Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2022 21:06 - РЕФЕРЕНДУМИ...с Калашник..
Автор: marana69 Категория: Тя и той   
Прочетен: 2908 Коментари: 16 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image



Гласувай:
5



1. marana69 - .....+++
24.09.2022 21:07


Руската пропаганда пусна клип за радостното гласуване в пристанището на Мариупол. Във видеото има бърз кадър на хвърляне на бюлетина в урната. Внимание!

Дори и при местните пропагандатори в урната се хвърля бюлетина, в която НИЩО НЕ Е ОТБЕЛЯЗАНО. Или това са диверсанти-актьори. Или това са диверсанти в пресслужбата на окупационната администрация - не е ясно.

Но фактът си е факт. Трудно е да си представим по-ярка демонстрация на абсурда на целия този цирк. Благодаря на шефа на пресслужбата на окупаторите Киор за такава хитра диверсия. Благодаря ти.

Източник: Андрющенко Time

Бесарабски фронт
цитирай
2. marana69 - .а...защоо, съм , секси , и на басейна @@
24.09.2022 21:12
нарооочнооо...:))
за да ме попита..кака мара Подробната..
/ Трамвай №866
цитирай
3. radostinaprassa - Референдумите са толкова мръсни и ...
24.09.2022 21:13
Референдумите са толкова мръсни и гнусни, че само мръсник и гнида може да ги одобрява.
цитирай
4. marana69 - https://fakti.bg/world/715538-vijte-absurda-na-celia-cirk-narechen-referendum-v-ukraina
24.09.2022 21:15
ей тук е Видеото...
цитирай
5. marana69 - @ 3...РАЗБИРА се, то си личи...и от Луната,защо бързат
24.09.2022 21:23

Някои от незаконните референдуми за присъединяване към Русия протичат в Украйна без посещаване на избирателни секции, както и без регистрирани избиратели, съобщи телевизия Current Time. Представители на окупационните власти отиват в жилищните сгради на хората и направо във входовете им предоставят бюлетините за гласуване, пише "Свободна Европа".

Освен членове на самопровъзгласените секционни комисии, сред посетителите има и по двама руски войници. В петък се състоя първият от петте дни гласуване. Само на петия ден хората ще могат да отидат в избирателна секция, за да гласуват.
В петък стана ясно, че Русия е открила на собствената си легитимна територия още 300 секции за подаване на бюлетини. Тя е направила това с аргумента, че в Русия има много евакуирани хора, които също трябва да получат възможност да дадат своя глас, съобщи ТАСС.

Референдумите бяха насрочени от вторник за петък в условията на видима спешност. Те бяха обявени от руските окупационни власти за четири области на Украйна - Луганска, Донецка, Запорожка и Херсонска. От тези четири района Русия държи изцяло контрола само върху Луганска област, а останалите е окупирала частично. Според окупационните власти резултатите от допитването ще важат за 100% от административните територии на областите.

цитирай
6. dobrodan - Това е все едно да питаш
24.09.2022 21:25
агнето как да бъде опечено: с ориз, лук и билки или на чеверме.
Събития като тези ме карат да се съмнявам в здравословното психическо състояние на измислилия ги.
цитирай
7. marana69 - ...СПРЕТЕ да лъжете...вие, русссоробска..гладна..сволочь!!!
24.09.2022 21:26
...ВИЕ, знаете се, ХОДЕТЕ да бачкате...
ние, успелите, имаме х 40г стаж..
и акъл, и Морал, и пари и пари..разбира се...)

чу ли добре, Рассо Ракетовноя
ти, НЯМАШ, и 10г../ на 46/ .сигурна съм..

Референдумите нямат законова сила и провеждането им беше осъдено от Украйна, ЕС и останалата част от демократичния свят. Те противоречат на международното право и се организират от страната агресор в условията на завоевателна война. Гласуването започна в петък сутринта в четирите области. Комисии, назначени от окупационните руски власти, обявяваха с високоговорители, че са пристигнали пред дадена жилищна сграда, а след това влизаха във входовете, където се извършваше гласуването. В Херсонска област са отпечатани 750 хил. бюлетини, в Запорожка област - 500 хил., в Донецка - 1 млн. и 500 хил.

Въпросът в бюлетините има един и същи смисъл - дали хората искат тяхната област да стане част от Руската федерация. Но в две от областите - Запорожка и Херсонска - гласоподавателите трябва да дадат един отговор на три въпроса наведнъж - дали искат тяхната област да излезе от състава на Украйна, дали искат тяхната област да се превърне в независима държава и дали искат тази независима държава да стане част от Руската федерация.
цитирай
8. marana69 - освен лу и потети/ки..
24.09.2022 21:33
тук, останаха, да пишат, САМО, дребни Тролски, продажни гниди..

сано ДНЕС, буля Раса СЕктата, има около 20 поста, от 10 им ен
цитирай
9. vencivaleri1951 - Много си права
24.09.2022 21:50
Донбаските републики 8 години са с калашник в ръка. От това по категоричен референдум, здраве му кажи

А да те питам "германке" Гласуваха си през годините Източна и Западна германия с окупационен военен контингент на американци и съветски подразделения. Сега гласуват само в присъствието на янки-е без калашник, но пък с ядрено оръжие.
Да припомним икак в братска на Райха Италия как протекоха избори и референдум/за монархия или република/-под окупационен контрол на янките и комунисти и про Мусулини настроени активисти зад решетките , или под земята. Косово как проведе референдум
И сега чуй нещо от мен сърбина. Югославия и Украйна са създадени след ПСВ и са изкуствен сбор от народи. За разпада на Югославия помогна Западът, сега за Украйна Русия, но не по малко пак Западът Основната вина обаче , колкото и трудно ми е да го кажа за Югославия имаха сърбите. Със своите "неповторимост", всезнайковцина, шовинизъм, пренебрежение към останалите републики...
Днес украинците са сърите на Квадрат от онези дни.
Мога да преспя с теб насила, по принуда ...не мога обаче да направя с тези похвати да бъдем едно цяло. Абсурд бе сърбите да задържат при себе си хървати, словенци, Босненци, албанци, след като изостри отношенията помежду им и след като Русия бе слаба тогава да им помогне
Днес абсурд е Украйна да задържи териториите населени в голямата си част с руснаци, а е много вероятно буковина да тръгне към Румъния, Закарпатието към Унгария, Галичина към Полша, когато Западът загуби интерес към Украйна
цитирай
10. marana69 - Венци имам чувството че по 25 часа седиш самичък на някой лозе, на някой баир))
24.09.2022 22:46
Какво искаш да ми покажеш и докажеш с тези изобилни фактологии да не ги назовавам чаршафи, посред нощите
как не ме разбра. Мен ме интересуват извора генезиса причината за дадено събитие в случая тази инсталирана война също така ме интересуват и целта

Всичко друго което ти ме преразказваш от средствата за масова информация където си го прочел не може да ме разколебае в моите изводи в моята логика и в познанието което имам

благодаря ти за разговора, макар че недолюбвам приказливи мъже ))
не съм луда да водя спорове в блогето...,лека )
цитирай
11. morskipesni - А уй?
24.09.2022 22:46
с "Калашник" ли си го търсиш?
цитирай
12. milady - ...дртотоо пиянде Чу.Чупкатааа
24.09.2022 22:57
ние си имаме закачка, тръпка
и безкраен диалог с бате венци
а не с теб, лъжливо смешно плашило

цитирай
13. blog13 - Виждам, от едната страна рефере...
25.09.2022 09:56
Виждам, от едната страна референдумите които сега се провеждат се защитават, а от другата страна се заклеймяват.
Но защо противниците на референдумите, които сега се провеждат, не проведат референдуми в останалата част на Украйна - вкл. в Галиция, Закарпатието, Буковина?

Па що не поискате даже да инсталирате свои наблюдатели в Крим, Донбас, Луганск, Запорожие и т.н. и да проведете нови референдуми там?
И така - референдумите които сега се провеждат в Източна Украйна са нелегитимни защо? Защото са проведени с автомат в ръка? Или защото вие сте противници на референдумите изобщо?

А защо до сега, осем години, Украйна не проведе тя референдуми?

А защо започна войната срещу Донбас и Лунганск - хората искаха да правят референдуми и ги нападнаха с калашници.

Ако дошлата на власт с преврат украинска държавна власт е искала да прави референдуми, до сега да е направила. Но тя не се чуства сила в референдумите. И какво по-голямо доказателство от това, че мнозинството от украинците, най-малко от Киев на изток са за присъединяване към Русия?

А защо превратаджиите след 2014та забраняват руския език? Как може да забраниш собствния си език, на който ти е майчин и на който говориш от как си се родил? Порошенко не знае украински. Примерно. Украинците дето напуснаха Украйна и които се обиждат че им говорят на руски, знаят руски по-добре от мене. А аз съм учил руски в училище от детската градина колкото и български - частовете по руски език и руска литература бяха колкото и по българска.
цитирай
14. blog13 - Референдумите нямат законова сила ...
25.09.2022 10:10
marana69 написа:
Референдумите нямат законова сила и провеждането им беше осъдено от Украйна, ЕС и останалата част от демократичния свят. Те противоречат на международното право.


Какъв е тоя демократичен свят, който подкрепя превратите и се обявява против референдумите? Освен това, аз съм доказал с анализи които си стоят кротичко в блога ми, че избирателните системи в твоя "демократичен свят" (както и в България), не дават никаква възможност на електората да изразява волята си. В ситуация при която де факто едно малцинство на власт постоянно тиранства и налага волята си над мнозинството, под претекст че това малцинство на власт било тъждествено на закона и на демократичния свят, въпросното малцинство се маргинализира все повече и повече. Де факто. То не е закона, не е демократичния свят.

Това малцинство на власт защити публично, така че всички чуха, тия които направиха кървав преврат срещу избратната с избори държавна власт на Украйна. По тоя начин, това малцинство на власт (в ЕС и САЩ), де факто направи самопризнание, че не е демократично. И докато прави така, няма опция да му повярва някой че властта му е вечна, защото то е издало декрет, че властта му ще бъде вечна и това било закона.
цитирай
15. notfun - блог 13, ще ме прощаваш за въпроса
25.09.2022 10:26
Ти, с какво се занимаваш
и колко данъци,плашащ, годишно
нямам други въпроси .

За референдум, можем да говорим
За конфедерация Хелвеция, засега..

надали това е възможно ,в Украйна, и бившите съветски републики
както казват, корупцията е много голяма в Украйна единствената, по-голяма, е тази в Русия.

и накрая да те светна нещо, момко
единствената,валидна "политическа 'система,
която. управлява този свят, е финансовата
всичко друго, е чоплене на семки,в Интернет

Извинявай, ще те помоля
да не ме натоварваш повече
с тези безкрайни лакардии ,и чаршафи
Хубав ден
цитирай
16. blog13 - блог 13, ще ме прощаваш за въпрос...
25.09.2022 11:47
notfun написа:
блог 13, ще ме прощаваш за въпроса
Ти, с какво се занимаваш
и колко данъци,плашащ, годишно
нямам други въпроси .

...

Извинявай, ще те помоля
да не ме натоварваш повече
с тези безкрайни лакардии ,и чаршафи
Хубав ден


Добре, няма да те натоварвам точно тебе.

Така че на твоите въпроси и твърдения с които хич не съм съгласен (конкретно под тоя твой коментар - за следващите може да забравя) няма да отговарям. А ти, ме имай предвид, и не ме чети - все пак не е задължително да ме четеш точно мене!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marana69
Категория: Тя и той
Прочетен: 1348757
Постинги: 1085
Коментари: 5747
Гласове: 1301
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031