ще ликува! Справедливостта започва да се възцарява над изстрадалата ни Родина!

 

         Снощи/12.03.2011г./ в късна доба на ул. „Тулово” №3, етаж 2 в столицата се провело тайно заседание на оределия Изпълнителен съвет на ЕНП /Едрогабаритна нейна партия/, който взел съдбоносното за България решение да се издигне за кандидат-президент Мария Василева Мисса-Капон !!!

 

         Вследствие на прозрението-решение днес населението в Третата българска държава ликува и тръпне в очакване на скорошното всенародно щастие! Сутринта Гоце Сирищника е изпратил поздравителна телеграма за мъдрото решение, Стефан Личев и Яне Янев – също.

 

         Информационната агенция „toross” успя да се добере до оскъдна информация за гръмовното събитие, която ще споделим с уважаваните ни читатели.

 

         Рехавато ръководство на ЕНП се събрало в офиса, за който Мисса плаща докъм 800 долара наем, в привечерно време. Тамада на събитието е любимият на първескинята Арман Бабикян, с който тя пази лоши и добри спомени, торба сол заедно са яли. Двамата преди около две години до Велико Търново в 5 часа сабахлем преживяха даже зловеща катастрофа като се нахакаха челно в един ТИР. Какво са правели до волана остана тайна, но после Бабикянчо бе лекуван грижливо от Мисса, дори му се плащаха „присъщите” разходи като лизинга за „Пежо”706 и ипотеката на апартамента.

 

         Снощи Арманчо Бабикянчо припомнил своя доклад от Националния партиен съвет на ЕНП в пернишкото село Рударци на 12.02. того, за който писахме. С апломб и влюбен поглед прочел пак финала на доклада си: „…може би още днес хората все по-отчетливо усещат нуждата от майка-кърмилница, която има желание да полага грижи за тях или казано по друг начин, ако редът и законността бяха основна нужда в търсене на избирателите днес социално-икономическият възход, битовата уреденост и личният просперитет са на първо място. Ние трябва да задоволим тази нужда.” След тези слова, бившият пиар на Надка Михайлова, Слави Бинев и Петя Славова, се огледал победоносно и финално „забил гвоздея”: „На Вас се падна честта да прецените коя може да е жената-кърмилница, която ще поеме грижите за българския народ и да го изразите с номинация!”. Коцето Тотев от Смолян се огледал озадачаващо, защото Мара не му приличала на кърмилница – просто коремът и` започва от гръкляна, но си замълчал тактично. Думата взела Надя Миронова от Кутловица: „Ние сме щастливи хора под водачеството на Мария, тя е нашия единствен светъл път и нека с издигането и` за президент направим съпричастен и електората към това озарение. Преди това предлагам да изключим от редовете на ЕНП предателката, комунистката, ренегатката, двуличничката, кариеристката Елеонора Николова, която като заместник предаде нашата лидерка и отиде при Бойко Борисов – вън ренегатите от  партията! Моля да се гласуват и двете ми предложения веднага!”

 

         Думата Бабикян предоставил на „единствения светъл път” Мисса, която подробно изяснила „ситуацията” с Николова, нейните титанични усилия за добруването на народа като кандидат-депутат на Янето , борбата и`със злите сили в обществото, решителността да продължи кютека с всички демони, партньорството с АБВ на  Гоце, земеделците, "Напред", Праматарски, Ковачки, РЗС, Трактора, гражданските движения и накрая уверила, че ще продължи да плаща ипотеките и лизинга на Бабикян, наема, заплатите в офиса, рекламните кампании, хонорарите на застъпници и благосклонни журналисти, нужните режийни…

 

         Присъстващите се усмихвали  доволно и отпивали от служебното кафе „Лаваца”, а Бабикян отварял бутилката „Чивас Ригал” да се полее предстоящото национално-отговорно събитие.

 

         Присъстващите седмина активисти  с единодушие изключили Елеонора Николова, с което партията им останала без заместник на Мисса и след това със ставане на крака и еуфорични възгласи, които се чували докъм „Цариградско шосе”, издигнали антропологичния природен експеримент за кандидат президент на Република България !

 

         Подхвърлен бил въпроса и за вице-президента, но Бабикян разяснил, че той ще стане ясен след като разговаря с варненската адвокатка Гадар Хачикян, която поставила някои парични въпроси, иначе била съгласна „по принцип”.

 

         Изпълнителният съвет завършил с приповдигнат градус на емоцията, весели подхвърляния, взаимна обич и народната песен „Мара мачка пестил, Маро льо Маро - бела, още червена....”.

 

         Днес народът ликува ! Бедите и кризата свършват ! Кърмилницата Мара Мисса разперва ръце над онеправданото мнозинство !  Бяхме достойни да съобщим първи за непомерното щастие, което ни очаква !

 





Гласувай:
15


Вълнообразно


1. panazea - Знаех си !
16.03.2011 13:28
Ще ни огрее слънцето !
цитирай
2. toross - Няма начин приятелко, нама начин !
16.03.2011 13:36
Стига вече нещастия за България. Такава президентска кампания ни очаква, че ми спира дъха от радост !
цитирай
3. анонимен - ДОВЕРИЕ
16.03.2011 14:42
НА ЧОВЕК НА КОЙТО ИНТЕРЕСИТЕ МУ МИНАВАТ ПРЕЗ СТОМАХА,НЕ ЗАЛАГАЙ ЗА НЕГО,НЕ МУ ДАВАЙ ДОВЕРИЕТО СИ.ЛЪЖЕ ПАТРИОТИ СА
цитирай
4. анонимен - От Бачо Кольо.
16.03.2011 16:22
Ицо, това вече не е за вярване! Знам те, че си зевзек и отночало помислих, че просто си написал един фейлетон. После като разбрах, че няма лъжа, няма измама - Ламята Капон се кандидатира за ПРЕЗИДЕНТ грейнах и аз от кеф - значи живея в "страната на чудесата". Но не на Алиса, а на Мисса.
цитирай
5. haralanov - Машшалах...
16.03.2011 17:22
Голяма жена...
цитирай
6. toross - Така е приятели, заслужава си да се отбележи !
16.03.2011 17:59
А на Бачо Кольо това попадение със "страната на чудесата" Алиса и Мисса ще го използвам някъде, защото е фантастично и искрено благодаря за него !
цитирай
7. анонимен - Мале, мале -
16.03.2011 19:44
Тая обективът не я хваща. Ако я изберам за президент не можем да я изхраним... Притеснен съм, много притеснен.
цитирай
8. kalin8 - Най- после!!!
16.03.2011 19:44
Да се напише ли благодарствено писмо до умниците?
А може и грамота...
Поздрави!
Б.
цитирай
9. toross - Боре, май наистина трябва да благодарим за
16.03.2011 20:04
това вдъхновение, прав си ! Нека да е весело и забавно в тези тежки времена, не мислиш ли?
цитирай
10. анонимен - До днес не вярвах, че кампанията ще се превърне в
16.03.2011 20:43
обществен цирк, най-големия досега, но сега съм повече от убеден. Съществото ще привнесе мирис на свиня, визия на слон и интелектуалност на овца !
цитирай
11. анонимен - Абе смешто е наистина, дори като я погледнеш тая, но
17.03.2011 09:46
в същото време ми се плаче, че политическия елит на БГ е стигнал до тази измислена политичка. Войнстващ егоцентризъм, липса на самооценка, никаква политическа ориентация и определеност - смени 5-6 партии за няколко години, изключителна наглост към бившите си политически съратници, амбиция да се докаже в област, която не е нейна, наглост и отвратителна визия - това е моделът за политик... Ужасно е. Ако е истина, че е номинирана за президент, то се питам какви са тези хора, които са го сторили... Не гледат ли какво имат срещу себе си? Поне един не е ли се опитал да отрезви този балон?
цитирай
12. анонимен - Prezidentka
17.03.2011 19:04
tazi stava da ba4ka v niakoi nov Sypermarket . Samo kato e gledam i mi se povdiga , idi si mila pri " tvoite" " priateli " i pii edna stydena voda .
цитирай
13. анонимен - Аз ще гласувам за Мария -
17.03.2011 19:16
нека едно богато, задоволено и младо момиче стане президент - може и да не краде като Гоце, а ще обикаля да помага на бедните...
цитирай
14. анонимен - ДО -" Аз ще гласувам за Мария "
17.03.2011 22:32
ДААА,
БОГАТО- НО ОТ КЪДЕ?
МЛАДА - ХАЙДЕ НЯМА НУЖДА, ВИЖДАЛИ СМЕ Я И БЕЗ "ФОТОШОП"!
ОХ, ЗАДОВОЛЕНО- ЗАЩО ЛИ ГО ОСТАВИХ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО.....
АХ, ЗАБРАВИХ ЗА ОБИКАЛЯНЕТО И ПОМОЩТТА НА БЕДНИТЕ....ЕТО ТУК НЯМЯМ ДУМИ, ЖЕНАТА, КОЧТО ЯДЕ ПО 100 ЛЕВА НАДЕН, ЩЕ ОБИКАЛЯ И ЩЕ ПОМАГА НА БЕДНИТЕ????
цитирай
15. genadi2000 - Щом "доцент" Асан Юмеров /някои го занят и като Алексей Петров/ се кандидатира...
19.03.2011 22:33
... нека и еврейският хипопотам Капон да го направи!
цитирай
16. анонимен - Лоша осведоменост
20.03.2011 09:26
Чудя се,кой е написал това и още повече-кой му се кефи? Нито една верна думичка няма от "тайната" сбирка на Тулово. Много плоско и откровено шизофренно! Добре,че Интернет е анонимен. Иначе социопатите нямаше да имат трибуна!
цитирай
17. toross - До Анонимката № 16 -
20.03.2011 11:52
По същество всичко драги или драга анонимка фактите за сборището на "Тулово" са ВЕРНИ - източника ми е от вътре, както се казва. А за разлика от вас аз никога не съм бил анонимен, напротив не търпя мазмантийте, които се крият тук, така че обърнете се навътре в душата си, та белким си отговорите - еленент от социопатията е точно това анонимно вдъхновение, което ви обзема, колчем стане дума за явлението Мисса, ако не пише самата тя или Бабикян, разбира се. Останете със здраве !
цитирай
18. анонимен - DO ANONIMEN-16
20.03.2011 21:31
Анонимните драскачи на Мисса са се включили,ама защо сте толкова неуверени и плахи? Защото Торосс ви разкри отново, нали? И сега сте се изпокрили в дупките си и ближете рани и се питате кой ви е предал? Жалки драскачи и жалки душици.
цитирай
19. zaw12929 - Поздравления за постинга!
21.03.2011 09:23
Много едро! Да не е някаква диета на кандидатката за отслабване, докато се поти над въпроса "Ша бъда или ни ша го бъда!!??)))
цитирай
20. анонимен - от живко
21.03.2011 16:41
Ицо, разбиваш ме с твоята болка по тая Мара Миса. И много секси снимка си и сложил, палавник такъв.
цитирай
21. born - В страната на неограничените въ...
21.03.2011 21:52
В страната на неограничените възможности /България/ всичко е възможно. ДОРИ И ТОЗИ ФАРС !
цитирай
22. toross - Живко, знаеш, че съм непопоравим естет,
22.03.2011 06:03
но в случая не мога да достигна перверзните висоти на твоя човек Бабикянчо, който за една бройка до В. Търново да затрие Мисса на народа, че после тя и го лекува самият той да не стане зян. Явлението, явлението е важно.
цитирай
23. lambo - Картите ги държи Доган Ефенди
10.09.2011 13:13
Той държи поводите и на Седефчо, и на Борко, и на Волена и т.н.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9544322
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031