Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2014 16:42 - Миазмата Реформаторски блок
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 5547 Коментари: 4 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

image

Миазмата Реформаторски блок

            Настоящият ми текст ще е по-груб и нецензурен, може би дори отблъскващ, така че, който е много лустросан може да не го чете. Нека го пропусне, но понякога истината е толкова нелицеприятна, че единствения начин да се каже и артикулира правилно е като се използват малко по-пиперливи изрази.

            Става дума за коалицията „Д-р Енчев”/Реформаторски блок/. Тези дни някакъв неин говорител се отказал да е „глас и съвест” на коалицията. И гръмнаха де що има медии. Трагедия голяма, Радан не иска да е говорител на Пръмова и компания, а самия той нееднократно намекна, че Пръмова и Лукарски са се превърнали в ляв ташак на Бойко Борисов, за което тоя последния няма никаква вина. Ами Раданчо нима не го знаеше това още когато правихте „блока”? Аз например пиша непрекъснато за тази стерва Меглена Кунева от поне 5-6 години, но се правехте всички на окапали круши, защото тя държеше паричките за евроизборите. Сега не те викали като си говорят с лидера на Герб, а ти, Радане, нали си нещо като говорител… Трябваше да си направите сметката, когато се събирахте с тези гъзомийници и минетчии. Да, класически минетчии. Особено Кунева-Пръмова цял живот е прекарала като активна във всяко обществено фелацио, което трябва да направи публично, за да е някъде „там”. При нея няма комунист, социалист, либерал или консерватор, тя с предихание ще си изкриви устата да обслужи, който трябва. Така направи с Константин Теллалов в края на 80-те год. в Комитета на ДС за правата на човека, после предиханието се разпростря към Велко Вълканов, продължи в правителството на Луканов, стигна до Габонската афера, отново се прехвърли на Иван Костов и завърши при Царя, Кадет Рилски. Пренесе се на европейска сцена с Ферхойген и затвори 3 и 4 блок на АЕЦ-Козлодуй, после при Жан Мишел Киарде, ПариБа и всякакви производни на задкулисието. Напоследък, без партията и да е член на ЕНП, се е писала дясна и обикаля с крива уста за подходящ донор. При тази Снаха, драги десебари, няма нищо чисто, ама нищо чисто, тя е създадена и живяла само в лъжа и екстременти, независимо от техния цвят и вие го знаехте прекрасно преди евроизборите, но ви замириса на паричките и, докато си кътахте вашите в КТБ. Нали така?

            Била се договаряла с Борисов без да уведомят говорителя си. Ами той какво е очаквал от нея? Жената търси силния на деня, за да му извърти поредния си минетчийски номер, така както направи с Царя, Кадет Рилски и Радан, и цялото ДСБ трябва да го помнят, да го знаят и да го очакват, че от тук насетне, чак до изборите те ще са преебаните, но няма да мърдат никъде, защото извън коалицията „Д-р Енчев” ги чака свинеподобното чудовище Мара Мисса-Капон. Това ви е драги, реформатори, съдбата, която си избрахте Сами.  Общественият  договор си го подписахте в будоара на българската проститутска организация и не ви остава нищо друго, а и вие да завъртите задника си по правилния начин и поемете въздух, ама издълбоко. Ако все още се колебаете – питайте Пръмова, тя ще ви научи как се въртят тези номера. Така че – примирете се, че си създадохте един политически бардак от най-долна проба, в който средствата за задоволяване на силните не се подбират, но пък едва ли ще успеете да надминете другарката си Кунева-Пръмова, защото тя го практикува този курвенски занаят от десетилетия – от Снаха на ЦК на БКП през либералния цар, та до „десния проект” – това само тя го може!

            За другия,   Лукарски, не знам почти нищо, но пък си спомням, че бе шеф на фен-клуба на Локо-Сф и прибираше от олигарха Николайчо Гигов  всеки месец 4 000 лв. „джоб-парасъ”. Не е лишен човека от майсторство в леката професия.

            Всякакви брътвежи за „интелигентния десен проект РБ” е самопомпане на една празна структура, която и да мине 4% ще си остане в характерното за нея състояние/по Юнг/, т.е. – наведени с отворени уста и готови да обслужат, който е по-силен за момента. После ще сменят позата и любимеца, докато се изчерпи „проекта”. Преди изборите няма да го направят, защото нямат време и възможности вече, но нищо няма да ни учуди, там, където се подвизава Снахата, за която писах преди време, че адски прилича на Гена Уруспията от Торос на 9 септември 1944 г.

            Ами това е накратко историята с „разрива” в РБ и гръмовните заявления на говорителя на нещо си – истината при тях е само и единствено в минетчийските им мурафети, но в тях мисля, че водителката им Пръмова-Кунева няма равна.

            Спирам засега да пиша за тях, защото въобще не са ми интересни/нали знаете, че дори да отидеш два-три пъти и при най-добрата проститутка тя омръзва неизбежно!/. Извинявам се на читателите за езика и лексиката, но има непреодолими страсти, когато се пише за мръсотия и протрити гащи. Останалото е за наивници, които още вярват в „десния проект”…




Гласувай:
16


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Ама, моля ви се-
05.08.2014 18:18
вие обидихте проститутките! Тези женици носят удоволствие, радост и разтуха, а каква радост може да ни донесе Куневица?

И още нещо: къде и как успяха да се съберат толкова грозници и противни типове в този РБ?!
цитирай
2. toross - Да, прав си приятелю -
05.08.2014 21:43
не съобразих...
цитирай
3. анонимен - НЕ ОТРИЧАЙТЕ ВЕЧЕ МОДЕРНИЯ ЗАВНАЯТ - ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИТУЦИЯ.
07.08.2014 12:18
ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ПРИ НЕЯ НЯМА ОПАСНОСТ ОТ ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ, А ЗА ВСЯКАКВИ "ДРУГИ БОЛЕСТИ", ПАРИТЕ СА ОСИГУРЕНИ ОТ "СПОНСОРИ" И СЕ ИЗПОЛЗВАТ БЕЗОТЧЕТНО.
цитирай
4. injir - И сега: РБ - на БСП ли е или на ББ ?
08.08.2014 15:09
И сега: РБ - на БСП ли е или на ББ ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9541156
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031