Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2010 19:58 - Пак за лудостта на Волен Сидеров, Феновете му и Чистите педераси
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 6817 Коментари: 9 Гласове:
11

Последна промяна: 12.02.2010 20:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

             Отново за лудостта на  Волен Сидеров, Феновете му и Чистите педераси  

 

            Преди два дни драснах последния си постинг /”Волен Сидеров приел юдаизма”/, вследствие на умопомрачителното явление „лидер на „Атака” и безумният  му опит да обвини екипажа на „Луфтханза” в расизъм, насочен към неприкосновените му телеса .  Текстче като почти  всички – със закачки, факти и някои по-сериозни обобщения. Както винаги – мой личен и подписан. 

            Нямам навика да трия  коментари, да ги коментирам или да влизам в безкрайни полемики  - нали тук е свободна територия и всеки си е в правото да мисли самостоятелно, но адски се дразня от така наречените „анонимни коментари”. Ами нали пишеш и коментираш чужд текст бе човек?!  – обозначи се като живо и мислещо същество, истинско, така да се каже. След като коментираш текст на автор, застанал пред теб с името си – направи го и ти, „анонимний читателю” – иначе си чист педераст. Това е моето разбиране за присъствието  в БЛОГАРИЯ  – педерастията е душевно състояние на анонимност,  с  която  раздаваш присъди и квалификаций  без да си покажеш задника, който пазиш за еднополовите си приятели. Това е стилът на такива като Волен и феновете му, на такива като Станишев /полит.-педераст/ и червените му другари, на останалата  маса оплюватели.  Коментирай както и  каквото искаш, пиши свободно, ако можеш,  но се обозначи, приятелю, иначе влизаш в графата на педерастията, духовната педерастия.

            Ето за какво става дума. Получавам на 10 февруари в 18.15 ч. следния  коментар :

„5. анонимен - Май автора е приел хомосексуализма
10.02 18:15

Много ли ти порасна пишката като оклепа Волен. Като Волен казваше, че ДПС работи за Турция и ще съсипе българия през мандата си го нарекохте болен, оказа се прав не се извинихте. Като каза че Румен Петков е престъпник го нарекохте болен, оказа се прав не се извинихте. Като каза че ЕС не иска да затваряме АЕЦ, че президента е агент от ДС, че паси изнася данни за израел..... нарекохте го болен, оказа се прав и не се извинихте. Сега авторчето пак пише за някви събития станали на хиляди километри от него, без да знае и да има как изобщо да знае какво точно е станало, прави N-ти преразказ с форма на внушение и си мисли "еее да бяха сите българи умни като мене". Искам от него само да се извини от блога си ако приписъните събития се окажат неверни!!!”

            Тъкмо мисля как да постъпя и средствата за информация разпространяват:

„Волен Сидеров се извини на "Луфтханза"

Българският гражданин Волен Сидеров се извини за поведението си на борда на самолет на "Луфтханза", предизвикало скандал в Германия. Това съобщи за bTV говорител на полицията във Франкфурт.

Тази сутрин чрез посредничеството на българското посолство Волен Сидеров е потърсил връзка с лицата от екипажа на самолета на "Луфтханза" и от полицията, които е обидил с поведението си. Поради кратките срокове и това, че част от засегнатите работят на смени, на срещата са отишли представители на "Луфтханза" и на полицейската дирекция. Пред тях лидерът на "Атака" е поискал извинение за държанието си и е помолил те да предадат съжалението му на засегнатите. Извинението му е било прието, каза полицейският говорител. Дали това ще се отрази на хода на предварителното производство срещу Сидеров ще реши прокуратурата. Срещу Сидеров има подадени жалби за обида на длъжностно лице и за нарушение на закона за сигурността на въздухоплаването. Според полицията във Франкфурт по време на полет от София за Франкфурт видимо пияният Сидеров е отказал да си закопчее колана, хвърлял е храна и напитки по пътя и е обиждал на расистка основа членове на екипажа на самолета и полицаи. Заради скандала самолетът е бил приземен в отдалечен край на летището и за озаптяването на пътника е повикана полиция. Първоначално Сидеров отрече инцидента и заплаши, че ще съди всички, които разпространяват информация за него.

След като се е извинил, Волен Сидеров е отлетял за Италия”.

/http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=5034§ionid=hotnews&id=0000120 ; http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=375664 ; http://www.mediapool.bg/show/?storyid=161784 /”

 

            Айде, кажете ми какви са тия хора след обществения  ненормалник Волен Сидеров, за който съм гласувал като остана на балотаж  с Гоце Първанов??!  Какво да му отговориш на атакиста-анонимник, въпреки че искам да го попитам  дали той ще се извини, както е направил болен-волен? И дали не сме на това дередже именно поради съществуването /в  мнозинството си/ на българи, които им е много удобно да се скрият някъде, да се наведат, да се правят на мъже в тълпата, анонимната тълпа ?... Иначе са смели, много смели, почти като Петко Войвода, но ако са предварително покрити. То май е въпрос на народопсихология, нали? Народопсихология на маса от човеци, тъпкани от Държавна сигурност и партийни секретари, от шефа на цеха и домоуправителя,  докато бъдат лишени  дори от самочувствието да намерят себе  си в писаното слово. Жалка орисия на малкия човек – непотребния.

 

            Тъжно е.

 

 

 




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. lado - Христо, преди година, две, чух с...
12.02.2010 20:20
Христо, преди година, две, чух следния виц:
" Пешо,бе, ти чу ли че Иванов станал педераст?"
"Що, взима на заем пари и не връща?"
"Не, бе, педераст, ама в добрия смисъл на думата!"
Е, да си изберат какви педерасти са ....

Скоро Флайко ме пита дали се изненадвам на глупостите, които ни заобикалят. Не, но не преставам да се чудя колко голям потенциал имаме в тази насока - неизчерпаем.
Поздрави!
цитирай
2. kalin8 - Едва ли някой
12.02.2010 20:40
ще ти се извини...
Б.
цитирай
3. svet80 - Волен започва да ми заприлича на Тодор Живков
12.02.2010 20:43
Според атакистите за великият вожд Волен трябва да се пишат само хубави неща. И да не си спазва предизборните обещания - пак трябва да го хвалим и обичаме.
цитирай
4. анонимен - ALEKSEY STOITHEV
12.02.2010 23:58
SEDEROV MNOGO OBESTA,NO DO SEGA NE E SVARSIL RABOTA ZA 2 ST.
POSLEDNO VREME PREKALJVA S ALKOHOLA A MOZE BI I S DROGATA,A TOWA LITHI I PO POVEDENIETO MU.
EDNO PRIKAZWA PO MITINGITE A DRUGO WARSI W PARLAMENTA.
WISTE SAPARTIIZITE MU,NAPRAWETE SI SMETKA KOLKO MU E AKALA.
EDNA IDEJ MOZE DA STRUWA MILIONI,NO POPADNELI W RAZETE NA NEKADARNIK ,NE STUWA I 5 PARI.
NARODAT STE NAKAZE SIDEROV ,TAKA KAKTO NAKAZA KOSCHLUKOV,NO 3 GOD.TREBWA DA GO TARPIM.
ZARADI TAKIWA NAZ.PREDATELI SME BILI 500GOD.POD TURSKO ROBSTWO.
PREZ 2005 GLASUWAH ZA NEGO,2009 NE.
TRJBWA NI NAZIONAL-HRISTIJNSKA REPUBLIKANSKA PORTIJ,NO BEZ LIDER,T.E.SENAT.
A DO AVTORA ne se obizdai ot razni zabludeni pisljmeta,predateljt trjbwa da bade sablethen gol,za da go widjt kolko stuwa.A milioner li e wethe sidertho?
цитирай
5. анонимен - Siderov
13.02.2010 00:25
Lelee,Siderov,ti v edin Samolet ne mozhe6 da se kontrolira6,a ako ni uprawljawa6....zhalna ni Maika(Suvsem 6te mine6 na Awtopilot)!
цитирай
6. анонимен - ne si znam imeto=bezfamilny kakto prez 35 w SSSR
13.02.2010 00:41
edin e lud i toi pederast, ma moe li taka be analnici?
moe li.

mnogo se razliutih 4e afturyt ne e citiral moeto komentar4e za istinskata pri4ina za povedenieto na Analen von Serprckof.
a tia e: mometo ot lufhanzeto e zasnelo s mobil4eto si mananoto intimno mesce na fiureryt kak prepikva na tirete kato bulonka s bolna prostatka.
towa e drugo nema. Analen von Atakof e hermafrodit i to polit-hermafrodit, peniavist, ot semeistvo pliuvasti kolagirali sliunki sled nagyvane na muhliasalo sirene rokfortt.
Toi bati Boiko ste po4ne da arestuva bolnite kato svyrsat traktoristite.
цитирай
7. анонимен - Sabbath
13.02.2010 11:21
Защо 4,5 и 6 коментари са анонимни? И то едни коментари леле леле... Волен Сидеров не е пияница, само това мога да кажа, пияници са такива като румен петков, не мисля че е нужно да доказвам. Аз съм член на Атака, но повярвайте, вождизъм няма и дори като член не подкрепям на 100% всички действия на Волен. Националист съм, а за момента най-добрия вариант за коректив на властта е той. Други ярко изразени и парламентарно представени националисти в България в момента няма!
цитирай
8. анонимен - торос/христо марков/, какъв ти е ...
13.02.2010 16:49
торос/христо марков/,какъв ти е проблема..това е първия и последния ми коментар под твоита статия.интернет е място за среща на анонимни хора.другото е бълнуване.ти може да си и марко христов нали..
цитирай
9. анонимен - Анонимен
23.02.2010 20:54
Болен е ексхибиционист и това се знае защото се снима гол а тогава 90 те в бг немаше плейбой,това ако не е психо болест здраве му кажи.колкото до баща му кажете ми как се става Шеф на търговията в ямбол по онова време ако не си агент ,воленовите хора са слуги на генерал цвятко анев и Горуня доказани сталинисти кой не верва да оди да пита у ямбол възрастните хора те наят а даже за сведение махалата дето са живели е биволарската махала професионален говедар и пастир патриот хехе също като тракториста алексей и овчаря Седефчов
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9523290
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031