Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2016 00:47 - Големият бизнес в БСП се завърна - оглавя е РМД-Нинова
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 12981 Коментари: 7 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

image

Големият бизнес в БСП се завърна – оглави я РМД – Нинова

            Тази вечер изчаках завръщането на делегатите от  конгреса на БСП, защото представител на район „Север” в Пловдив бе Гечо Паздерката, но още пресен той ми заяви: „Утре напускам! Вече няма никаква надежда за БСП. Завърнаха се всички бандити – Овчаров, Гергов, Добрев. Курнелия е само параван за тях… Пък и тя е същата.” И отмина стария социалист с мрачен поглед. Гласът му трепереше от възмущение.

            Това е положението, другари и другарки: Смуглата Нинова от село Крушовица, Врачанско оглави партията ви. Висина, до която не достигнаха такива „бойни другарки” като Цола Драгойчева, Иванка Гръбчева, даже Дража Вълчева. Поведе ви с могъщата подкрепа на вашия бизнес-елит: Румен Овчаров, Георги Гергов, Кирил Добрев, Евгени Узунов. Моделът КОЙ се завърна с пълна сила в БСП и трябва да оставите всякакви илюзии за ляв завой и подобни глупотевини, на които се наслушахме по време на конгреса ви.

            И още нещо ми подшушна пловдивския социалист Паздерката: „Ако видиш какъв автопарк бе около НДК по време на конгреса, ще помислиш, че вътре заседава Коза Ностра! Каква лява партия, кви пет лева?”. И за капак – триумфиращата Нинова, прегърнала букет от червени рози, а около нея пърхат самодоволните физиономии на охранените социалисти, които винаги са на власт и са недосегаеми за правосъдието.

            И забрави тази партия, сътворила най-големите злини на този народ, поне веднъж, ей така от кумова срама да се извини за всички престъпления, които е сътворила на българското племе. Като се започне от зверството в църквата „Св. Неделя”, после коминтерновското послушание за „македонска нация”, та се мине през десетки хиляди избити без съд и присъда за броени месеци след 9 септември, после Народния съд, стотиците хиляди изпратени в лагери и затвори без вина, молбата да станем съветска република, няколко фалита на държавата, възродителния процес, ограбването на спестяванията на хората и още какво ли не!? Нали са уж социалисти, но не се отказват от престъпленията на комунизма, нали така? Нито от Държавна сигурност, нито от татковците и майките си, нито от Димитров, Червенков или Живков и т.н.

            Не си спомням форум на столетницата да е отразяван толкова обилно в родните медии и то само в една посока – Корнелия да поведе четата. Нямаше медия, в която да не се появи поне веднъж нейния ментор Румен Овчаров или бизнес-съдружника и Георги Гергов, които не съвсем деликатно да подскажат коя е правилната „кандидатура”. Нали се сещате, че това не става без пари? След многократния провал на Станишев от ръководните редове на тази партия отпаднаха част от „червените милионери” и сега същите търсеха на всяка цена реванш и най-удобния кандидат за тях бе именно Корнелия. Защо точно тя ли? Ами да си припомним някои нейни „подвизи”.

            Новопръкналата се социалистическа водачка бързо изоставя кариерата на следовател и се ориентира към доходоносни начинания. И тук трябва да споменем, че старт и дава правителството на Иван Костов. Лично с неговото застъпничество през 1997 год. тя е назначена за изпълнителен директор на едно от приватизираните външнотърговски дружества „Техноимпекс” АД. Съжалявам, че не съм запазил великотърновския вестник, в който Костов обясняваше назначението и с „младите сини експерти”. Разбира се, длъжността и в „Техноимпекс” е пребогато възнаградена, което за юристконсултка в БТК си е направо манна небесна. По времето на царското правителство и с гаранциите на Р. Овчаров през 2003 год. Нинова става член на БСП и през 2005 год. е вече заместник-министър на икономиката и енергетиката. Назначена е от Овчаров за председател на УС на „Булгартабак холдинг”.  И понеже тя не е свикнала да се труди само на едно или две места е уредена и за представител на държавата в Борда на директорите Международен панаир – Пловдив, откъдето става особено близка на Георги Гергов. След като държавата подарява панаира на Гочиту дружбата му с Нинова става особено близка, та и до днес, защото „парите не миришат”.

            А дали си спомняте за скандала „Р. Овч.”, в който Корнелия играеше основна роля.  Ставаше дума за изнудване, заплахи и корупция, а препоръчаната от нея Т. Шарланджиева  бе опънала чадър над Топлофикация и шефа на „Фронтиер” Кр. Георгиев. Нинова бе освободена като заместник-министър, но пък разследването потъна нейде в папките. Скандалът бе забравен, както и корупцията – Нинова се измъкна чиста и непорочна като социалистическа девица.

            През 2009 год. Нинова дебютира като депутат от БСП, а сега нейните приятели и осигуряха председателското място. От бегло щрихираната и биография е видно, че „другарката от Крушовица” е с особен пиетет към далаверите, които носят големи пари, пак по тази линия има особен афинитет към червените олигарси и завързва здраво приятелство с тях. Още когато дойде като личен гост на Георги Гергов на пловдивската конференция Паздерката я нарече „РМД-Нинова”, защото надълго и широко обяснявала за „поносимата социална цена” на работническо-менажерските дружества. Веднага след горещите целувки, Гергов я бил обявил за „бъдещия и най-достоен председател”.

            Разбира се, сега в БСП ще се върнат на бял кон озъбените и зловещи лица като Румен Овчаров, Георги Гергов, Кирил Добрев, Димитър Дъбов и Евгени Узунов, може за цвят Нинова да сложи Стефан Данаилов, но характерът на тази партия като мафиотска организация ще остане, защото тези хора осигуриха партийния връх на новата шефка. И много скоро ще им стане ясно на другарите, че всичко това за социална политика, за „ляв завой”, за „хората на труда”, за пенсии и помощи, за „демократичен социализъм” са били удобната стръв за пред такива като Гечо Паздерката, който и без това не видял на конгреса поне един работник, а „Нали защитаваме хората на наемния труд?” се дивеше социалистът.

            Едно време се надявахме, че тази по същество мафиотска организация БСП рано или късно ще изчезне. Сега начело с Корнелия Нинова съм убеден, че за доброто на България  БСП трябва да изчезне!

 






Гласувай:
11


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Значи...
09.05.2016 11:15
няма кой да ни даде пари.

Бях с Ниновица веднъж при Кеворк и веднага и вдигнах мерника. Мадамата си е баджаклийка, пу*ка и половина. Хвнах я за гъза, ама те не рачи. Направих си устата барем за минет, ама пак ме отряза. Язък, щях да я скъсам, да я спукам от е....
цитирай
2. tttttaaaaa - Ц-ц-ц
09.05.2016 12:26
apostapostoloff написа:
няма кой да ни даде пари.

Бях с Ниновица веднъж при Кеворк и веднага и вдигнах мерника. Мадамата си е баджаклийка, пу*ка и половина. Хвнах я за гъза, ама те не рачи. Направих си устата барем за минет, ама пак ме отряза. Язък, щях да я скъсам, да я спукам от е....


Ей, ти си бил опасен бе.... ц-ц-ц!
цитирай
3. tttttaaaaa - *
09.05.2016 12:28
Добре, че не туриха Гергов - голям майтап. А БСП си отива, бавно и невъзвратимо, не се притеснявай.
цитирай
4. appen13 - Нормално е отново потомствената БКП/БСП олигархична номенклатура да се появи на политическата сцена и да заеме позиция на първа линия...
09.05.2016 13:34
Каквото и да си говорим, но потомствената БКП/БСП номенклатура има силно развита политическа интуиция и невероятен нюх за възможностите за доразграбване остатъците на евро-колониалното гау "България".
И няма НИКАКВА ИЗНЕНАДА или още повече СЕНЗАЦИЯ, че точно червената криминално-политическа олигархия отново се появи на политическата сцена и заема изгодни позиции за да може да участва активно в бъдещите драматични събития.
Точно на Румен Овчаров, Георги Гергов, Кирил Добрев, Димитър Дъбов, Евгени Узунов и т.н., им е пределно ясно, че съвсем скоро анти-европейския германски ЕСсср ще изчезне в историческото небитие по един или по друг начин, и те искат да са първи на трапезата, когато започне делбата на остатъците от плячката в евро-окупационната територия "България".
Те ПРЕКРАСНО са усвоили от своите роднини и парт-благодетели желязното правило "Най-добре се лови финансова и политическа риба и най-големите печалби се правят в мътна вода, при сънародници евтина, лесно манипулируема и продажна рая, и в условията на рязка и драматична гео-политическа промяна"
Очакват ни ИСТИНСКИ ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА, в смисъла на древното китайско проклятие "Пожелавам ти да живееш в ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА" !
цитирай
5. ozgojovan - БСП е партия на богати крадци и лъ...
09.05.2016 13:34
БСП е партия на богати крадци и лъжци, специализирани в лява реторика за бедни и честни работници. А иначе репликата за църквата света Неделя е много, ама много лошо на вкус леке на десния популизъм. Щото ако БСП е наследник на БКП и има за какво да се извинява, то какво да кажем за реформаторите, които са наследници на народния сговор на човеколюбеца Александър Цанков, по личната заповед на който са избити много повече българи, отколкото избиват комунистите в църквата света неделя. Господа реформатори и комунисти, чакаме съвместно покаяние и колективно извинение за избитите от Цанков и Коминтерна българи.
цитирай
6. haralanov - Мдаа...
28.01.2017 20:53
Нека БСП да уточни на кои точно хора ще върне държавата !На няколко пъти я връща все на едни и същи "хора ".И аз съм хора.Ама до ден днешен БСП нищо не ми е върнало.Нито парите при фалитите на Виденов,нито съсипаната фирма от 300 %-товата инфлация.Квот взеха от хора като мен го върнаха на свои хора.То хора на този свят много.Много народ.Ама за БСП едни хора са повече хора от други хора.Сега пак напират да връщат държавата на хората.Поне да кажат на кои.Не,че не ги знаеме,ама....
цитирай
7. haralanov - Иво Христов на 08.11.2016г...
08.04.2017 12:45
БСП не е социалистическа партия, а представител на същите олигархически групировки, които ни докараха до този хал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9541916
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031