Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2014 17:35 - Избори?! Спасете Станишка!
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 6912 Коментари: 9 Гласове:
30


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Избори?! Спасете Станишка!

            Готов съм да се обзаложа с всеки по на една баничка, че никакви парламентарни избори няма да има, докато не се намери престижна работа, добре платена и представителна за Сергей Дмитриевич Станишка! И изявлението на ДПС говори точно за това – спасявайте Станишка, докато е време, за да пренаредим пъзела. Новите опорни точки на Моника от последните седмици говорят и те за това: изведнъж Станишка, който изпълнява и ролята на съпруг на бившата Йосифова, се оказа много подходящ за всички европейски местенца, даже в някакъв таблоид прочетох, че бил достоен да смени Катрrн Аштън, другаде пък го бяха изстреляли някъде по върховете на социалистическите структури, не ПЕС, ония дето се плащат сериозно. Самият Станишка с вид на уплашен плъх след изборите, видял че Любимец 15 го попиля в самата му партия изведнъж лигаво-педерастки заяви, че няма да се отказва от евродепутатството, а щял да отиде в края на месеца до Брюксел и да предложи Мартин Шулц за нещо си. Нищо, че това предложение може да се направи от всеки редови социалист-евродепутат.

            Тръбата на Моника, опорните точки и социалистическата перверзия свириха „Сбор”! Сбор на здравите сили за спасението на Станишка! След поредното унижение на шефа на ПЕС, след катастрофата на партията му и след очевадната неспособност на кабинета на Орешарски да се справи със ставащото в България трябва да се намери модус за спасението на лицето на БСП и то да е спасение, което ще му осигури охолен и щастлив живот, освен на Станишка и на Моника, зер тя не е свикнала да закусва сандвичи или поне да са със сьомга и черен хайвер. И скриването от публични изяви последните седмици на Станишка не е случайно, както и не е случайно честото му прескачане до Брюксел – там процедурите са тежки и бавни, но пък са сигурни и трайни.

            Изявлението на Местан днес също е част от операцията за спасяването на Станишка. То бе доволно разтегливо във времето, с много уговорки и усуквания, с няколко варианта. Самото ДПС има защо да връща жестовете на Станишка още като се започне от Тройната коалиция, та се стигне до акуширането на правителството Орешарски, в което вече ДПС стана управляваща партия и не случайно тури Пеевски в листата за Брюксел – да каже и покаже на българите, че могат и правят каквото си искат, без грам санкция на избирателите, даже напротив. А като бизнес интереси двете партии, БСП и ДПС, са сподвижници отколе и хората на Доган и Местан може да са всякакви, но поне са коректни към другарите си. Така, че ДПС ни казаха: „Избори ще има, когато на Сергей Дмитриевич се намери подходящо местенце, после, каквото сабя покаже.” И в крайна сметка защо е това разтегляне във времето „края на октомври, началото на декември или догодина, заедно с местните”. Предизвестената смърт на правителството ще се отложи, докато много по-прост вариант е оставка веднага и избори септември или началото на октомври. Цената на договорката за мен е от ясна по-ясна: комисарство на др. Станишка/предлага се от правителството!/ и още малко да се поприпечелят парички от Европа, евентуално от Южен поток. Това е. Няма никакво, ама наистина никакво обяснение за агонията на мнозинство, правителство и мандатоносител.

            Когато анализираме съдбата на Станишка и перспективата пред него, заради която се залага съдбата на държавата не бива да се пренебрегва и нещо много важно. Зад него в Европа стои могъщото еврейско лоби в ЕП, а то е силно, страшно силно! И, както е известно, никога не изоставя своите, наистина никога! Станишка е от голямата диаспора на украинските евреи, на които залагат за влияние доста евроструктури и въобще няма да се учудя, ако социалист № 1 в България последва кариерата на Герхард Шрьодер, ако не го пласират за комисар. Не знам защо, но винаги еврейската връзка се пропуска, когато се анализира кариерата на това недоразумение Станишка. Той е абсурден откъдето и да го погледнеш и трябва да се търсят извън системните причини.

            Операцията за спасението на Станишка ще завърши с „хепи енд” за него. Доволни ще са всички с малки изключения: правителството ще има време да разпредели 3 милиарда по свое усмотрение, ще има и мегдан за нови заеми, което означава и още комисионни за партийните надзорници, ще предложи и нов комисар; ДПС ще влязат в ролята на поредния диригент на задкулисието и ще легализират електоралния си корпус с ново участие във властта; БСП ще се отърват от воденичния камък върху шията си, наречен гальовно Станишка, може дори да се освободят от местните си дерибеи по места с пръв предводител Гочиту Гергов; Дудука Бареков е набрал инерция и с парите на Цветан Василев ще валидира партията си в представителство в родния законодателен храм; Реформаторския блок ще намери подходящо място в листата си за Пръмова-Кунева, а може и да отпадне преференцията дотогава; Герб ще имат възможност да постигнат убедителна победа, а Атака и другите бабереци ще живеят с надеждата, че отново ще се отвори парашута за държавна субсидия.

            А Станишка ще замине щастливо към ЕП, ще вземе и Моника със себе си, а там тя може да реши отново да се поожени и да излъже някой престарял европейски чиновник с тлъста банкова сметка.

            Така че за всички важи с пълна сила повика „Спасявайте Станишка!”. След това ще настане такъв живот, ах, такъв живот… Гласоподавателите кучета ги яли.

           




Гласувай:
34


Вълнообразно


1. анонимен - Гледай си във вашата паница бе, з...
05.06.2014 18:47
Гледай си във вашата паница бе, загубеняк. Всичката Мара втасала, че тръгнала другите да оправя. Толкова са жалки твоите хора, че и за подигравка не стават. И като има избори и пак хората ви бият шута...Аре, затваряй си плювалника и ти, че втръснахте на всички.
цитирай
2. kasnaprolet9999 - Ти май забрави как ДПС провали пъ...
05.06.2014 19:19
Ти май забрави как ДПС провали първия кабинет на СДС. Правят си каквото си искат и когато им настъпят опашката(интересите) напускат първи кораба. Сега е пак същото, компроментираха и управлението на БСП, видно от резултатите на европейските избори. Който се събере с тях ще страдар това е. За тях е все едно кога ще са изборите, вариантите са за да ни замажат очите и най-вече на коалиционните си партньори. Този филм сме го гледали вече, що се правиш на анализатор.
цитирай
3. valentinsent - Наша Станишка винаги е отворена за руски юнаци
05.06.2014 22:41
цитирай
4. kono53 - ;)
05.06.2014 23:32
Добре се е уредил човека, не може да се отрече.
Други да му мислят.
цитирай
5. favn56 - Проблемът е, че хората, облъчени от идеята, не мислят.
06.06.2014 11:55
Никога не мислят - с какви средства, с погазването на какъв закон и колко човешки съдби е свързано нечие благоденствие.
Основният проблем на Кушел е Първа. А че нито е поет, нито добър разказвач - за компания може, но много не му достига, това не го интересува, приема го като лична обида. И целият ни живот е пълен с такива личнообидени същества, които крякат и врякат и искат място под небето. Но не само място под небето, а определено място, мястото на наставник, съветник или ръководител. И на тях дължим толкова много провали.
цитирай
6. theeconomist - Пич, Станишев е идиот на квадрат
06.06.2014 13:35
и за това хората не гласуваха за него.....

А я ти иди до огледалото и се погледни в него, па се запитай ти кой си , като се сетиш, за кого гласува!:-)))
цитирай
7. chetohche - ДПС са гаранти на дясната икономика ...
06.06.2014 15:25
ДПС са гаранти на дясната икономика - кефа на олигархията. Те са създадени от Живков и Живковистите, за да гарантират дясното.

цитирай
8. andrei - Христо,ти съвсем полудя!
06.06.2014 16:07
Да се чуди човек,какво ти стана...мутрата Борисов съвсем ти взе акъла!
цитирай
9. haralanov - ДПС го начука на БСП
06.06.2014 17:06
ДПС го начука на БСП.
Хем не беше много очаквано,хем някак си беше нормално...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9543798
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031