Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2021 20:56 - Без ретроградни планети!
Автор: bven Категория: Забавление   
Прочетен: 733 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Имаме една страхотна новина - ретроградният Меркурий приключи на 21 февруари! Астролозите са изпълнени с оптимизъм относно периодът, който ни предстои. Оказва се, че той ще донесе по нещо хубаво за всяка една зодия.

Смята се, че от 21-ви февруари започва най-благоприятното време от 2021 година - цели 2 месеца няма да имаме никакви ретроградни планети!

Овен - От 21 февруари Овните ще започнат да имат късмет буквално във всичко, за което са положили усилия. Само по себе си нищо няма да се промени, но ако Овенът не седи в зоната си на комфорт, тогава животът му ще се промени към по-добро.

Телец - Телецът ще стане по-чувствителен поради директното движение на Меркурий, което не винаги е приятно, но в същото време ще получи голяма доза късмет във финансовата сфера. Телците ще имат късмета да правят покупки и да инвестират пари в собственото си развитие.

Близнаци - Астролозите съветват Близнаците да започнат да мислят за смяна на обстановката, за да получат новите емоции, от които се нуждаят. Можете да помислите за смяна на работното място или пък просто за по-дълга почивка на ново място. Промяната в движението на Меркурий, ще донесе много приятни промени в живота ви.

Рак - От 21 февруари Раците ще имат по-силна вяра в себе си и изострено шесто чувство. В трудни моменти те могат да разчитат на интуицията си. Много решения на сложни проблеми ще дойдат при тях несъзнателно. Очаквайте промени за добро в любовен план.

Лъв - Меркурий ще започне активно да помага на Лъва за преодоляване на препятствията и трудностите. Астролозите съветват представителите на този знак да се стремят да постигат успехите си с работа, а не с хитрост. Сега е моментът, в който трябва да бъдете честни и открити.

Дева - Директното движение на Меркурий ще помогне за преодоляване на различни неприятни зависимости и лоши навици. Това ще бъде време на борба със самите нас. Също така Меркурий ще помогне на Девата да повярва в себе си и да се настрои за най-доброто. Идва позитивно и светло време!

Везни - Меркурий ще помогне на Везните в намирането на сродна душа в живота или пък в бизнеса. Намирането на общ език с другите ще стане много по-лесно. Везните ще успеят да направят правилното първо впечатление на хората около тях.

Скорпион - Благодарение на директното движение на Меркурий, Скорпионите ще имат волята за победа и тяхното самочувствие ще бъде засилено. От 21 февруари те буквално ще започнат нов живот. Всичко, което Скорпионите трябва да направят, е да обърнат страницата, забравяйки за миналото и настройвайки се за по-светло бъдеще.

Стрелец - От 21-ви започва период, който хората от този знак ще помнят дълго време. Меркурий ще им помогне да се борят със стереотипното мислене. Приятни "сътресения" и многобройни трансформации ще се случат в живота на Стрелците, а това ще им донесе много щастие!

Козирог - Козирозите ги очакват много хубави моменти! В края на февруари те ще могат да направят революция в областта на работата си и бизнеса. Възможно е да имат успех в творческата сфера. Козирозите трябва да се захванат сериозно със своите мечти и желания и всичко ще се случи според плана им!

Водолей - Идва времето, в което Водолеите могат напълно да се отпуснат и да бъдат сигурни, че ще успеят. Опитът им ще отваря всички врати, а вроденото им шесто чувство ще ги направлява по пътя към успеха. Водолеите ще имат и прекрасни любовни преживявания.

Риби - Сега е време за започване на нов бизнес и създаване на нови познанства, които ще са ви от полза. Не е нужно да сдържате желанието си за приключения. Астролозите вярват, че животът на Рибите ще бъде значително променен от 21 февруари и ги очакват нови хоризонти!

https://www.edna.bg/media/foto/kraj-na-retrogradniia-merkurij-eto-kakvi-prekrasni-neshta-ochakvat-vsiaka-zodiia-8744?p=12


Тагове:   меркурий,   зодии,   планети,


Гласувай:
7



1. kvg55 - bven,
23.02.2021 21:50
А кога ще стане пак ретрограден? Дано не е по време на изборите.
цитирай
2. bven - kvg55, имаш два хубави месеца -
24.02.2021 08:50
,после е божа работа:))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866321
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39041
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава