Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2011 10:16 - Изборите в Пловдив продължават? По масонски.
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 14511 Коментари: 16 Гласове:
24

Последна промяна: 01.11.2011 10:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Братя масони, воеводи и бивши управляващи в Пловдив - Илко Илиев и Славчо Атанасов... Мислят?...

Изборите в Пловдив продължават? По масонски.

            Трапезните пловдивски войводи, изправени пред опасността да станат от общинската софра, вече три дни пищят кански, че „държавността е застрашена”, „изборите опорочени”, „подменен вот”, а кандидатът им Славчо Атанасов проплака библейски: „някои продадоха свободата си за 30 сребърника”. И щели да се жалят в съда. Искат касиране на изборите в Пловдив и „ръчно” преброяване. От сутрин до вечер разнасят наедрели телеса по медии, дават пресконференции и повтарят до втръсване „ръчно броене, та ръчно броене”. Не се и замислят, че и „де факто”, и „де юре” бюлетините се броят именно РЪЧНО в секционните избирателни комисии. Поне не съм чул някъде бюлетини да се броят безръчно, нали така? Пловдив, крепостта на Георги Гергов, падна, въпреки титаничните усилия на червени, розови и потайни активисти. С 2 338 гласа започна да се срутва къщичката, градена с толкова усилия на местния владелец и олигарх, който по съвместителство е шеф на БСП в цялата област.

            Всъщност задружната компания от БСП и ВМРО подготвя един перфиден сценарий за безкрайно протакане, вкопчване във властта, разсипване на и без това съсипаната община, която благосклонно им осигуряваше богата хранилка и охолен живот, без особени усилия. Открива се възможност да детронират избрания кмет Иван Тотев и предизвикат нови избори. Умело скроеният план съвсем не е без основание, ако се познават добре пловдивските потайности, възловите играчи в скришните мурафети и някои императивни правила, властващи в тайните общества.

            От години е обществена тайна, че в Пловдив нищо не се случва без одобрението на местната всемогъщата масонска ложа „Слънце-Ориент”. В нея дружно се кланят на Хирам кметове, съветници, магистрати, бизнесмени, полицаи, архитекти, преподаватели, лекари. В града функционира като извънсистемна власт, много по-силна и влиятелна от държавните институции. Така е замислена и създадена и всъщност е много далеч от благородните и идеални цели на истинското масонство за градеж, усъвършенстване и познание. Тя просто е реалната власт в Пловдив. И съвсем, ама съвсем случайно неин шеф е кой мислите? Ами разбира се, началникът на социалистите многоуважаемия Георги Гергов от с. Нивянин, Врачанско. Достопочтенни братя-зидари са и загубилият кмет Славчо Атанасов, председателят на Общинския съвет Илко Илиев /шеф на предизборния щаб на детронирания кмет/, председателите на административния, апелативния  и окръжния съд Георги Петров, Георги Чамбов и Сотир Цацаров, бившия апелативен прокурор Росен Димов, няколко бивши министри и депутати во главе с Румен Петков, говори се за още десетки „силно влиятелни” персони. За зависимостта, йерархията и подчинеността в тайното общество се носят легенди - никой брат, препасал престилката не може да откаже „помощ и услуга” на друг зидар, врекъл се в акациевата клонка.

            Веднага след изборния крах в Пловдив, катастрофиралите пред избирателя властници-масони спешно начертават и вкарват в реализация хитричък план. Вдига се шум и вой до Бога, намират се „бдителни граждани”, които дават воля на въображението си, даже воеводската компания директно вменява на новия кмет „участие в престъпление”/организиране на контролиран вот/ и се вкарват приключилите избори в съда. По закон се жалят в пловдивския административен съд, където чака брата-масон Георги Петров, ако се стигне до наказателно производство - там думата ще имат другите братя от ложата –началници на окръжните и апелативните съдии. А влезе ли се в съда, там се решава по „вътрешно убеждение и безпристрастност”… Примери в практиката за учудващи пируети в Родината от този род – бол. Пък може и преди това другарят Гергов да събере „Слънце-Ориент” и да обсъдят дружно „правилното решение”, колко му е.

            Под сурдинка из Пловдив се говори, че нищо чудно да заработи този план и се стигне до касиране на изборите по служебен път. В такъв случай: нови избори, дандании, речи и обещания, а едни момчета още по-организирани ще тръгнат с едни парички към циганските гета. Да се пробва, защо не… пък каквото стане.

            В краен случай обзетите от яростна тъга „воеводи” в Пловдив се застраховаха: „Резултатите от изборите ще бъдат атакувани и в европейските институции”. Може и от ЕС да поискат „РЪЧНО” броене на пловдивските бюлетини за кмет. Може и там да намерят някои брат-масон, колко му е – хора всякакви, но като величавия първомайстор Георги Гергов, едва ли ще срещат по ония предели.

 





Гласувай:
24


Вълнообразно


1. zaw12929 - Въображенията нямат граници
01.11.2011 16:11
Въображенията нямат граници
цитирай
2. анонимен - Аз съм западногерманец.
01.11.2011 19:29
Аз съм западногерманец.
цитирай
3. анонимен - ДЕМОНОКРАЦИЯ
01.11.2011 19:48
Какъв комунизъм бе ??? Хахахахаха ! Вече сме в ДЕМОНОКРАЦИЯ! Комунизма си отиде още с края на Студената война! Напиши за Ричард Ран нещо.. Проектът "Ран-Ът"..
Планът за разорение на България..Стига с тия лъжи и фантазии..
цитирай
4. анонимен - “Студената война”
01.11.2011 19:49
В началото на “Студената война” – 1947 г. - Алън Фостър Дълес – първият шеф на ЦРУ - заявява:
“Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ".


--------------------------------------------------------------------------------





През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: “Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив”.

цитирай
5. анонимен - mnogo hubavo e podneseno tova menie, bravo na toross
01.11.2011 21:19
toross, abe neznam ka si s 4shkia ama imeto to tooss se razlaga na tor i oss, sire4 osel koeto e magare, ili vzeto zaedno pishesh, brato, kato s magareshki guvna.

parvo zasto si szbral toia shiban shrift, debelo, sinio i edro. sekas iska da pokazes siniata si orientacia na edria sedesizum.

stihotvorenia na tema kamunizym daje v statite razsmivat otek4enite zriteli. dai sega edin analiz kak nasheto ministerstvo, vynshnoto ste raboti s ubiicite na hora ot sobstvennia si narod- lezbiicite i lezbiiskata narodna republika, maina? demek Mladenov Plevnev i Boiko kak kato sha pipat krvavite kunki na lezbiiskite ubiici.

ako te e strah ot kamunizkite pomoli se na baba si da ne ti zabiva iglite za 4orapi w zadnika zastoto ve4e ne si devstven i ii obiasni 4e analnata ti halka iziada po deset 4ifta uista i odrlias po 100 udara so 4ujde mude

basi tapanarski blogar. i mi dreme na saidera dali sha brishes ili triesh, maina.

za men e vazno ti da pro4etes i ne mi perkai vreli nekipeli za lataniaskite tekstove i golemia gramatikov.

imeto ti e na latinski- taka 4e pro4eti kvo sam ti napisal i zemai merki da si lekuvas dupeto, 4e ako baba ti e analnata komuniska u vas to dedo ti she te utrepa za pederasia zastoto mu kradnesh decata za pedofilnite mu uvle4enia
цитирай
6. анонимен - 6 nomer ako obo4a da ne se prismiva na nashi premier, MVRist i Prezident
02.11.2011 00:55
ostanalota sa koman4i, i ne se broiat za komandeta krai plovdiFskite tepeta.
цитирай
7. sande - Блестящо написан коментар!
02.11.2011 09:32
По фактологията не мога да се произнеса, тъй като не познавам обстановката в Пловдив, но коментарът е блестящ!
цитирай
8. boristodorov56 - Няма да стане номера.
02.11.2011 10:09
При повторен вот дори ще има още по-ясно изразен вот против Славчо Гергов и сие.
Сега хората може би не разбраха за какво става дума и не бяха толкова активни, но при втори вот ще гласуват и негласувалите против Славчо.
цитирай
9. djgator - !!
02.11.2011 10:48
Наистина в момента гори пожар в щаба на червените олигарси в Пловдив, ако сега успеят пак да се закачат за властта, за града ни ще настъпят мрачни времена.
цитирай
10. анонимен - До Славчо
02.11.2011 17:00
Славчо, събирай си партакешите и отивай се лекувай. За 4 години освен, че си взе Събота пазара друго не разбрахме, така че не се прави на ощипана мома. Айде бегай!
цитирай
11. анонимен - z, neuk i neveza v plovdivskite p...
02.11.2011 17:10
z, neuk i neveza v plovdivskite potainosti, ne glasuvah, poneze ne haresvam ni edinia, ni drugia.
glasuvah purviat put za ilko nikolov, no kogato bie golemiat tupan,malkiat izobshto ne se 4uva !
sram za filibeto, evalla na zaralii !
izbirat mladi hora, ambiciozni, ot novo pokolenie !
vse pak- dobre e, 4e ne nastupihme zmiata :::))))))
цитирай
12. анонимен - podir duzd-kachulka !
02.11.2011 17:20
tazi statia zakusnia, triabvashe da se poiavi predi izborite !
sega e kusno za kitka, libe le...
izbrahme po-malkoto zlo, taka izliza !
zal mi e za filibeto, za mene si su6to, no tuk gumzi ot lelichki s furki, chichkovci -vseznaikovci, tupotia-do shia...
shte stroim hoteli ! :::)) oshte pone 4 godini !
uzas........
цитирай
13. locke - Пловдив се отърва на косъм!
02.11.2011 23:01
Не ми се мисли как щеше да се закопае градът при втори мандат на Славчо!
Но определено разликата е смущаващо малка - при толкова хора с дясно мислене, да се подкрепя Славчо толкова сериозно на втори тур не само от БСП и измислената му партия, но и от доста десни, плюс конкурентното ВМРО... Пловдив трябва сериозно да се замисли накъде върви! Надявам се Тотев да излезе свестен, а не по-малкото зло и градът да живне бързо, за да си иде на мястото - център-дясно, където винаги е бил!
цитирай
14. анонимен - От Бачо Кольо.
03.11.2011 11:51
Ицо, дано на тези ала масони да не им обърнат внимание по съдилищата. Това е стар номер на комунистите да пищят на умрело и да обвиняват в измама и насилие винаги, когато тяхната измама не е минала или не са могли да приложат насилие. Виж ги ненормалниците (а може би еедин и същ)написали коментари №№ 3, 4 и 5. Излиза, че американците са им виновни за всички престъпления, които вършиха 45 години и с които развращаваха населението на нещастната ни страна. Да е честито на Пловдив куртулисването от управлявалата го шайка и дано да е на хоирлия.ivouldsc
цитирай
15. enjoy6 - Поздрави!
05.11.2011 18:14
Да е честит избора на Пловдив!
цитирай
16. анонимен - Пояснение
09.11.2011 18:34
От известно време насам се търкалят по форумите, а и по сериозни медии, басни касаещи апокрифно изказване на Дълес от 1947 година и се ругае планът Ран-Ът, който се обвинява за несполучилия преход в нашата страна.
Аз имам на разположение доклада на Ран-Ът и мога да ви уверя, че той не съдържа нито дума препоръчваща разруха за България. Не напразно този план не бе внедрен. Ако беше приложен прехода щеше да завърши за по-малко от три години и сега щяхме да сме много по-добре материално. Който се съмнява може да си намери доклада от някой депутат от Великото народно събравие, да го прочете и да си направи сам изводите. Пусна се лъжата, че имало и секретен доклад, но никой не го е показал. Такъв няма!
Американците не са ни виновни, още по-малко лица като Дълес или Ран и Ът.
Познайте защо никой досега не е публикувал изказването на Дълес, нито е издал зоклада на Ран-Ът така че хората да могат да ги прочетат. И познайте кой пуска всички тези глупости и защо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9541983
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031