Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2022 21:28 - ЗА "ХАРТИЕНАТА КОАЛИЦИЯ"
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 2963 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 21.11.2022 17:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

        С посвещение на нетовите ми приятели Емили Тротинетката,  Йото Циганина и Тошко Африкански:

    България отново се тресе. Причината този път е връщането на хартиената бюлетина при избори. Това е много опасно за страната, защото може да окрие пътя на ГЕРБ-ерите да започнат да ни крадат отново. Удобната за фалшифициране хартиена бюлетина има голяма вероятност да възвърне на власт бандитско-феодалната система на Бойко, който 12 години краде евра и кюлчета от суверена. Видяпхме шкафчетата и чекмеджетата, където ги държи, а отгоре им има готен пистолет. Така проведени изборите могат да доведат до подмяна на вота на суверена, докато електронното гласуване с машините на Мъдуро предотвратява тотално всякакави изборни измами. Нещо повече -  машината на Мъдуро реагира чрез специално свирване ако човекът, който ще гласува има нечисти помисли преди да я е докоснал.  Такива машини, произведени във Венецуела, се ползват в много страни по света – КНДР, Сирия, Иран, Еритрея, Венецуела, в бившите съветски републики, а от миналата година и в България. Ким Чен Ун счита тези машини за много отлични. На същото мнение са генералът от нравствената полиция в Иран, който следи за правилното носене на забрадки и превръзки от момичетата над 12 години, айатоллах Али ХИМЕНей и генералът на полицията им,  айатоллах Ал Тъфанах, Ал Тъебах. Те за хартиена бюлетина не искат и да чуят, искат машини. А в НС ние направихме Хартиена коалиция, за срам пред страните, които цитирах.

   Сега да представя тримата ми приятели от ФБ:

   Първият от тях, Йото Циганинът от Костинброд, има осем дълги по 12 м.  лимузини Хаммър, които дава под наем за цигански сватби. Бизнесът му е много успешен. Ако не беше много умен, за което много го ценя, нямаше да има тези свръхдълги коли. Не умните кат него търкалят таралясници, не по-дълги от 5 м.

    Втората ми приятелка от ФБ е Емили Тротинетката от кв. Манастирски ливади. Тя има тротинетка за 8000 лв, с която пътува по Южната дъга на околовръстното шосе на София със скорост до 100 км./час. Ако не бе интелегентна в такава висша степен, щеше да кара някоя тротинетка-отпадък по софийските тротоари. Много я ценя и нея, защото с тротинетката лети яко птичка между колите. Пътуващите в колите като я видат  да ги издухва, се панират.

    И  още нещо има. Тя има най-хубавото дупе в София. Веднаж показа част от него, посинено заради падане от тротинетката. Да го покаже цялото, хората фабриките си ще дадат. Интелектност плюс красота, как да не приема поканата й за ФБ приятелство...

   Третият ми приятел от ФБ, Тошко Маймунски е и умен и интелигентен. Неприятното при него е, че наподобява на едни същества, които живеят по дърветата в горите на Централна Африка и скачат от клон на клон. Работи високо престижна работа като политаналЛизатор в една агенция за социологическо сондирване, мисля че се казва Юристинсулт, но може и да греща името й.

   Как на ФБ страицата си тези трима мои приятели отразяват промяната в изборния кодекс, която вероятно ще бъде приета в сряда в парламента макар суверенът да я нещи.

   Емили /Тротинетката/ е много притеснена от тази промяна, същото важи и за приятелките й, пише тя във ФБ. На нея и на част от приятелките, узнали за въвеждането на хартиена бюлетина  е запомнало да  им закъснява, което напряга психиката им. Същото е положението и на други нейни приятелките, от ФБ, та и по-лошо. На някои е започнало да им избързва и те от мили момичета са започнали да се държат като попикани оси. Ако се внесе в сряда информация в залата на НС в сряда във връзка с възникналите проблеми на фейсбучките, възможно е ГЕРБ да се брактиса от внесените промени и всичко на момичетата ще им се нормализира. Ако Бать Боко е пич, ще им помогне циклово.
   Мисля, че няма да помогне обаче. Този /според ПП/ феодален бандит разстрои не само страната, но и физиологията на половината от суверена...

 Йото Циганиннът също е притеснен. Той се страхува, че с тази промяна ГЕРБ ще се върне на власт и ще започне да ни краде отново. Ако това станее партиите на пРезидента - ПП, ИТН, ДБ, Български възход, Възраждане, да осветля и двете следващи, на Пеканов и на д/р Цветислава от Курило, те ще станат факт за следващите избори - няма да могат да въведат в страната ни режим на нулева корупция. Ако се възвърне феодалният бандитизъм на Бойко, който вилня 12 години и ограбли страната ни, Йото се безпокои, че циганските сватби ще станат по-скромни и печалбата му ще падне. Йото е представил на ФБ страницата си колко пари му струват колите на година при условие, че въобще не се ползват, като по пера е уточнил сумите за Гражданска отговорност, данъци, Годишни прегледи, винетки и др. Сумата е доста голяма. 

   Доста различен е АНАЛизът на политаналЛизатора Тошко Африкански. Той счита, че „Хйртиената коалиция” е сценарий, изработен в пРезидентството ни, имащ за цел да увреди имиджа на България пред ЕС. От пРезиденството, вероятно под ръководството на Елеонора Мутрохванова чрез човеко на Решетников, пРезидента, се води линия на нестихваща политическа криза в Българя, която да бъде изтъкната като причина, че не ставаме нито за Шенген, нито за Еврозоната, а САЩ да разберат, че шиканерим по казуса с войната на Путин срещу Украина, като вместо за помогнем на жертвата търсим облаги. Този въпрос е с по-широк аспект според Тошко Маймунски, защото благодарение на Радев не помогнахме на Украина със старите си съветски оръжия, както стори Словакия и получи модерни американски такива. Спред  Тошко Маймунски инсценировката „Хартиена коалиция” е проработка на Кремъл, вредна за България така, както проработката на Путин „Студомор” за Украина.

  Ама нямаме свестни нито Политоведи, нито политаналЛизатори...

  

  





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185192
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031