Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2011 16:50 - Ликувай Пловдив ! Мара Мисса ще става кмет ! Марооо, Маро ле...
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 22213 Коментари: 36 Гласове:
31

Последна промяна: 12.08.2011 00:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
В началото на обиколката  Мисската на полето при 45 градуса е замъкнала тонколони, за да я слушат пет-шест деца. Лудостта и` вече е европейска... А вълненият, жълт шал просто кърти мифки, да беше се загърнала и с кожухче, да не студува...

Ликувай Пловдив ! Мара Мисса ще ти става кмет!

„Мароооо, Маро ле, биволице кална, ненапасла се, не окъпала се…”

/Тракийска народна песен/

    Странен ден е днешния. Ще остане в историята на Пловдив все с луди работи.

Най-важната новина е драги българи и българки, пловдивчани и пловдивчанки потресна – антропологичното чудо Мара Мисса-Капон ще се кандидатира за кмет !!! Отказала се от президентската номинация и се насочила към столицата на душна Тракия. Май сме първи с топ-новината.

Густо майна – кифли фраш и най-дебелата – кмет! /типичен пловдивски лаф/.

В неделя чудото на природата събрала Изпълнителния съвет на личната си партия да гласува новата прищявка. Преди това била на тежко и сложно лечение в Израел. Та там, в ханаанската земя, с огромни усилия и срещу доста кинти успели да и` свалят цели 20 кг. От телесата на българската Мисс/според Бабикян/. Тя от своя страна обещала на хекимите, че няма да се тъпче с 26 кюфтета на ядене и ще се движи. Боже, Божкееее… к`ва слаба калиманда! Е, не е толкова впечатлителен резултата, защото и сега коремът и`  започва от гушата….

И се задвижи Мара през Горещниците като магистрална проститутка. В най-топлите дни на годината, когато дори селските биволици търсят разхлада във вировете или в локвите, а нормалните хора поливат надвечер или просто са около вода и прохлада, Мара обяви кампания „ЕНП Експрес – НИЕ ИДВАМЕ !” и от 5 до 15 юли обиколи площади и стъргала из БГ, за да събира подписи за двата избора, които предстоят…Била в около 50 населени места – още в началото изоставила високите токчета и обула цвички, защото краката и` се подули на квасници от тежест, пот и жега, а към края на обиколката го ударила само на посещения по кръчми и пазари, с една дума забравила и диетата… А в слогана „НИЕ” означава, освен героинята още -  Надя Миронова от Кутловица, Венци Иванов от Филибето с подозрително блесналия поглед, любимият Арман Бабикян, който войводите на минали избори се опитаха да прехвърлят на другия бряг и още няколко сътрудници, на които Мара си плаща, разбира се. Толкова е „могъщата” и` партия. Моята агенция „Торосс” ме информира, че дори верните Елеонора Николова, Константин Тотев и Васил Василев са напуснали едноличната и` партия, което не пречи  да се издига Мара за кмет или президент. К`вото дойде. Сега се е спряла на „Миса – Кмет на Пловдив”, може би като контрапункт на красивата и ефектна Дани Каназирева?! За София издига прителя Петьо Якимов, та да има един с нормална визия...

Който е пропуснал кампанията "ЕНП Експрес НИЕ ИДВАМЕ!" да не се кахъри – Мисса и Бабикян обещават, че продължава и през август. Чакайте ги по стъгди и стобори! Густо майна – баялдисвайте с Мисса, ако си нямате работа - така ще каже филибелията угрижен.

А защо сабахлем се притесних ли?
      Първом - рано-рано  Костов и Янето квичат като флекс, че им сложили тротилова шашка на офисите...от тия дето се "лови" риба с тях. Костов, Костов, Иване, до там ли я докара да се съизмерваш с Янето? По-тъжно тръгване от политиката не съм очаквал. А иначе да видя как ЦЦ или Фидоска слагат шашки в гащите на Костов и Янето, палят фитила и гърмят пак няма да повярвам - толкова е абсурдно! Кой има полза?Защо? Причина?
         Успокоих се, но пак нещо тревожно се случи в душата ми.
       Ами чета в „Блиц” заглавие „Дебела пловдивчанка издъхна в жегата насред оргазъм в ръцете на жиголо”. Брех, викам си, да не е станал някой сакатлък с Мисса, защото нали си спомняте, вече писах преди две-три години, как докато обслужвала орално Арманчо се нахакали челно в някакъв камион до В. Търново, та после се наложи тя да го лекува и му плаща текущите, насъщни сметки – писал съм го вече, да не повтарям. И за концерта на АС/ДС в Атина съм отбелязал за историята. Чета и се моля да не е истина, но се успокоих като видях, че о, бозе почившата била само 98 кила, а нашата героиня дори след посещението в Израел е чувствително над стотях. Успокоих се и дойде новината за кандидатирането на Мара за пловдивски кмет, то ще са избори, то ще е чудо. И ние почваме. Утре идват екипи от БТВ и Нова /съвместно предаване ?!/, които се интересуват от изборни далавери. Два пъти ми се обаждат – ще видя какво да им кажа за лоената топка. После отивам до едни информатори в село Колю Мариново и чакайте следващите писания на теми:

„Защо Мара Мисса стана Кремвирша във френската гимназия?”

„Мара и БКП, ДКМС, етикети, ДС, панаир и БЖА”

„Девизите на Мара Мисса и произхода им.”

„Върти ли свирки Мара на Гергов, Баев и Вълчо от Станимъка???”

Що за писане има, не ти е работа. А старите, тарикат пловдивчани в такъв случай ще се почешат  между  ушите и ще кажат: „Къв кибар е да си на сафелък!”.

 image

Винаги е с нещо за кльопачка и резултата е видим - височина 154 см; ширина - 148 см./наоколовръс/ , това чакат за кмет пловдивските тарикати -  ще има АМ-АМ, бял хляб.

image
Първи ден от турнето за подписи с Бабикянчо. Мисса във Враца и Мездра още  е с високите токчета и строгия костюм, който подчертава отслабването в Палестина. И както отбелязва Ади в коментарите - "бели обувки с черни чорапи - типичен цигански мотив".

image
Още следващия ден е баядисала съвсем, а в Стара Загора, Хасково и Ямбол търси  сенките. Движи само с цвички, че това тегло, издържа ли се... На втори план е "акъла" на акцията Бабикянчо и по съвместителство възлюбен.

image
 Цялата партия по средата на турнето, а най-вляво /разбира се, вляво/ влюбените интернационални гълъбчета Мисса-Капон и Бабикянчо... Нямам думи!!!
Пита ме читател какво пише на баджа на Мисса - ами откъде да знам, не е ясно и защо и е в гората, на слънцето, сигурно баджа я топли, а може  да пише само: "Мара, обявена от любимия Бабикян за Мисс Парламент в предването "Вот на доверие". Тя много държи на това.



Желаещите да видят снимките в пълния им блясък просто да кликнат върху тях. Тонколоните на ожънатата нива, трактор, знамена, Мара Мисса и още един човек на фона на стърнището е кадър от филм на Костурица, това е Елем Климов в мирно време - "Иди и виж". Сигурен съм, че след време ще се превърнат в класика на политическото лудване или на алтернативното изкуство.
image
Тук Мисса размисля дали може да хапне това количество, а хората я окуражават, че е в нейните възможности...







Гласувай:
31


Вълнообразно


1. анонимен - Blagoi
19.07.2011 18:05
Pozdravlenia ! Blaze na plovdivchani!
цитирай
2. анонимен - Тая с какво се храни, че така е нат...
19.07.2011 20:55
Тая с какво се храни, че така е натдала!? Туй с хляб нямя как да стане! Хранена жена ! Дали ще е с обувки или цвички в политика на се бута там е най- силна кльопачката!
цитирай
3. анонимен - Посмях се от сърце. Материалът е с ...
19.07.2011 21:24
Посмях се от сърце. Материалът е с много качествен хумор.:)
цитирай
4. анонимен - Това е то българският език
19.07.2011 22:35
Марков, политическите ти възгледи хептен не споделям, но на езикът ти се кефя най-паче.Пиши редовно, вдигаш ми настроението!!!
Валери Стоилов
цитирай
5. toross - А Валерка ?! - Чудех се
19.07.2011 22:41
във Фейсбук ти ли си? Къде се загуби бе човек... Разказвай, ако имаш време. А политическите ми възгледи са били едни и същи винаги. Поздрави и пожелания за здраве и късмет !
цитирай
6. krotalka - Тежко и горко на Пловдив, ако вземат да я изберат!
19.07.2011 23:00
Хитра е Мисската, ама пловдивчани са по-хитри, няма да и се отвори парашута.
цитирай
7. despinida - Ееее,не си честен...
20.07.2011 08:04
тази има бая боб да изяде, докато догони Искра Фидосова...:)))
цитирай
8. анонимен - Mengele
20.07.2011 08:05
Чифутка ли е тая мазна баница....
цитирай
9. анонимен - От това писание човек ще остане с ...
20.07.2011 09:20
От това писание човек ще остане с впечатлението ,че става въпрос за избор на Мис Пловдив ,а не за избор на кмет.А за взривовете е по-добре да се мълчи от колкото да се казва ,че някой се самовзривява и то само защото Цецо и Бойко така казвали.Ами като ФБР и Европол толкова ги хвалят(според тях обаче ,в докладите пише друго)да вземат да заловят бомбаджиите вместо да дават интервюта.Иначе дори и да застрелят някой политик ,Цецо ще каже ,че си прави реклама-накрая дотам ще я докарат и такива като теб ще го вярват
цитирай
10. vmir - Много колоритно описание.
20.07.2011 09:36
Евала!
цитирай
11. scarlety - Впечатляващо:)))))
20.07.2011 10:03
Пропуснал си белите обувки,съчетани с черен чорапогащник- лайтмотив във виждането за мода и естетика при ромите:)))
цитирай
12. puk - Абе, може и по-лошо. Ако ви изберат ...
20.07.2011 10:14
Абе, може и по-лошо. Ако ви изберат Фидосова какво ще правите, а?
цитирай
13. toross - Ей, scarlety - Страхотна си, нямаше
20.07.2011 12:00
никога да забележа разтърсващия мотив на белите чепици и черните чорапи - направо си е по Костурица или по Айше от Столипиново... Само от този политико-фешън мотив какъв материал става, а?
цитирай
14. анонимен - густо майна
20.07.2011 12:05
Уредихте се вие пловдивчани с забележителна по размери кандидат кметица
цитирай
15. анонимен - Господин Марков,
20.07.2011 12:48
виждам, че преди мен са писали хора, които уважавам, но явно че този път ще се разминем в позициите ни.
В никакъв случай не съм адвокат на Мария Капон, но мисля, че да се атакува по начина, по който вие го правите, означава да се сведе нивото до това на седЕнка. Ако имате факти срещу нея, моля, изнесете ги. Но да се подигравате с нещо, което може би е заболяване, е меко казано, некоректно.
Бих реагирала, впрочем, по същия начин в защита на всеки, нападнат заради някакъв свой недостатък от този тип. Защото никой не е съвършен, в това число и вие, нали?

цитирай
16. divna8 - Да пази Господ, ако някой да гласува ...
20.07.2011 12:59
Да пази Господ, ако някой да гласува за нея!!!
цитирай
17. kosara2008 - :)
20.07.2011 14:33
смях до сълзи............колония от абсурди, това са тези случености по тезссс ширини, ох мале маро ле, не пей ми се не смей ми се, умиргам от едната срама ама нали са си гьонсуратлъци, броят ни само пред избори, после "аре пасете" , ако намерим какво.........едната гьостерица за нас...

хей, южняци, да не сте посмели да гласувате за тъквъз "убавиня",
цитирай
18. boristodorov56 - Вчера видях реклами по магистра...
20.07.2011 14:38
Вчера видях реклами по магистралата с ликът `и - кампанията започва.


http://vbox7.com/play:2e3ed07a&start=104&r=emb
цитирай
19. toross - angpiskova, Разбира се, че е добре да не съвпадат мненията ни-
20.07.2011 14:50
дори споделям напълно написаното, НО СЛУЧАЯ НЕ Е ТАКЪВ ! Ето защо:
- Аз съм един от най-несъвършените люде; Но съм достатъчно луд да не се страхувам да си пиша, говоря, мисля каквото ми е на сърцето;
- Не става въпрос за никакво заболяване, а за болезнено тъпчене. /по лични наблюдения/. И при тази визия и взгляд да си повярваш, че си " Мис Парламент" /предаването Вот на доверие с водещ Гарелов и участник Бабикян/ е налудно, перверзно и маниашко /също по лични впечатления/. Да се бориш за честност, а да купуваш гласове също е изродско /писал съм го с факти и това/; Да претендираш за "чисти ръце", а да декларираш 0 /нула/ лева изхарчени в избирателната кампания е престъпление /Сметна палата, отчети на партии/; Да претенираш, че създаващ могъща партия,а да отидеш при РЗС на последните избори ?... Това какво е... мога мила да продължавам с часове само с факти от битието на това зло за БГ, защото то ще разврати много около себе си. ВПрочем за колкото искате факти погледнете настоящия блог от началото - там пише доста неща за Мисса.
цитирай
20. анонимен - дори споделям напълно написаното, ...
20.07.2011 15:00
toross написа:
дори споделям напълно написаното, НО СЛУЧАЯ НЕ Е ТАКЪВ ! Ето защо:
- Аз съм един от най-несъвършените люде; Но съм достатъчно луд да не се страхувам да си пиша, говоря, мисля каквото ми е на сърцето;
- Не става въпрос за никакво заболяване, а за болезнено тъпчене. /по лични наблюдения/. И при тази визия и взгляд да си повярваш, че си " Мис Парламент" /предаването Вот на доверие с водещ Гарелов и участник Бабикян/ е налудно, перверзно и маниашко /също по лични впечатления/. Да се бориш за честност, а да купуваш гласове също е изродско /писал съм го с факти и това/; Да претендираш за "чисти ръце", а да декларираш 0 /нула/ лева изхарчени в избирателната кампания е престъпление /Сметна палата, отчети на партии/; Да претенираш, че създаващ могъща партия,а да отидеш при РЗС на последните избори ?... Това какво е... мога мила да продължавам с часове само с факти от битието на това зло за БГ, защото то ще разврати много около себе си. ВПрочем за колкото искате факти погледнете настоящия блог от началото - там пише доста неща за Мисса.

Нека поясня - не съм против куража ви да пишете и изнасяте факти. И очаквам да продължите. /Не мога да взема отношение към предаването на Гарелов и станалото в него по простата причина, че не го следя - гледам само новини по телевизията, защото това ми е и професионално задължение/.
Но с този постинг вие, според моето скромно мнение, се отдалечавате точно от това и залитате към стила на "Шок" и "Уикенд". Виждате и коментарите, а те са до голяма степен са производни на тона и стила на постинга, който ги предизвиква. Не ми се сърдете, че реагирам по-остро, но тъй като съм чела и други ваши неща, а и доста се изговори тук за чалгаризацията на народа ни, ви казвам това с надеждата, че ще изнасяте факти, а няма да се присмивате на някого заради наднорменото му тегло.
Тъпченето също е вид заболяване, впрочем:)
цитирай
21. hamstera - Кфа Миска бе? Егати Мисището - ко...
20.07.2011 15:57
Кфа Миска бе? Егати Мисището - корем, бедра мааалееее... А като знам и колко са кухииии... Братя от Филибето, недейте молА ви сЪ...
цитирай
22. hamstera - Г-жо Пискова, хайде да замълчите, а?
20.07.2011 16:03
Точно Вие, която само преди известно време се постарахте да направите достатъчно поразии, само защото някой си се бе изказал по Ваш адрес малко по-емоционално! Всички знаем за Вашето професионално задължение и не е нужно да го афиширате навсякъде!!!
Нима това мисище не е за смях??? Нима ще подкрепите кмет без мозък??? Нима Ви харесва, разни фолк-чудовища и проститутки да се явяват на публични места, че и да стават политици???
Я си помислете Вие като журналист, първо на кого правите забележка - на човек, който предлага ИСТИНАТА на обществото!!! Не трябва ли ВИЕ да го правите, а не обикновените хорица сами да търсят информация и да си правят изводите???
Професията журналист означава обективност - до сега не съм видял и капка обективност в нито една национална медия!!!
цитирай
23. puk - Пискова, социалистически запъ...
20.07.2011 16:11
Пискова, социалистически запъртък, точно ти, 'дето си на хранилката в резервата на остатъците от тоталитаризма - БНР, най-малко ще се обаждаш!
Знаем, че много искаш да се прилепиш към някой такъв "бизнесмен", но и за това не ставаш.
цитирай
24. анонимен - Ще отмина
20.07.2011 16:36
последните двама и няма да вляза в диалог с тях по простата причина, че са част от тона и стила, срещу който вече писах. Ще уточня само, че това, което изливат срещу мен се дължи на факта, че им беше казано в прав текст, че не са желани в блога ми. Защо - всеки нормален човек може да си направи изводите.
Г-н Марков, пак искам да ви кажа - ок, ако имате данни за корупция при Мария Капон, Меглена Кунева или която и да било обществена личност. Дайте ги тях без да стигаме до нивото на посочените от мен вестници, така ефектът ще е по-сериозен!
Светла Василева изнесе данните за ставащото в Правец по две наши телевизии. Според мен, така трябва да се работи - откакто съм тук, не съм чула нито веднъж тя да изригне в обиди или емоции срещу някого. Жената е ровила, добрала се е до фактите, изнася ги, а когато я нападат, отговаря с аргументи, без обиди и квалификации. И не напада някой защото изглеждал еди как си.
цитирай
25. анонимен - Именно това е разликата между Пискова и Светла Василева.Космическа.
20.07.2011 16:46
Светла Василева изнесе данните за ставащото в Правец по две наши телевизии. Според мен, така трябва да се работи - откакто съм тук, не съм чула нито веднъж тя да изригне в обиди или емоции срещу някого. Жената е ровила, добрала се е до фактите, изнася ги, а когато я нападат, отговаря с аргументи, без обиди и квалификации. И не напада някой защото изглеждал еди как си.
цитирай
26. анонимен - Бих искала
20.07.2011 16:55
да добавя още нещо - не съм разследващ журналист, занимавам се с новини и международна политика, не ми се поверява воденето на предавания, откакто изчетох едно критично мнение срещу ръководството в ефир. /Пуснала съм постинг по темата, където има и запис на въпросното мнение. Може да се чуе/ .
Писала съм и отново казвам - отдавна съм дала идея Светла Василева да ни гостува, но повече не мога да направя.
цитирай
27. hamstera - Ооо г-жо изобщо няма да се обидя!
20.07.2011 17:10
Да отговориш на нечие запитване опира преди всичко и до възпитание! Очевидно ВИЕ нямате такова! Никой не Ви напада, просто искам да ми отговорите на няколкото въпроса, които зададох! Само едо ще Ви кажа - твърде високото самочувствие е вредно, а човек който има такова, обикновено винаги се прави на обиден и винаги е невинен и нападан! Не Ви парви чест като журналист с име, да пропускате мнението на хората, независимо какви са те!
Пропускът да отговорите на въпросите ми, автоматично ще означава, че ме обиждате, защото колкото и са съм простичък, аз съм един от многото българи! Онези хорица, които от време на време ходят до урните, а за да отидат до там, са гледали и слушали медиите, на които се плаща за да говорят!!!
цитирай
28. toross - О- о-о-о--о-о- - Каква дискусия предизвика Мисската -
20.07.2011 17:20
Ще стане кмет, дори президент ще стане с такова обществено внимание...
цитирай
29. анонимен - marqis
20.07.2011 18:23
Браво, хубав и саркастичен материал, както винаги! Ако можеш, следващия да не го правиш толкова информативен, а на 100% саркастичен фейлетон ще стане бижу.

И да ме аднеш в дневник, към следовници, че най-мразим да следвам някой, който не ме следва, шегичка.
цитирай
30. toross - angpiskova, пак внимателно прочетох
21.07.2011 14:45
Вашите претенции и установявам , че нищо не сте чели от предишните ми материали за въпросната персона - там факти, та факти в изобилия, а отчета на Мисската за изразходваните ср-ва по избори са в докладите на СМ. ПАЛАТА и се намират тук , а ако искате факти под формата на документи - имам стотици страници, но тук не е уместно да занимавам читателите, пък и едва ли някой ще ги чете. Изненадвам се, че сте журналист - аз , мила агоспожо стоя с името си зад всеки ред, както го правя години. И се опитвам да кажа истината , каквато съм видял, че става дума първо за типична тежка хипербулия, а с такива заболявания е опасно да си в политиката, второ за патологична лъжкиня, която не се посвени да се подиграе с паметта на най-близките си и стигна до там, че баща и` бил на 6 г. член на ДП /вижте спряното интервю, публикувано в блога ми/ и на трето място, че в БГ-политиката е нужно да има и малко естетичност, а не богати плондири с бели обувки и черни чорапи /вижте "факта " на една от снимките/ и така нататък...
цитирай
31. vedrina - !!!
28.07.2011 21:02
Kakva e tazi - Мара Мисса ще ти става кмет???
цитирай
32. анонимен - ал капоне
04.08.2011 23:44
амирикански бизнесмен
цитирай
33. анонимен - Ей,журналиститернямате думата.....
27.08.2011 17:48
Хора от блога,чуйте и вижте какви чудеса си пишат тия писачи /набедени/.Не ви ли говори това бърборене за опит за манипулирането ни?А пък такъв подход е типичен за бедните откъм информация хора,за тези,които по случайност някой им е тикнал перото да пишат под нечия диктовка и да си добавят както им харесва информация.Поради тази причина казвам,млък писачи щом вече веднъж сте изакали някое голямо л....о,което и с прът за овчарски скок не можете да презкочите.От този момент ние имаме думата,вие ще си траете и ще се учите.
цитирай
34. marystaneva - Не кмет...
11.09.2011 14:06
Президент щяла да ни става?!

http://www.dnevnik.bg/izbori2011/2011/09/10/1153364_i_mariia_kapon_vliza_v_prezidentskata_nadprevara/

*******************************************
В един друг материал се оплакваш, че не те били чели... Не е вярно, четем те! И харесваме написаното. Дори във "Фейсбук" съм те сложила! :) И там те харесват! :)
****************************************************************
"Фейсбук" - "Стена на срама - с имената на всички политици работещи против държавата"

цитирай
35. анонимен - Hristoooo lekuvai se
28.02.2012 17:48
Sega s narko parite na Sashko Staliiski li se hranish bezdelniko alkoholiziran, ta si reshil da podgazuvash na GERB i da pluesh jlachka sreshtu tezi, koito ne priemat mutri da im budat Ministar Predsedateli. Jaluk si Hristo, mnogo jaluk...
цитирай
36. анонимен - Avtora e zloben oligofren s mania
28.02.2012 18:04
Pone ne si pishi sam postingite be maina, che stavash savsem za rezil
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9523299
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031