Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2022 09:57 - "ВЪЗРАЖДАНЕ" И ПЛАНЪТ "ГОЛГОТА"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2960 Коментари: 13 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЗАПОЧВА ПОВИШАВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО У НАС

Това, което след т. нар. "промяна" правеше Волен Сидеров сега го върши товариш Копейкин. То съвпада с напрежението в Украйна и събитията в Казахстан. Съвпада и с повишаването на цените на газа и електричеството.
Но това не е случайно!
Просто с речта си преди месец в Подмосковието Путин, фактически, оповести, че планът "Голгота" навлиза в последния си етап.
Сега предстои започване на реклама за възстановяване на т. нар. "Социализъм" и вие ще го видите и почувствате съвсем скоро.
Що се отнася до управляващата коалиция, тя си върши работата така, както и е наредено. Самият факт, че дума не обелват за смяна на модела на управление е достатъчно доказателство за това!




Гласувай:
9



1. nkf - Как обаче ще отнемат собствеността ...
13.01.2022 10:19
Как обаче ще отнемат собствеността на техните милиардери и милионери?
цитирай
2. varg1 - хаха
13.01.2022 11:38
по цял свят има протести,нищо чудно няма в тези тук.Тоя вечерашния протест беше само заради мерките за измисленият ковид,но скоро като огладее още малко българският народ ще влезе в парламента и ще гори.
цитирай
3. exo - Британско Посолство организира 3 ...
13.01.2022 11:57
Британско Посолство организира 3 кръгли маси дискусия върху
приложението на изкуствен интелект и климат (18 ян), здраве (11 февр) и образование (3 март).
Не са ли те поканили?
цитирай
4. blog13 - 2. varg1 - хаха
13.01.2022 12:10
Именно. А таварищ Босий ни плаши с Путин, който от дълги години нещо щял да направи. И още не го е направил, за разлика от евро-атлантиците, които изтрепаха сума народ, унищожиха цели държави, подкрепиха публично и на всеослушание антидемократичния преврат в Украйна и т.н. и т.н.

Ма то е близко до акъла, че ако има развиваща се, нарастваща криза, накрая нещо ще стане. И няма да е виновен Путин, а ще са виновни, тия дето управляваха до сега България.

Кога комунизъма падна, излязоха видни евро-атлантически другари (такива като другарят Рейгън). Те ни съобщиха, че ако дадеш на човек риба, ще го нахраниш един път, а ако го научиш да лови риба, ще го нахраниш за цял живот. По тоя случай, от трийсет години и от как се вее над България знамето на ЕС и НАТО, България вече не произвежда и зарзават. Да - и по случай пазарната икономика, която създавала най-добри за производство условия - щяло вече да произвеждаме и банани, въпреки, че даже Захари Стоянов простий, е подразбрал от некъде, че в България банани не виреят. Та по случай пазарната икономика свещена, България вече и зарзават не произвежда.
Преди година две имах щастието да разбера от къде идат парите за общинските бюджети на повечето общини в България. Половината пари не са от данъци, които общините взимат от икономиката на територията си - заеми, държавни и европейски субсидии. Това е което и храни корупцията на тия калинковци, дето са ги изпонаслагали в тия институции. Щом им ги спрат и те умират. Основата на анархията всъщност е заложена. За което разбира се е виновен Путин.

Но защо точно Путин? Нема ли в България вече измислени, всякакви митични същества. Па самодиви, в бели премени, па караконджовци. А така също и дед мароз за нова година, измислен от комунистите и раздаващ кокаин, хероин или поне енергийни напитки на малките деца, от фирмата на Стивън Сегал, който е чист комунист, разбира се - подставен агент на Путин.
цитирай
5. blog13 - Коля!
13.01.2022 12:26
Напрежението у нас, нали разбра, поради что се повишава? И една от причините за това е че от дълго време, тия които я управляват тая държава, както и тия които се правят на опозиция срещу лидерите които я управляват тая държава, са всичките псевдолидери и псевдоопозиция.

Такива като тия сега, дето ти ги критикуваш. Които обаче са същите като тебе. Ти замерваш парламента с домати; а те го замерват също с домати. По същество няма разлика. Кога дораснете, да разберете, че като ви плащат да се правите само на опозиционери, и вие изпълнявате, което е вредно най-вече за майка България, кога дораснете да разберете, че подобен род финтове си е чисто малоумие, тогава ще критикуваш - па макар и некой перко. А сега - присмял се Хърбел на Щърбел.
цитирай
6. krumbelosvet - Русите идат!!!!!
13.01.2022 12:57
Това, че си продадоха имотите у нас и не идват да плажуват, е за заблуда на противника. Той г-н Н. Колев им знвае и зъбите на тея мужици. Не ги е срам!
цитирай
7. andrei - Параноята е психично заболяване-
13.01.2022 14:47
лекувай се...Не всичко се причинява от руснаците!!!
цитирай
8. marana69 - ..започнаа се...)) ОБран , отвори кесията..
13.01.2022 16:48


Смело напред, другари Унгарци! Почва се с фиксирани цени, следва дефицит, опашки и борчове които държавата не може да си плаща. И тогава ще е виновно международното положение, ЕС и геевете. Абе, това не го ли играхме?

Прочети още на: https://www.dnes/eu/2022/01/13/v-ungariia-namaliavat-cenite-na-shest-osnovni-hrani.516912
цитирай
9. kolevdobri - Кой стои зад Костадинов?
14.01.2022 20:06
Знае ли някой? Постоянно го наричат "Копейкин". Някаква по-точна информация за източниците на финансиране?
А иначе, дори и Хитлер и Сталин да се преродят в някой политически башибозук и започнат да пропагандират връщането към нормален живот, бих ги подкрепил, опазил ме Бог. Разбира се само за тази идея. Затова казвам, че в България няма демокрация. За да няма улични протести, манипулации, купуване на избори, фалшиви политически герои и т.н., знаете решението, докато не е станало късно: ПЕРМАНЕНТНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ.
цитирай
10. blog13 - Кой стои зад Костадинов? Знае ли ...
14.01.2022 21:29
kolevdobri написа:
Кой стои зад Костадинов? Знае ли някой? Постоянно го наричат "Копейкин". Някаква по-точна информация за източниците на финансиране?



Не можеш да знаеш, без правилна система на организация (избирателна система). А дори да научиш, няма да ти свърши работа, защото за да свършиш работа пак ти е нужна правилна система на организация (избирателна система).

kolevdobri написа:
Затова казвам, че в България няма демокрация.


В смисъл, че някъде извън България има ли? Когато чуя някой да се фиксира в льошата Раша а да изпуска из предвид САЩ и ЕС, които имено ни докараха до тука, управлявайки ни чрез корупция, като преди това ни имплантираха псевдодемократцията, вкл. митинговата демокрация и почва да ме гложде предчувствието, че това не е Рио де Жанейро.


kolevdobri написа:
За да няма улични протести, манипулации, купуване на избори, фалшиви политически герои и т.н., знаете решението, докато не е станало късно: ПЕРМАНЕНТНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ.



Тука съм почти напълно съгласен. Трябва само да махнеш последните три думи, дето са написани с главни букви.
Или ако не си съгласен, може примерно да ми обясниш, кой е точничия начин по който си представяш шестте милиона електорат български да управляват държавата чрез перманентна пряка демокрация. Айде, ще ти дам жокер (начален старт) - и в момента имаш минимум 1% от шестте милиона, които имат визии, как да бъде управлявана държавата. Т.е. това са ти едни 60 000. И те трябва да се изкажат, разбираш ли. И то така, че всеки българин да се запознае с визията на всеки един от 60те хиляди. След това трябва да глауват. Ама как ше стане това, така че да ги заняма поменатите от тебе сегашни дефекти? И т.н.
Но кажи ти, как точно (ама точно) си представяш нещата на практика?
цитирай
11. get - До 10. blog13 - Кой стои зад Костадинов? Знае ли ...
17.01.2022 13:46
blog13 написа:

- Кой стои зад Костадинов? Знае ли някой?


- Варненци, които неслучайно нарекохме Костадин "Копейкин" - Знаем!
Името му е Владимир Климанов.
blog13 написа:

В смисъл, че някъде извън България има ли? Когато чуя някой да се фиксира в льошата Раша а да изпуска из предвид САЩ и ЕС, които имено ни докараха до тука, управлявайки ни чрез корупция, като преди това ни имплантираха псевдодемократцията, вкл. митинговата демокрация и почва да ме гложде предчувствието, че това не е Рио де Жанейро.


- Определено "митинговата демокрация" начена не след Рио де"Жанейро ... а след остров Малта !

- За Глаша, Маша и така нататък ... ВСЕ РУСКИ КУХАРКИ - КОИТО СПОРЕД ЛЕНИНОВИТЕ ТЕЗИСИ ... Щяха ДА УПРАВЛЯВАТ "матушката"РАША! - За сега се въздържам да коментирам!
(Тъй като имам съответен пост ?)
Както вие прибързано и без всякаква идея коментирате НЕИЗВЕСТНИ ВИ НЕЩА , като "ДЕМОКРАЦИЯТА" в САЩ и Европа ?!
цитирай
12. blagoalex - Съветските ционистки тайни служби тотално завладяха планетата
19.01.2022 05:49
И двете държави на СССР - Украйна и Русия се управляват от едно и също място, ако кажем че те се държави на терора няма да сбъркаме, ако кажем че те са една и съща страна на монетата на международния тероризъм пак няма да сбъркаме. Кражбата на трилиони долари от САЩ организирани от агентурата на тайните служби на Украйна , Русия и израел е факт който никой не може да отрече. Само за момент си представете колко автономни еврейски републики има в украйна и русия и схемите с който съвместните им "тайни служби " назначиха за президенти Каппо Доналд Тръмп- перач на крадени пари от Дойче Банк собственост на клана Ротшиелдови , и Джозеф Байден агент на същите на не говорим за Барак Обама , който излъга гражданите на САЩ, че е роден на територията на САЩ , е да но не. Сега той под крилото на ционистката организация Нетфликс си получава стотици милиони долари за това , че съсипа живота на стотици милиони граждани на САЩ. Русия и Украйна са най големите и опасни терористични държави на Планетата Земя. Не случайно Роналд Рейган ги нарече държави на дявола.Истинският Владимир Шаломович Путин отдавна не е между живите , а двойниците които ги показва ционистката съветска пропаганда в Москва са фалшиви. както казват историята се повтаря и се доказва с факта , че грузинският евреин Йосиф Висарионович Джугашвили - ( Кобе- СТАЛИН) е убит през 1924 г. от ционистите начело с Лев Троцки , и е подменян във времето със трима двойника , последният третият двойник е отровен с отрова пренесена от САЩ от Лазар каганович и умира отровен през март 1953 г. За първи път този факт е документиран от английските тайни служби при срещата на тримата Рузвелт , Чърчил и Сталин в Техеран и Ялта. Борбата за власт в прокълнатата държава наречена СССР и След това РФ и Украйна води до избиването на повече от 100 милиона човешки същества. Така че проклятието и унищожението на това сатанинско зло на Планетата ни престой . Както каза професор Стамен Стаменов КАБАЛИСТИТЕ ЩЕ бъдат унищожени енергийно.
цитирай
13. kolevdobri - Идеята за перманентната пряка демокрация...
28.01.2022 16:51
blog13 написа:
kolevdobri написа:
Кой стои зад Костадинов? Знае ли някой? Постоянно го наричат "Копейкин". Някаква по-точна информация за източниците на финансиране?



Не можеш да знаеш, без правилна система на организация (избирателна система). А дори да научиш, няма да ти свърши работа, защото за да свършиш работа пак ти е нужна правилна система на организация (избирателна система).

kolevdobri написа:
Затова казвам, че в България няма демокрация.


В смисъл, че някъде извън България има ли? Когато чуя някой да се фиксира в льошата Раша а да изпуска из предвид САЩ и ЕС, които имено ни докараха до тука, управлявайки ни чрез корупция, като преди това ни имплантираха псевдодемократцията, вкл. митинговата демокрация и почва да ме гложде предчувствието, че това не е Рио де Жанейро.


kolevdobri написа:
За да няма улични протести, манипулации, купуване на избори, фалшиви политически герои и т.н., знаете решението, докато не е станало късно: ПЕРМАНЕНТНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ.



Тука съм почти напълно съгласен. Трябва само да махнеш последните три думи, дето са написани с главни букви.
Или ако не си съгласен, може примерно да ми обясниш, кой е точничия начин по който си представяш шестте милиона електорат български да управляват държавата чрез перманентна пряка демокрация. Айде, ще ти дам жокер (начален старт) - и в момента имаш минимум 1% от шестте милиона, които имат визии, как да бъде управлявана държавата. Т.е. това са ти едни 60 000. И те трябва да се изкажат, разбираш ли. И то така, че всеки българин да се запознае с визията на всеки един от 60те хиляди. След това трябва да глауват. Ама как ше стане това, така че да ги заняма поменатите от тебе сегашни дефекти? И т.н.
Но кажи ти, как точно (ама точно) си представяш нещата на практика?


...е описано как ще се осъществява целият процес. Лесно и евтино. Не е необходимо 6 милиона да гласуват. Ще гласуват тези, които искат и могат и разбират. Колкото и малко да гласуват, ще бъде достатъчно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737750
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031