Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2011 21:02 - Мария Капон/Мисса/ - комунистка, лъжкиня, ксенофобка и марксист-ленинец...
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 86065 Коментари: 69 Гласове:
20

Последна промяна: 23.04.2013 12:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

               Мария Капон /Мисса/ - комунистка, лъжкиня, ксенофобка и марксист-ленинец… /шарки от близкото минало на един ерзац политик/...

image

image

стр. 3 на в-к "Пловдивски университет", бр. 1 /81/ , 17.01.1990 г., младите комунисти в действие...

            Доста приятели са се чудили защо се фиксирам в биологичното творение Мара Мисса. И пред всички съм твърдял, че не го правя по каквито и да лични причини, завист или не дай Боже – озлобление. Понякога човек има нужда от идеална кауза, от мисия сред гражданското общество, пред сънародниците, ако щете, колкото и високопарно да звучи, защото познавайки раблезианската героиня на политическия естаблишмънт съм убеден, че  е ОПАСНА, твърде опасна за обществото. Тя е ерзац в политиката, в бизнеса, в контактите си с хората, но най-страшното е, че с дебелоочие шества из политиката и си мисли, не, убедена е,  че с пари и наглост ще е „ПредставителЯТ на народа” /неин слоган на плакатите на РЗС от последните парламентарни избори./. Това изчадие на лъжата обявява без да и пука кампания „чисти ръце”, докато официално декларира, че е изхарчила 0/нула/ лева на изборите за Европарламента от коалиция „Напред”/ВМРО, Гергьовден, Ковачки и Мисса/, а малко по-късно става кандидат на РЗС, прави най-скъпата рекламна кампания и декларира пред Сметната палата … дарение  само от 5 000 лв. за Яне Янев. Пак с „чистите си ръчички” пише донос до ДАНС за връзка на Бойко Борисов със Сретен Йосич, инициира нарочна комисия в парламента, а после се врътва наопаки.
   А това "Мисса" се роди от любовника и` Арман Бабикян, когато в предаването на доносника на ДС Иван Гарелов "Вот на доверие" я обяви за "Мис парламент" през 2005 г. И тя си повярва, че е някаква "Мисс", въпреки чувствителното надхвърляне на 100-те кила, които носи на снагата си, реципрочни на наглостта и безчувствителността и`.
   През 2008 г., пътувайки по партийните дела на Мара Мисса, до Сливен загива в жестока катастрофа 22 годишния син на областната и координаторка Надя Вълкова, самата Вълкова е с разбит череп и прекарва 20 дни в кома, а героинята Капон-Мисса обещава на болницата реанимационно легло, прави си реклама и, разбира се – излъгва. Дори не отива на погребението на момчето, а след това няма сурат  да се обади на майката за чисто човешко съжаление и съболезнования. В замяна с любовника си Бабикян се хвалят в Интернет, че карали членския внос от Сливен с „Опел” – толкова ги обичали хората! Пълна и неспасяема гнус, нали?!

            Така без свян и срам се изгаври със семейството си пред личния си биограф Исаак Гонзес в „Стандарт” и обяви, че баща и бил член на ДП на … 5 години, а самата тя членувала в нелегална организация преди 1989 г. Членувала, но в … комунистическа организация, както ще видите нататък. За екстрапулиране на туловището в политиката няма баща и майка, няма свян, няма и помен от разкаяние. Здраво прегърнала комсомолските поръчения още във френската паралелка на пловдивската езикова гимназия и популярна като Мичето Кремвирша /и това ще разкажа по подир/. Иде реч за нейна  безсрамна демонстрация пред съученички на една комсомолска бригада, след като се е завърнала от Мароко.

            И нататък. Фирмата „Фернет” – Лайпциг, Германия дарява на Международен панаир-Пловдив изложбена конструкция, складирана в специално помещение на площ от … 1 000 кв. м. За нея отговаря отдела, дето работи г-ца Филева, по-късно Капон. Скоро след това се създава фирмата „Фернет-България” със 100% частен капитал и конструкцията … става собственост на другарката с „чистите ръце” чрез врътката по линия на „Фернет-Германия”, партньорство  и „предаване” на дарението! По времето на комунистическия директор Калудов природното творение Мара става началник на отдел „нови технологии”, към който е същата лайпцигска конструкция – светкавична кариера, за която ще стане дума по-сетне в стил „Калинка Илиева”.        „Подаръкът” за милиони е физически на склад в палата № 20 на панаира и мистериозно изчезва с напускането  на другарката Капон-Филева. За делото в комисията по конкуренция, как служебните и ангажименти към държавната фирма прерастват в изцяло частна собственост и моето участие ще разказвам допълнително. Ей така се прави международен бизнес с ливади в Чепеларе, драги читатели!

            Днес ви предлагам няколко документа, публикувани официално във в-к „Пловдивски университет” в бр. 1/81/, от 17.01.1990 г., който отдавна е библиографска рядкост /течението е иззето от библиотеките ?!/, но информационна агенция „Торос” притежава оригинала, разбира се. На трета страница четем важното съобщение, че на 21.12.1989г. в младежки дом „ Йорданка Николова”-Пловдив се е провело събрание на Комсомолската организация към Пловдивския университет „П. Хилендарски” и е избрано ръководство на Димитровския комунистически младежки съюз/ДКМС/ в състав: „Секретар Атанас Кабаджов, организационен секретар – Иванка Ефтимова и членове: Величка Колева, Петър Желев, Петър Христозов, Мария Филева – II курс, инженерна физика и Рангел Бръмбаров”. /вижте факсимилето/. Познахте ли кандидат-президентката?! Да, да, другарката Филева и бъдещата „демократка” Капон. Краят на 1989г. е красивото време на вдъхновените митинги, хепънинги, протести, живи вериги и надежди, младите хора на България бяха по улиците и проклетисваха комунизма и ДКМС, а в очите им светеше увереност, радост и вяра. В същото време другарката Филева-Капон е запленена от идеите на комунизма и се тътрузи в ръководството на ДКМС, чийто окръжен председател е … Жан Виденов. След години тя без срам ще изповяда: „Посрещнах 10.11.1989г. въодушевена на улицата с приятели, радвах се, че комунизмът си отива безвъзвратно, бях опианена”  Поредната нагла ЛЪЖА – радвала се на дядо си на партенките, опианена е от кюлотите на баба си! А студентският лидер Емо Кошлуков я слуша и може би – вярва?! В барековата "тв 7" и сръбската интернационалистка Кулезич и тя... Тогавашни нейни колеги си спомнят: „Мария по цял ден търчеше да организира „реформирането” на ДКМС, беше от малкото в Университета, които носеха значка на ДКМС и червено шалче.”

            Комунистическият плам на другарката Мария Филева стряска дори правоверните комсомолци и дъртите комунисти. Ето как -  Извлечение от протокол от събрание на Университетската комсомолска организация „Ал. Димитров – Сашо” при  ДКМС в ПУ „П. Хилендарски”, проведено на  26.12.1989 г.: „… По т. 1 се даде думата на другарката Мария Филева, втори курс, инженерна физика, която направи своето предложение за създаване на федерация на младежките комунистически движения /ФМКД/, която да включва следните асоциации: младежка комунистическа академична асоциация, средношколска комунистическа асоциация, комунистическа асоциация на селската младеж и да се замени ДКМС с ФМКД, в която да бъдат приемани комунисти – партийни членове и комунисти – безпартийни на възраст до 30 г., решени да работят за просперитет на нашето общество от марксистко-ленински позиции в тясно единство с БКП. По предложението на др. Филева взеха думата другарите Милко Матеев – партиен секретар на физическия факултет, Христо Полизов – член на Бюрото но БКП, Атанас Кабаджов – секретар на ДКМС в Университета и гостът Жан Виденов. Предложението на др. Филева бе прието с единодушие и като „Призив-декларация” изпратено до ЦК на ДКМС за предстоящия конгрес на организацията на 24.02.1990 г.” Уважаеми читатели, къде останаха приказките на Мичето/както я наричат роднините/, че „и аз като баба, дядо, майка и татко –  съм потомствен демократ” като четем излиянията за „федерация на младежките комунистически движения” и не е ли това гавра с родовата памет – решете сами. Аз нямам сили пред ЛЪЖАТА  на Мичето. Просто публикувам факсимилето от този комунистически призив-декларация и пак напомням, че тогава са най-красивите и свободни времена за младежите в България. Излиза, че имало и млади червени вампири, които си мечтаели за „демократичен и хуманен комунистически просперитет”. Всъщност, нямам сили – прочете си го. Лелеяната от младата другарка Филева Федерация на младежките комунистически движения не се учредява за ужас на комсомолката, но пък и остават високопарните обществени фалцети. Откак се отърка в политиката тя не спира да се представя като "професионален политик". Разбира се, участва във всички възможни избори, харчи с широка ръка куп пари, но резултатите и` все клонят къмто статистическата нула.

            А помните ли как ДС  и БКП запалиха страната с крайни ксенофобски и националистически протести срещу връщането на имената на българските мюсюлмани в началото на 1990 г.? На 29.12.1989 г. се взима решението, но веднага Георги Танев /първи секретар на ОК на БКП-Кърджали/, подпомогнат от структурите на ДС/ще  създадат ОКЗНИ/ с основни представители Минчо Минчев, Гинчо Павлов и Георги Първанов, организират из цялата страна протестни митинги с основни лозунги „България за българите”, „С турски имена в Турция”, „Позор за продажниците на България”. И тръгнаха едни яростни протести из големите градове, шествия, авто-колони, заклинания в краен национализъм и саморазправи. Стигнаха и до Пловдив, но младата опозиция организирахме митинг на 4.01.1990г.  в защита на „основните човешки права, включително  изборът на име”. Оратори бяха легендарните правозащитници Отец Димитър Амбарев и Хасан Бялков. Комунистите направиха контра-протест на стълбите на пощата и крещяха като обезумели срещу възстановяване имената на българските турци. После се преместиха пред общината.  Разгледайте снимката от  вестника. На нея вдясно се вижда младо момиче с раззината от гняв уста и вдигната ръка в хитлеристки поздрав. Пред младата революционерка е Милена Калудова /партиен секретар на ПУ, съпруга на ген. Калудов – всемогъщ шеф на милицията в Пловдив/. Плакатите са симптоматични за онова време: „България – единна и неделима!” и „Българите - в България, Турците - в Турция!”. Коя е мислите гневната 21 годишна дама, демонстрираща крайна ксенофобия, омраза и злоба? Касимчо, Корманчо да не сте в коалиция с нея? А, какво ще кажете?! Я се вгледайте да не е вашта Касим Корморан Гювендия. Иначе тя се пъне по медиите за „дългосрочен проект на етническа търпимост и такт с европейската народна партия”, тя ще ви ИЗЛЪЖЕ драги, като дърта циганка ще ви излъже. Бир текмил, както казват. Касиме, г-н Дал, когато на 4.01.1990 г. учредявахте ДПС, младата комунистка другарката Мария Филева на същата дата се гневеше на пловдивския площад срещу етноса ви и искаше да си ходите в Турция! Ама то си е ваша работа, ако искате – вярвайте и… Май на това му викахте мазмантийство?

            Според документите и публикациите през 1990 г. г-цата Филева е втори курс инженерна физика в ПУ, а през пролетта на 1993 г. ходатайствахме с баща и пред директора Кръстьо Сотиров да я назначи на работа в Пловдивския международен панаир. Сега твърди, че завършила университета Ludwig-Maximilians-Universitдt (LMU) Mьnchen, но тогава не представи никаква диплома, нямаше Максимилиан, нямаше Лудвиг. И въобще, как се завършва престижен университет за 1.5 г.?! След дълго издирване донесе в личен състав на панаира диплома на задочник от Пловдивския университет, мюнхенското образование се появи след 2000 г., а като депутат твърдеше, че „прескачала” до Харвард, прелитала през океана да специализира управление на кризи. Може и така да е, но в тези срокове май става дума за краткотрайни спец-курсове или за казус „Калинка Илиева”. Ще ви занимаваме тепърва с академично битие на биологичния експеримент.

            От кариерата и в Пловдивския панаир датира и близкото, най-сърдечно приятелство на Мисса с директора Калудов, племенник на вече споменатото комунистическо семейство Калудови – генерал и партийна секретарка, то и по негово време се „изпари” лайпцигската конструкция в посока „Фернет-България”. Днес Мара Мисса ни облива с красиви приказки за „справедливост, чисти ръце, европейски път, антикомунизъм, традиционна десница” и един куп ЛЪЖИ, на които само тя си вярва… Разгледайте пак снимките от тъмно червения вестник „Пловдивски университет”, помислете що за екземпляр имаме насреща си и пак „ВЕРВАЙТЕ”, ако искате, драги читатели.

            Аз мисля, че тя е опасна за обществото, разболява го с лъжи, както го ерозираше с комунистическите си видения не толкова отдавна. Просто става дума за класически политически измамник, самозабравил се от богатство и непомерна наглост.

 image
"Призив-дакларация" за създаването на Федерация на младежките комунистически движения, която да замени ДКМС, Мара Мисса "с комунистически поздрав" пламти от ентусиазъм, все пак е 1990 год.

image
"Демократката" иска да гони всички български турци в Турция, сега е коалиция с тях...

image

А главен редактор на изданието е Емил Стоянов - Брата, член по онова време на червеното БЗНС и активен радетел за ...

image

            Така е видял Мара Мисса Владо Дойчинов - гениален е. В човката на пеликана Мара са нейните любими неща - ДКМС, БКП, Пари, много Пари, БСП, РЗС...
image

А това е снимка с любимия Бабикян - имаше такава песничка "Варна, морето, сините вълни..."





Гласувай:
22


Вълнообразно


1. анонимен - Явно има и нещо лично щом от сутрин до ...
05.10.2011 23:13
Явно има и нещо лично щом от сутрин до вечер само с тази нещастна женица се занимавате:))Направо сте обсебен от нея...поради що ли??Та тя няма дори един процент шанс....
цитирай
2. toross - НЯМА НИЩО ЛИЧНО -
05.10.2011 23:52
ОБЯСНИЛ СЪМ ГО В НАЧАЛОТО.
цитирай
3. andrei - Поздрав от мен
06.10.2011 05:56
за публикацията Христо.
цитирай
4. virtu - Идва Видов ден .
06.10.2011 08:52
Всичко като на длан .
Нищо не е забравено , никой не е забравен .
цитирай
5. анонимен - Аман беее!!
06.10.2011 09:07
Кога, най-после, ще забравим тези години? Докога ще се връщаме? БКП, ДКМС и други олигофрении. Едно свястно нещо не направихме и след 1989-та та да говорим нещо за реди 89-та. Затова са добре чехи и поляци. Отвориха досиетата още преди 20 години и рядко се връщат вече към онези години. А ние, дали лично или не, постоянно за тях говорим.
цитирай
6. pcelata - добро утро...
06.10.2011 09:08
Значи ако е вярно всичко това...Направо ми разби сърцето! А аз толкова,
я харесвах.Незнам,дали отношението Ви към нея е лично или не...Но няма
да се откажа да я слушам.
цитирай
7. virtu - Ние се опитваме да ги забравим ,
06.10.2011 09:34
те постоянно ни напомнят за себе си .
Искат да ги изберем !
Натрапват ни се .
Да знаете приказката за вълка и нрава му?
Мила , пчелице , слушкай си я !
Тя ще ти пее приспивна песничка , миличко , докато ти мята паяжината върху крилцата . Когато се опомниш , няма да можеш вече да летиш .
цитирай
8. анонимен - огорчен
06.10.2011 09:42
Ами отворете ги най-после тези досиета - кой къде и за какво се е натискал по комсомолска и партийна линия и какви икономически облаги после е придобил. А не само да се подхвърлят избирателно данни за връзки с ДС. Но нали "тяхното име е легион"...
цитирай
9. toross - Убеден съм, че близкото ни минало
06.10.2011 10:00
трябва да се разказва, защото това е своеобразното чистилище , през което минаха всички /Унгария, Чехия, Германия/... Премълчавах доста време тези неща, които ми ги донесоха и разказаха близки хора до въпросната Мисса, отвратени от наглостта и безочието, а някои са бивши нейни служители - те пък възмутени как гледа на хората като на нейна собственост. Както виждате става дума и за човешки трагедии... Мълчах си от толерантност, но започнаха да ме обвиняват, че и аз както много други си мълчат за нея, прикриват отвратителното битие на Мисската. И тогава драснах тези редове, а има още толкова неща, по-стряскащи, по - ужасни. Какво ще ме посъветвате - да ги премълча ли? И това е вариант. Ще съм по-спокоен. А за досиетата правя , каквото е по силите ми.
цитирай
10. razkazvachka - абе тва женище още ли не се е изнесло
06.10.2011 10:03
явно е всенародна любимка
цитирай
11. toross - А, ще се изнесе -
06.10.2011 10:19
тя е любимка на крайно лявата секта за "Демонтиране на ПСА". Те не могат без нея, защото е "европейка, толерантна и дясна".
цитирай
12. toross - kansandilh, Охо, писал съм серия от статии
06.10.2011 10:57
и за тези герои - върни се назад в блога ми и ще намирш материали, които едва ли другаде ще намериш. А поредицата ми "Пловдивските доносници" е единствената, която се е появявала в това пространство - с имена, № на арх. едининици, фото-копия и т.н.
цитирай
13. polinastavreva - Ужас!
06.10.2011 10:58
Това е точната дума. Много добре сте постъпили, че сте публикували тази информация, защото хората не знаят. А има хора, които искат знаещите да забравят.
цитирай
14. liliyanaandreeva - НЕВЕРОЯТНО!
06.10.2011 11:21
Нали и Пилат Понтийски си изми ръцете когато осъди Спасителя на мъченическа смърт? И не е ли изразът"чисти ръце" символ и асоцияция зя сталински чистки?Аз потръпвам от такива лозунги!
цитирай
15. анонимен - wert
06.10.2011 12:04
Тази Капон е най-отвратителната червена проститутка,не ме интересува авторът на статията има ли нещо лично или не ,важното е как престъпните червени елементи лъжат и мамят хората искащи свободен живот и просперитет,но докато такива червени животни като Капон обитават Б-я животът ни ще се стъжнява вместо подобрява.
цитирай
16. dimba - Не се чудете!
06.10.2011 12:25
Не се чудете! Така нареченият преход е дело на БКП! Превратът, Кръглата уж маса, подборът и създаването на партии и опозиция, на демокрация - всичко е от и за класата на комунистическите потомци, които днес са капиталистите на България и истинските и собственици! Не употребявам кавички, защото би трябвало всяка дума да е в такива...
Командните постове и в политиката, и в икономиката са в ръцете на "наши хора". Все пак , не може съвсем без кавички. Класовият подход и партийността навремето осигуриха столетната партия срещу всякаква конкуренция.
А дисидентите и опозицията са били измислени от ДС и одобрени от Политбюро или някакъв друг център, който и днес работи на тъмно. И направлява всичко.
цитирай
17. анонимен - герги
06.10.2011 13:13
Познавам тая гнус Капон лично.Невероятно безочливо,нахално,крадливо и всеядно във всяко отношение същество.Тотална липса дори на елеметарни морални устои.Мисля ,че Ицо Марков нищо не преувеличава,даже има много неща ,които не е описал.Като например легендарното раздаване на пари по медиите.Няма интервю или статия на Капон ,което да не е платено.Медиапул,Всекиден,Радиа и т.н.Говедото раздава пари наляво и надясно,лъже изключително нагло по всякакви теми и граби здраво ако и падне нещо за крадене.Добре ,че Бойко я усети навреме и я изрита.
цитирай
18. toross - Това не са мои констатации, но ги чувам всеки ден, така че ...
06.10.2011 13:26
анонимен написа:
Познавам тая гнус Капон лично.Невероятно безочливо,нахално,крадливо и всеядно във всяко отношение същество.Тотална липса дори на елеметарни морални устои.Мисля ,че Ицо Марков нищо не преувеличава,даже има много неща ,които не е описал.Като например легендарното раздаване на пари по медиите.Няма интервю или статия на Капон ,което да не е платено.Медиапул,Всекиден,Радиа и т.н.Говедото раздава пари наляво и надясно,лъже изключително нагло по всякакви теми и граби здраво ако и падне нещо за крадене.Добре ,че Бойко я усети навреме и я изрита.

цитирай
19. анонимен - На кого да вярвам ?
06.10.2011 14:16
И как да отида да гласувам , като няма един чист и истински Човек ?
Без вяра , как да живея ?
цитирай
20. анонимен - На кого да вярвам ?
06.10.2011 14:16
И как да отида да гласувам , като няма един чист и истински Човек ?
Без вяра , как да живея ?
цитирай
21. анонимен - И как да отида да гласувам, като няма ...
06.10.2011 15:06
анонимен написа:
И как да отида да гласувам , като няма един чист и истински Човек ?
Без вяра , как да живея ?

цитирай
22. анонимен - герги
06.10.2011 15:12
Анонимен,ти какво се косиш все едно ,че ще си избираш съпруг/а ?Хващаш една бюлетина и гласуваш за най-малко отвратителния,щото иначе гласът ти се разпределя поравно между всичките.Румен Христов и Плевнелиев са далече от съвършенството,ама са сравнително поносими в сравнение с останалата пасмина.Щото иначе докато се ослушваме,циганите,турците и комунистите пълнят урните с бюлетини.
цитирай
23. strannica - И как да отида да гласувам?
06.10.2011 15:14
Родени във България и носим своят кръст
от всички политици да видим среден пръст
отвръщаме им ние с надежда и любов
и чакаме наведени -- винаги готов
Не е ново 20, знаеме това
че БГ политиката е пълна със ....а
а всичките предатели, еничари, боклук
щом стане страшно -- бегом бейби...
ние пак сме тук!!!
Народни дупетати, партийни членове
не може алчността ви да се наяде
и нека ни настигне протестният ни вот
с бюлетина 20 -- целият народ.
Никога не ставай толераст,
никога, дори да имаш власт,
дори да нямаш нищо, пак имаш своят глас
никога не ставай толераст.

Песента е на Светослав Витков - номер 20 в бюлетината за президентските избори.
За мен това е единственият вариант - http://strannica.blog.bg/politika/2011/10/03/variant-za-protesten-vot-protiv-cialata-dosegashna-politiche.829397
цитирай
24. liliyanaandreeva - Да!
06.10.2011 15:39




НЕМИЛИ – НЕДРАГИ


Ни сме република, ни сме монархия –
ний безплодна сме анархия…
Ни мъже сме, ни жени,
а народът ни не се плоди…
Ни сме риби, ни сме раци –
ний отново сме глупаци…
Ни свободни, ни в затвора –
не приличаме на хора…
Не сме народ, не сме и мърша –
ний сме селска свинска спържа…
Ни на изток, ни в Европа –
не позна ни Пенелопа…
Ни арийци, ни сирийци –
сал презрени сме тракийци…
Ни сме гари, ни сме “спирки” ,
а мизерстващи мисирки…
Нито торта, нито клин –
мерят ни с къс аршин…
Ни сме Плиска, ни Мадара –
не вървиме на пазара…
Господин ли си, другарю,
да прощаваш, господарю…
Пи коняк, пи водка и уиски,
но остана си шопар,
родом между Плана и Вискяр…
цитирай
25. анонимен - direktno
06.10.2011 16:11
Учих с Мария Филева в ПУ. Инженерна физика малка специялност- 30 човека и се познаваме всички много добре. По време на 2-ри курс имахме преподавател по Математически анализ, който си беше забравил принципите вкъщи и реши да "пуска" на изпита хора по симпатии,а такива които си бяха решели задачите ги "късаше". Организирахме подписка до Ректора с която казахме, че няма да се явим на 2-рата част на изпита, ако остави този преподавател. Никой не изкаше влезе от нас и седяхме отвън пред Университета, НО... влезе , а познайте кой..., Мария Филева и "прецака" всичко. Преприсваше на всички изпити формулите, които си беше написала по краката. А краката й уверявам ви могат да съберат доста материал. Хубаво, че в 3-ти курс се изнесе в Германия да работи като сервитьорка, че рахатясахме- имаче само пишеше доноси против тия, които не я кефеха. Всичко казано в статията е вярно, беше върла комсомоляга... Мога да напиша книга за безочието на тая персона
цитирай
26. анонимен - direktno
06.10.2011 16:17
Извинавайте за грешките/ сега го прочетох/, но са от бързане да дам своя принос към всичко написано от toross
цитирай
27. kosara2008 - види се, че тя Е несполучлив "проект"...
06.10.2011 16:25
истината за това...лъжливо, безцеремоннобезочливо "явленийце" е много полезна и навременна, защото пак се еактивирало с пълна сила...

поздравление, за всички ваши постинги, които следя с интерес!!!
цитирай
28. toross - До последната буква е вярно, разказвали са ми хиляди пъти за
06.10.2011 16:54
"иновацията" да преписва от краката си ! /май е първата в това оношение /, за безкрайните и доноси срещу колегите си, за бесния комунизъм, който демонстрира в ПУ, за ... какво ли не -

анонимен написа:
Учих с Мария Филева в ПУ. Инженерна физика малка специялност- 30 човека и се познаваме всички много добре. По време на 2-ри курс имахме преподавател по Математически анализ, който си беше забравил принципите вкъщи и реши да "пуска" на изпита хора по симпатии,а такива които си бяха решели задачите ги "късаше". Организирахме подписка до Ректора с която казахме, че няма да се явим на 2-рата част на изпита, ако остави този преподавател. Никой не изкаше влезе от нас и седяхме отвън пред Университета, НО... влезе , а познайте кой..., Мария Филева и "прецака" всичко. Преприсваше на всички изпити формулите, които си беше написала по краката. А краката й уверявам ви могат да съберат доста материал. Хубаво, че в 3-ти курс се изнесе в Германия да работи като сервитьорка, че рахатясахме- имаче само пишеше доноси против тия, които не я кефеха. Всичко казано в статията е вярно, беше върла комсомоляга... Мога да напиша книга за безочието на тая персона

цитирай
29. toross - watchtowerman , подочувал съм за този комсомолски запой -
06.10.2011 19:35
ще се постарая да отрия повече информация. Линкове засега не откривам...
цитирай
30. asthfghl - ...
06.10.2011 20:32
Хем комунистка, хем ксенофобка? Комунистите не са ли интернационалисти? Ксенофобията и интернационализмът някак си не ми се връзват...
цитирай
31. анонимен - герги
06.10.2011 20:41
asthfghl написа:
Хем комунистка, хем ксенофобка? Комунистите не са ли интернационалисти? Ксенофобията и интернационализмът някак си не ми се връзват...


Много добре се връзват даже.Когато им изнася комунистите са интернационалисти/нашите приятили Кадафи и Асад/,когато им изнася са националисти/OКЗНИ на другаря Гоце/,а в друга ситуация са ксенофоби/американци,израелци и т.н./.Обединяващото звено е муфтата и папкането.Както виждаш и в църква влязоха и демократи станаха,и европейци и натовци и какво ли още не. Култът към лапачката е невероятно движеща сила.
цитирай
32. apostapostoloff - Ще гласувам
06.10.2011 20:41
с две ръце за нея!
цитирай
33. анонимен - Ибрахим Карадон
06.10.2011 21:30
За мен Капон е лъжкиня, пряко съм засегнат от нея!
цитирай
34. lambo - Как тъй винаги такива като теб след 10 Ноември,
06.10.2011 21:40
правят антикомунизма = национално предателство и родоотстъпничество ?!

А преди 10 Ноември пак такива като теб гниди направиха комунизма = национално предателство и родоотстъпничество
цитирай
35. анонимен - поздравления
06.10.2011 22:37
Поздравления на Христо М. за блога! Има много силни неща, съжалявам, че не съм ги чел по-рано... Принципни позиции и добри анализи! Христо, нямам твой телефон(е мейл) - обади ми се, моля те - democrati@abv.bg
Николай (колега от ВНС :)))))
цитирай
36. анонимен - Евалата, Торос, евалата Христо, ...
07.10.2011 00:14
Евалата, Торос, евалата Христо, страшен материал, не спирай да казваш истината, а лицемерките като Мичето ги разбивай безпощадно!
цитирай
37. анонимен - Десен-бесен
07.10.2011 09:08
Г-н Марков, благодаря Ви за това, което пишете. Защото "свободата е мила, а истината - свята". Нека поне за историята да остане истината. Хубаво е да се знае и помни именно двуличието на някои псевдодемократи с надеждата, че няма да се повтаря.
цитирай
38. анонимен - Всъщност не се бях замислила защо ...
07.10.2011 14:51
Всъщност не се бях замислила защо точно след 2-ри курс тая "мила женица" се изнесе към Германия, обаче сега имам отговор. На 10.11 падна Живков и ние точно тогава бяхме в час по Политикономия / асистентката влезе с портативно радио /. Филева беше доста изплашена. Малко след това през пролетта започнаха стачките в Университета и тая "беж крачета да бягаме". Междувпрочем от нашия курс имахме още един човек в УС на ДКМС- Рангел Бръмбаров- Раджо, обаче той си беше пич- каза си човека, че такава е била конюнктурата и понеже е от Рабфак / работнически факултет, имаше такива глупости/ му се е налагало да участва в кретенията. И си остана с нас до 5-ти курс и си завърши като обикновено здраво- учещо момче. А оная маймуна се кри 3 години в Германия и работеше като сервитьорка, за да види накъде ще задуха...д

toross написа:
"иновацията" да преписва от краката си ! /май е първата в това оношение /, за безкрайните и доноси срещу колегите си, за бесния комунизъм, който демонстрира в ПУ, за ... какво ли не -

[quote=анонимен]Учих с Мария Филева в ПУ. Инженерна физика малка специялност- 30 човека и се познаваме всички много добре. По време на 2-ри курс имахме преподавател по Математически анализ, който си беше забравил принципите вкъщи и реши да "пуска" на изпита хора по симпатии,а такива които си бяха решели задачите ги "късаше". Организирахме подписка до Ректора с която казахме, че няма да се явим на 2-рата част на изпита, ако остави този преподавател. Никой не изкаше влезе от нас и седяхме отвън пред Университета, НО... влезе , а познайте кой..., Мария Филева и "прецака" всичко. Преприсваше на всички изпити формулите, които си беше написала по краката. А краката й уверявам ви могат да съберат доста материал. Хубаво, че в 3-ти курс се изнесе в Германия да работи като сервитьорка, че рахатясахме- имаче само пишеше доноси против тия, които не я кефеха. Всичко казано в статията е вярно, беше върла комсомоляга... Мога да напиша книга за безочието на тая персона

[/quot
цитирай
39. анонимен - До автора
07.10.2011 19:10
Здравейте г-н Марков, текста Ви е уникален. Аз живея в Сливен и веднъж присъствах на една от сбирките на г-жа Капон, беше органирирана от координаторката и г-жа Вълкова.Дойдоха хора, които подкрепяха Капон, слушаха я и и вярваха.
Когато стана злополуката, въпросната Капон наистина изпрати нейни протежета да замажат работата. Не ги познавам тези хора, бяха 2-3 човека и се опитваха наистина да замажат положението.Мъжа на г-жа Вълкова ги гонеше и искаше да ги набие, защото те бяха част от нрещастието което им се случи. Думи нямам за лошото отношение на Капон към Вълкова.
Ще изпратя блога Ви на всичките си познати, за да знаят, че има хора, които казват истината!!! Поздрави.
цитирай
40. анонимен - ot Sliven
07.10.2011 19:16
нАИСТИНА, ТОВА КОЕТО ПИШЕ МАРКОВ Е ТАКА! ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ, ИЗРИТАЙТЕ ДЕБЕЛИЯ Г.З НА ТАЗИ СВИНЯ ОТ ПОЛИТИКАТА! ТЯ ДАВА ЛУДИ ПАРИ ЗА КАМПАНИИ, НО МАЧКА ХОРАТА ОКОЛО СЕБЕ СИ, И КАК ДА НЕ ГИ МАЧКА С ТЕЗИ КИЛА!!!! И С БЕЗОЧЛИВОТО СИ ДЪРЖАНИЕ, СРАМ ЗА ПОЛИТИКАТА!!! ДОЛНО ВЛЕЧУГО!!!
цитирай
41. анонимен - Никога не ми е вдъхвала доверие. ...
07.10.2011 20:39
Никога не ми е вдъхвала доверие. Никога те съм намирал нищо в приказването и освен видимого желание да влезе в нечия листа. Странно ми е , защо и как на такива видимо посредствени кандидат политици се дава толкова много достъп до медиите!? Без да съм чувал и дума от горните неща, за които ми е рано да направя заключение, никога не бих подкрепял такива като нея. Защото популизма, безпривципността и номадството и се виждат. Пък и като се замисля, се чудя дали такива като нея не са на една издръжка с такива като Яне и разни подобни кандидат лидери.
цитирай
42. анонимен - Теодора Стефанова ITALY
10.10.2011 15:50
Моята Прогноза е: Ако госпожата съумее да обедини турското , арменското народ, тя ще достигне сияйни висоти.
цитирай
43. toross - Г-жо Стефанова,
10.10.2011 15:57
тя може да обедини само нещо в собствен интерес, нищо и никой друг, по камо ли турци и арменци...
цитирай
44. анонимен - Как Капонката стана милионерка
10.10.2011 16:08
Какво е работила, какъв продукт е създала, как е придобила многомилионното си богатство в имоти у нас, в Италия, пари. Какви данъци е платила. Кой я финансира? Дали не са червени тези парички? Каква е германската и диплома. Да не е Калинка номер 2?
цитирай
45. анонимен - Всичко е истина
11.10.2011 13:07
Да, написаното е истина. От 1982 до 2009 г. бях личен състав в панаира и смея да твърдя, че тя диплом за завършено, освен средно образование, не е показала. Едва 1995 г. изведнъж се оказа, че е студентка "Маркетинг и менджмънт". Завърши го без да присъства на лекции нито веднъж и без да се явява с групата на изпити, но деканката Марияна Михайлова й беше много близка.
цитирай
46. анонимен - Здравейте г-н Марков, текста Ви е ...
11.10.2011 14:22
анонимен написа:
Здравейте г-н Марков, текста Ви е уникален. Аз живея в Сливен и веднъж присъствах на една от сбирките на г-жа Капон, беше органирирана от координаторката и г-жа Вълкова.Дойдоха хора, които подкрепяха Капон, слушаха я и и вярваха.
Когато стана злополуката, въпросната Капон наистина изпрати нейни протежета да замажат работата. Не ги познавам тези хора, бяха 2-3 човека и се опитваха наистина да замажат положението.Мъжа на г-жа Вълкова ги гонеше и искаше да ги набие, защото те бяха част от нрещастието което им се случи. Думи нямам за лошото отношение на Капон към Вълкова.
Ще изпратя блога Ви на всичките си познати, за да знаят, че има хора, които казват истината!!! Поздрави.

Боже мой!Познавам Надя.Тя, милата, ме кандърдисваше да ставам член на партията на Капон и да ходя на учредителната сбирка в София.Едва сега научавам за гибелта на сина й.Пламен Маринов
цитирай
47. анонимен - герги
11.10.2011 17:54
Ицо,крайно време е да направиш един сайт ,посветен на това дебело морално и политическо недоразумение,където всеки ще може да сподели лични впечатления.Може да наречеш сайта www.spretetulovishteto.com. Едно време през деветдесет и седма се създаде едно такова спонтанно движение ,породено от невероятно наглите лъжи на Жорж Ганчев.И сега може да се направи,но след изборите ,че да не и се прави безплатна реклама.
цитирай
48. анонимен - Добре, но може още
11.10.2011 23:07
Господин Авторе, добре си подредил фактите. Но малки грешки допускаш. Например - "правозащитници Отец Димитър Амбарев и Хасан Бялков"!!! Защото тези имат зад гърба еи криминални деяния преди 89 г., не са дисиденствали. А за Мария! Тя си е българка, Капон, съпругът, е може би евреин - в панаира той беше шеф в муждународно участие, Калудов - директорът, няма общо с Калудов ДС, /но май Калудова те беше скъсала на изпит/. Иначе си прав. Темата за идейната еволюция/хамелеонщина/ е дълбока. Дерзай!
цитирай
49. toross - До коментар 50 -
12.10.2011 07:17
Точно нещата, които "коригираш" не са фактически верни. Чел съм делата и на от. Амберев и на Х. Бялконв - типични активни мероприятия на ДС, Амбарев е от учредителите на нез. д-во на Илия Минев през 1988г., поддържа в-ка с П. Бояджиев от 1987 г., а Бялков е от създатерите на др-во на помаците в Родопите, най-известния дисидент от това време след тази общност. Никъде не оспорвам, че Мария е българка и въобще не се занимавам с произхода на съпруга и`. Познавам ги и двамата доста добре. Разлика м/у тях е огромна. А Калудов - директора на панаира е ПЛЕМЕННИК на ген. Калудов - лично съм го питал. А Милена Калудова ми предаваше по Руска клас. л-ра и на изпита при нея бях освободен заради отлична курсова работа в/у "Полифонията в повестите на Достоевски", така че имам ОТЛИЧНА оценка /6/ и това лесно може да се провери /и в ПУ, и в студентската ми книжка, ако искаш копие от нея, няма проблем/. На следващата година тя, като партиен секретар на ПУ ме изключи от ДКМС през 1987 г. /пазя си протокола/. Това са фактите. Иначе благодаря за оценките на скромния ми текст.
цитирай
50. анонимен - Борис
16.10.2011 17:01
Да, ама на билбордовете е като 20-годишна и г.за й не се види!
Да живей фото-шопа!!
цитирай
51. zaw12929 - А тя ще вземе по малко от 1% и край!. . . ...
19.10.2011 18:10
А тя ще вземе по малко от 1% и край!....
цитирай
52. анонимен - plovdiv
26.10.2011 20:53
Ама голям помияр си бе Марков
цитирай
53. анонимен - Вероника Стаевска
05.11.2011 05:53
Г-н Марков, отдавна чета блога ви и съм възхитена. Научих толкова нови неща, толкова любопитни и неизвестни факти. А сега с тази статия за Капон направо ме убихте ! Искрено ви се възхищавам за прекрасния стил и чувството за хумор ! Продължавайте в същия дух. За първи път коментирам тук, но знайте, че имате много почитатели !
цитирай
54. анонимен - diplomiite
21.11.2011 05:45
Делата и в панаира са известни на много хора-когато дойде се знаеше,че е завършила физика и е работила в Германия като сервитьорка.Баща и Васил Филев беше работил временно-по време на панаирите като домакин в палатите със западно участие-това бяха само много`проверени` хора,които следяха и докладваха кой с кого общува-но после той се оказа демократ и дори директор на `Каменица`.Всичките си командировки на конференции на ЮФИ в биографията и са представени като обучения,специализации...ког успя да отскочи до Харвард -преди Калинка ще да е.В официалната и биография липсват годините,когато се е дипломирала.Историята с подарената на Панаира Лайпцигска конструкция някак се потули около честата смяна на ръководството-официално никой не обяви,как всичко стана собственост на семейство Капон.Търг не е обявяван.Минали са 15 години ,но има още много хора,които помнят,но си мълчат,не само защото никой не ги е питал-страх ги е...
цитирай
55. toross - diplomiite , Благодаря за ценната информация -
25.11.2011 06:08
аз съм човек, която проверява всичко по няколко пъти. Така направих и сега. Не открих никакви следи за завършено образование на Капон в Германия, писах и до университета в Мюнхен, който тя твърди, че е завършила - четвърти месец няма никакъв отговор. В достъпните регистри няма такова лице. В панаира е представила чак 1997 г. диплома за завършено образование - физика - задочно. Почти всеки ден ми пишат хора /нейни съученици, колеги/, които твърдят потресаващи неща /някои от тях ги има и в коментарите. Всички без изключение са убедени, че тя е била най-активната подръжничка на БКП и ДКМС в университета и единствена гласувала против преименуването им, съответно в БСП и БДМ, искала комунистическа федерация момичето. А за открадването на лайпцигската конструкция на панаира множество тогавашни служители свидетелстват, че си е било жив грабеж, но нещата са потулени от ръководството по време на правителството на ОДС, някои твърдят, че е станало със значителен рушвет, но нямат хората доказателства. Безспорен е факта - конструкцията изчезва от панаира и се оказва собственост на фамилията Капон - как, що, кой, срещу какво - няма доказателства или по-точно липсват официално. Мътна и кървава...
цитирай
56. анонимен - Много ми е интересно...
26.11.2011 12:25
Много ми е интересно с какво се занимавате, г-н Марков сега ?! Какво работите ? С политика ? Или май ви изритаха от това поприщще ? Какво става с Демократическа партия Пловдив? Нали сте уж голям демократ и активист - нищо не се чува за вас напоследък? До колкото си спомням вие не сте особено свята и читава личност. Трябва да взема да поровя за вас - току ще се появи някоя пикантерийка. Откъде ли е тази злоба и ненавист към Мария Капон ? Прекалено лично звучи ! Обидила ли ви е или какво? Интересно ми е. Няма лошо да занимавате света с вашето отношение към кого да е. Прекрасни са свободата на словото и интернет.
цитирай
57. toross - Уважаеми анонимен № 59,
27.11.2011 19:12
С удоволствие ще отговоря на всички ваши въпроси, ако ги задава човек , който не го е страх да застане с името си, така, както правя аз. Някак си е некоректно нали?! А въобще никъде не съм твърдял, че съм безгрешен, ама въобще, но имам смелостта за всичко, което твърдя, пиша или говоря да заставам с името си за разлика от вас.
цитирай
58. анонимен - Рекламное агентство полного цикла «ТЕС»
23.12.2011 15:14
<img>http://s017.radikal.ru/i438/1112/81/bb0bf9c1cafc.jpg</img>

<b>Рекламное агентство «ТЕС» Санкт-Петербург </b>- это коллектив творческих людей, которые всегда помогут в организации любых рекламных кампаний. Наше рекламное агентство успешно выполняет взятые на себя обязательства, и благодарные отзывы клиентов - главное тому подтверждение. Обратившись в рекламное агентство "ТЕС", вы почувствуете, что мастерство и профессионализм наших сотрудников – это не вымысел, а реальный факт.
В отличие от других рекламных агентств, рекламное агентство полного цикла “ТЕС” дает гарантию на выполнение заказанных услуг. В случае выполнения не качественной и неудовлетворительной работы, мы переделываем работу за свой счет!
Рекламное агентство «ТЕС» в Санкт-Петербурге достигает максимальных результатов при минимальных затратах.

<a href=http://www.tecspb.ru/>работа в рекламном агентстве спб</a>

<a href=http://www.tecspb.ru/>сайт рекламного агентства</a>

<a href=http://www.tecspb.ru/>рекламные агентства санкт петербурга</a>

<a href=http://www.tecspb.ru/>сайты рекламных агентств</a>
цитирай
59. анонимен - All Best Movies - новинки кино 2012 года
20.02.2012 12:02
<img>http://allbestmovies.ru/uploads/posts/2012-02/1328625469_spisok-gromkih-premer-2012-goda2.jpg</img>

<i>Каталог фильмов
Смотрите бесплатно! Быстрая загрузка. Без регистрации. Просмотр - 1 кликом!</i>

<b>Новости Кино</b>.

Звезда волшебной саги о Гарри Поттере Эмма Уотсон, которая только закончила играть роль Гермионы, ищет новые для себя образы. Наиболее вероятно, что она сыграет главную роль в сказке "Красавица и чудовище". Это новая постановка давно известной всем картины.

Возвращение к активной работе киностудии Hammer порадует любителей фильмов ужасов. Достаточно вспомнить, что именно здесь снимались такие известные фильмы как истории о Франкенштейне, целая серия фильмов о Дракуле. Студия Hammer активно работала с 1934 года. В период с 1970 по 1979 здесь выпущено 33 фильма в жанре хоррор.

В апреле 2012 года всемирно известный режиссер Роберт Родригес приступит к съемкам «Мачете убивает». Продюсированием и финансовыми вопросами фильма займется компания Александра Роднянского AR Films. В этой части главный герой вновь борется с наркокартелем, но на этот раз ему помогает американское правительство. Сиквел обещает быть более захватывающим, а сцены борьбы более эффектными...

Подробнее читайте на <a href=http://allbestmovies.ru>allbestmovies.ru</a>

<a href=http://allbestmovies.ru/spisok-filmov-2011/1013-goda-dekabr.html>команда а фильм</a>

<a href=http://allbestmovies.ru/spisok-filmov-2011>список фильмов катастроф 2011 года</a>

<a href=http://allbestmovies.ru/citata-iz-filma/>цитаты в названиях фильмов</a>

<a href=http://allbestmovies.ru/spisok-filmov-2011/531-goda-mart.html>фильмы 2011 года март</a>
цитирай
60. анонимен - Хоспитализираите Марков
20.04.2012 15:34
Не си добре приятел. Вземи потарси психиатар
цитирай
61. анонимен - Голтака Марков пак се изхаци
20.04.2012 15:38
Болниа мозак няма мира.Комплексар с налудни идеи се самозадоволява в блога си
цитирай
62. анонимен - Автора е незадоволен и му е изписано
24.04.2012 12:25
Господине явно страдате от несподелена трьпка. Успокойте се. Лягайте си рано.Разходки сред природата трябват..
цитирай
63. анонимен - Да, но написаното до запетайка е вярно -
22.05.2012 22:48
бяхме колеги с Мария Филева/помниш ли Мери Рангел ?... , 1 курс, инж. физика/ и г-жица Филева тогава обикаляше да ни организира за младежка комунистическа асоциация, събирахме подписи, даже се опита да направи в 8 аудитория учредително събрание/ после научих, че заминала за Германия да учи, но се върнала след 1.5 год. и... после видях г-жа Капон - бе същата Мери Филева от комунистическата формация ...
цитирай
64. анонимен - Евалла, бе пич !
03.07.2012 01:44
Късно попаднах на статията, но съм удовлетворен, че някой казва истината за това недоразумение Мария Филева - защото аз като такава я познавам. Учих с нея в езиковата гимназия, френска паралелка и оттогава съм отвратен от това нещо - елементарно с претенции, доносничеше на всички даскали, натискаше се за комсомолска кариера - е , накрая стана комсомолска секретарка, май с Жоро Торнев бяха заедно на това поприще. Нахална до безбожие , претенции без никакво покритие - редовно преписваше на класни, а не забравяше да топи съучениците си - избягали от час, говорили срещу даскалите, както бе известна тогава - Мария Кремвирша. След гимназията я приеха само в ПУ, въпреки напъните и, после разбрах, че отишла да работи в Германия като сервитьорка, което много ме учуди, защото тя си бе мързелива. И изведнъж някъде 1993-1994 г. цъфна без образование в панаира. Как е започнала не знам - със сигурност не завърши нищо в Германия. Явно пак са играли връзки. Иска ми се да напиша цялата истина за Филева, но едва ли ще е интересно на хората. Само искам да им кажа - не гласувайте никога за тази измамница ! Тя е болезнено амбициозна, болна жена, която няма да се спре пред нищо за собствения си хатър, в състояние е да предаде и най-близките си хора, тя няма и никога не имала скрупули. С една дума - пълна отврат !!!
цитирай
65. анонимен - Десен-бесен
04.07.2012 09:16
Г-н Марков, продължавай в същия дух. Когато фактите говорят нека се надяваме, че и боклуците в политиката ще млъкнат. С удоволствие бих искал да чуя Вашето мнение за зашеметяващата кариера на Синият Тодор Живков - Ванката Драгалевски, както го наричат неговите приятели, Иван Костов. Не за да оплваме човека, пази Боже, а за да научим повече за неговия характер и действия, които направиха така, че днес дясното е разбито и без шанс да си върне позициите.
цитирай
66. анонимен - viagra 25 mg 541
20.10.2012 11:50
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#uuuhg>buy cheap viagra</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#gfghd >cheap generic viagra</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#nrher viagra 150 mg
цитирай
67. анонимен - buy levitra
21.10.2012 14:00
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#6055 - order levitra, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#8132>levitra online without prescription</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#7789 online
цитирай
68. анонимен - kamagra 100mg 7686
22.10.2012 01:12
<a href=http://orderkamagranow.com/#igsbz>kamagra 100mg</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#uwnyp >order kamagra online</a> , http://orderkamagranow.com/#ieepl 100mg kamagra
цитирай
69. анонимен - cheap cialis 20982
23.10.2012 04:43
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#zlanw>cialis 20 mg</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#cyhlp >buy cialis</a> , http://ordercheapcialishere.com/#dbomj cialis 10 mg
цитирай
70. анонимен - payday loans 687 2720
24.10.2012 11:18
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#16532>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#4566>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#7862 payday loans
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9523276
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031