Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2013 17:11 - Протестите в Пловдив ! Да осветиш тунела !
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 12110 Коментари: 11 Гласове:
15

Последна промяна: 30.07.2013 00:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

image

Да осветим тунела, в който ни набутаха за 23 г. !


Ако срещнеш гладен комунист - нахрани го.
 Ако срещнеш жаден комунист - дай му вода.
 Ако срещнеш гол и бос комунист - облечи го и го обуй.
 Но никога, никога, никога не давай на комуниста власт, защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси.

 Ако комунист тръгне да взема власт - трепи го !


 
Народна мъдрост от периода след 1917 г., разпространявана в средите на белогвардейците.


Протестите в Пловдив ! Да осветиш тунела !

            Пловдив е толкова красив като  протестира срещу комунистите !

Ама, наистина, Пловдив е чуден град, когато се чува отвсякъде „Червени боклуци!”.

            Доживях след 23 г., когато ослепявам с едното око, да видя пак едни красиви пловдивски момичета и момчета, които не помнят комунизма, но не понасят неговите наследници с тяхната непомерна наглост.
          И толкова майки с деца!

И скандират с радост: „Долу БСП, ДПС – Мафия, Атака-предатели, Бареков – курво…”  и така нататък, и така нататък, чак до края на вечерта.

         Ах, Пловдив е толкова красив с множеството, което се точи като голяма вълна от гняв срещу олигархията! И си мисля, че не е случайно преминаването през тунела под Стария град всяка вечер. Хората намират символа гениално. Просто искат с гневливите си скандирания да осветят тунела, в който ни вкараха тъмните сили на злото – разните Пеевски, Олигарски, Герговци, Цветанвасилевци, Догановци, Местановци или Сидеровци. Българският  тунел на безизходността, на безнадеждието, на тайните служби и организации, по подлостта и насилието, на наглостта. Този тунел трябва да се освети! Да се освети като ги прогоним завинаги! Надеждата винаги е красива и светла!

            Да осветим тунела на задкулисието!

            Все си мисля, че преди 23 г. ги изпуснахме, прецакаха ни, хванахме се на въдицата им – президент, мирен преход, да няма лустрация, да няма отваряне на досиета и тайни, да им се продаде държавата с РМД-та и всякакви галимации. Сега тези млади хора дано не ги изпуснат, дано не им простят! И да слушат себе си, само себе си. Ще грешат, но интуитивно ще налучкат верния път за осветяването на тунела.

          Никога не трябва да се прощава на комунист  или техен другар – ДПС или Атака, защото след това те ще те смачкат. При тях милост няма – насилието е в природата им. Взривовете – също.

Първа цел и задача – В никакъв случай да не се вярва на сладките приказки на Орешарски, Станишка, Местан и т.н. Ако се колебаете, млади приятели, какво да предприемете, направете обратното на онова, което говорят от тройната коалиция. И в 90 % ще сте прави.

          Втора задача и цел. Най-важната. Безусловна оставка на правителството, разтурване на парламента и нови избори! Колкото по-бързо, толкова по-добре – в никакъв случай да не се влиза в режима „ама нов закон, ама тук поправка, ама социална помощ…” – влезе ли се в режим на работа на парламента, влизаме в сценария на комунистите и олигархията. Нали не вярвате, че БСП и ДПС ще направят толкова демократичен, о, толкова чуден избирателен кодекс, че да ахнем?! Няма как да стане, те са тарикати гадни и ще направят възможното да спасят себе си, а това означава оставане на Този парламент и Това правителство, за да вее поли Станишка в тях до май 2014 г.

           Трета задача, цел и стратегия. Не допускайте партии и движения да ви използват! В Пловдив най-нахално вече го направиха хората на комунистическата снаха и продукт на ДС др. Пръмова-Кунева.  Правят го като лидерката си нахално, с изкривена уста. Дръжте ги далеч от протестите – те са толкова красиви с многообразието, с цветността си, че продукт на задкулисието като снахата ще ни дойде в повече…

       Достатъчно ни е – Нови избори, ама много бързи! Пък после има време за партии, за листи и бюлетини. За умуване също ще има време – закон за избиране на ВНС, изборната география в мажоритарните райони, администрацията на изборите, въпросът с гласуването – образователен ценз, задължително или не, машинно и т.н., и т.н.
         Ако гласува млада, протестираща България с тях е свършено!

Сега времето притиска не нас, притиска България, страшно я притиска в тунела с олигархията, комунистите и депесарите, че даже и с един луд за връзване. Не забравяйте красиви млади хора – бързи избори, пък после ще има време да празнуваме пак заедно.

Ах, Пловдив е толкова красив и цветен. Пловдив е мечта.

            image

 Красотата на Пловдив ! 
          image

И моята си война...
/ За да се полюбувате на снимките, кликнете върху тях с мишката. /
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

image

image
Тази кукличка отговаря на свинепаса Гергов, че протестите се водели от "дърти седесари, алкохолици и хора без зъби". А майката, според него е "отявлена алкохоличка".
image
image

Тази бременна, красива лекарка също отговаря на свинепаса Гергов...
image
image




Гласувай:
17


Вълнообразно


1. apostapostoloff - На първата снимка се пъчи една
21.06.2013 17:32
едрогърдедупепутеста лелка, ама това не е Мара Мисса. Къде е впрочем тая дунда? Никаква я няма. Май предпочита да изстисква лимоните на бедния Бабикян... А може и да ги смуче, гледам, че има истински минет- сурат.
цитирай
2. анонимен - apostapostoloff - Явно така си загорял,
21.06.2013 20:18
че мислиш със задника си, ръцете ти са на "едното място", а очите ти са изкочили пред носа ти.

Дано бързо "свършиш", защото има опасност от "напъни" да получиш я инфаркт, я инсулт.

Доста дърт мераклия си, затова трябва да се пазиш от излишни напъни и трудни полюции !

На края - голямо извинение към собственике на блога. Дано не съм го омърсил повече от стария перверзник !
цитирай
3. oara - И в Пловдив, и в София протестират ...
22.06.2013 16:06
И в Пловдив, и в София протестират мислещите хора, които знаят, че да смениш един бандит Борисов с друг Орешарски, много по-противен от него, е като да се излекуваш от СПИН и да се разболееш от рак
цитирай
4. apostapostoloff - andreshko, я оди се
22.06.2013 17:48
еби и не се занимвай с другите! Не ми се прави на Достоевси, дришльо, и не си подлагай пършивия гъз там, където големите си мерят хуищата, че ще ти го рацепят!
цитирай
5. анонимен - apostapostoloff - Мило дете на природата
22.06.2013 19:48
Мислех те за глупак, но съм се лъгал. Оказва се, че си просто един лумпенизиран нещастник !

: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
6. djgator - КОЛЕГАА!!
23.06.2013 16:08
Ти нали беше съосновател и ревностен привърженик на СДС, какво стана?? Откога взе да подкрепяш Гербаджиите, а? Щом си от хората, които смятате, че който не подкрепя ГЕРБ е комунист, обиждаш болшинството от народа!! Засрами се, не ме принуждавай да разглася разни пикантерии по темата " интереса клати феса", на мен ще ми викаш провокатор! Да те видят твоите колеги и приятели, истинските демократи - какви ги вършиш сега..
цитирай
7. kasnaprolet9999 - Тези протести бяха на интелигентните млади хора само в началото, задкулисно са старите управляващи.
23.06.2013 17:32
Чудя се какво правиш между тях, не ти прилича:(((((
http://djgator.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/06/23/istinata-za-plovdivskiia-protest-koiato-nauchih-sam.1123208
цитирай
8. toross - djgator - КОЛЕГАА!!
24.06.2013 00:11
Да изчистим малко терена, колега: Основател съм на СДС-Пловдив, да и съм бил там до 1994 г., когато партията , в която членувах - ДП - бе замразена. В нея съм членувал до 2006 г. , а оттогава съм напълно свободен и не съм и помислял да ходя другаде и се чувствам чудесно, ако някога в БГ се създаде истинска дясна партия и ми харесат хората и принципите в нея - може и да размисля. Засега не виждам такава. А срещу Герб съм писал достатъчно - върни се назад в блога и ще се убедиш. Но не виждам нищо лошо на последните избори да ги подкрепи човек - ти видя ли алтернатива? А иначе винаги в живота си съм правил избора си сам и никой не е в състояние да ми влияе, да ме манипулира или да ме купи. Просто не е възможно това да стане - избора си правя сега сам, абсолютно сам - в живота си поне това постигнах - да си правя изборите сам и независимо от никого. И много се гордея с това. А иначе може да разпространяваш каквото искаш и колкото искаш - това също е избор, според съвест и т.н. Успех.
цитирай
9. kass - toross
24.06.2013 10:03
Господине, как да си обясним грозното ви поведение в подкрепа на ГЕРБ? Ние ли сме червените боклуци, които дойдохме да говорим за обединение, за нови изборни правила и силен натиск на улицата в тази посока, за да има реална промяна и също искаме оставката на правителството???? Ние ли, "февруарските лумпени", онези, които в цялата си безпомощност срещу мафиотските структури стигнаха до крайности да се самоубиват публично, белкем някой обърне внимание на положението в България??? Ние ли сме ви враговете, които щом споменахме ГЕРБ и бяхме обругани и изгонени? Това ли е вашата позиция??? Това няма да го забравим, нито ще го оставим така, без отзвук, а срамът, който си лепнахте крещейки в лицето ни, че сме червени боклуци си остава за вас....
цитирай
10. djgator - toross
24.06.2013 14:54
Благодаря за ретроспекцията, по-голяма част от нея ми беше известна. Само не разбрах какво си се закачил за Стоил Атанасов и компания, като за спасителен пояс?? Ако ти си истински "син" както твърдиш, щеше да знаеш задкулисните игри на гербаджиите, техния червен произход и червени господари - в този случай - ти или си сериозно заблуден ( което не приляга на политическата ти автобиография) или си решил да потърсиш нова опора...... което пък противоречи със синята идея! Не аз съм подстрекател, нито пък червен боклук, а хора като теб, които се въртят около ББ с надежда да им подхвърли някоя троха - срам!! Аз също съм гласувал за тях преди 4 години, даже членувах там, но с гордо вдигната глава ги напуснах и сега съм свободен и щастлив! Няма да забравя обезумелите физиономии на твоите аверчета - по-хипнотизирани хора едва ли съм виждал, жалка картинка! Ето това са класически червени боклуци!
цитирай
11. toross - Момчета,
26.06.2013 00:26
Погледнах днес някои ваши постинги и бях изумен, че се позовавате като от последна инстанция на един наистина червен боклук като сайта на Николай Иванов "Под око". Абе вие, добре ли сте? Мисля, че при тази жестока аргументация от ваша страна е излишно да се води всякаква дискусия - момчето просто е с тежки пдихични проблеми и няма никакъв шанс да си закове скоро дъските в главата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9541427
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031