Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2012 00:09 - За Николай Пловдивски, за доносниците, за безбожниците, за ереста, за вярата...
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 31525 Коментари: 42 Гласове:
21

Последна промяна: 29.01.2012 21:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Пускам пълния текст на интервюто с прелюдията на журналистката Мария Друмева, която излезе пак права – появи се една трета от това, което споделих, ама…

Мария Друмева - Сърдечно благодаря на Христо Марков за това, че прие поканата ми да направим интервю и отговори на поставените от мен въпроси! Интервюто е направено специално за” Интермедиа”( информационна агенция БЛИЦ, в. Шоу, В Стандарт, над 55 и така нататък..…) По ирония на съдбата интервютата ни с Христо винаги ми носят неприятности. Първото ни интервю, правено преди пет години, беше повод да ми забранят не просто да пиша на политически теми, а да разговарям с инакомислещи като Ицо. Поводът за това бяха няколко изречения казани от Ицо (къде на шега, къде на сериозно) че Мария Капон ядяла по 26 кюфтета на обяд. Темата на разговора беше сериозна, политическа, а кюфтетата на Мария Капон (на която за разлика от Ицо аз все пак съчувствам като на жена ) бяха само бегъл щрих, закачка. Но Мария тогава не прояви чувство за хумор и е дръпнала дълга телефона реч на собственика на медийната група. Години след това правихме дълго и скандално интервю с Христо пак за политическата и бизнес среда в Пловдив, но на мястото на нашето интервю, за всеобща изненада се появи поредица от интервюта на Мария Капон, която правеше анализ на банковата система и едно към едно преразказваше тезите на проф. Любомир Христов, с когото година преди това бях правила серия от интервюта на същата тема. Интервюто беше спряно. Последното ни интервю, правено миналата година, пък вбеси един от най-богатите хора на Пловдив, който в 6 часа сутринта ми изръмжа по телефона, вбесен от анализа на Ицо и безцеремонно ми забрани да се движа в района на гарата – там са едни от офисите му. И така – интервюта ни с Ицо определено ми създават дискомфорт, включително и затова, че излезлите от печат са задължително цензурирани, а това е неприятно не само за него, но и за човека, който му задава въпроси. Предлагам ви оригиналния текст на последното ни интервю, което във вестникарска форма ще е на пазара в Пловдив утре. А в края на седмицата ще излезе в агенция БЛИЦ в оригинален вариант (надявам се).
Още веднъж благодаря на Ицо. И затова, че при взимане на интервю от него той е наясно с това, че ще бъде или цензуриран или направо текстът ще е свален, но въпреки това не отказа коментар по горещи политически теми!

image

 В пълния му блясък - пловдивският повелител на вярата Николай Първи Стоименов
image
А това са мушамените тапети, с които този разбеснял се владика унищожи безценни стенописи

Ицо, как ще коментираш най-новия скандал, които разпали в Пловдив владиката Николай Пловдивски?
-    Пловдивския патрика откакто го инсталираха през февруари 2007 г. не е спрял да възпроизвежда скандали. Имам чувството, че е перманетно обладан от бесове. И е обяснимо като погледнем най-верните му другари – прононсирани комунисти-безбожници, както и масони, ама то май е едно и също. Ами иди, Мария, в храма „Св. Марина” и виж последното бесовско дело на младия „дядо” – превърна паметник на културата в панаирджийско шапито.  Библейските сцени, изписани от Никита Одринчанин в  1856 г.  по негово нареждане се замазаха с гипс и отгоре  патриката налепи мушами, да, да мушамени тапети и обяснението му е „защото били лъскави”. Подът от римски плочи на хиляди години бе разкъртен, плочите потрошени и на тяхно място сложи китайски мрамор, излъскан като самия владика. Паметник на културата се превърна в бална зала, където владиката може да завърти един менует, но не да проповядва скромност и смирение. Вдигнаха се пловдивски творци, архитекти, общественици, протестираха, писаха сигнали – пълно мълчание. А държавата е принципал на църквата-паметник на културата, но бесния владика казал, че не ги признава. Разбираш ли, той определя кое е паметник и кое не. Мой приятел, свещеник, каза, че храмът вече го няма и го е срам да влезе: „Дядо Арсений – казва –живееше благочестиво и се е обърнал сто пъти в гроба”. Сега Рашидов ще назначи някаква комисия, която ще порицае леко Севастиянов-Стоименов и всичко ще отмине. Просто покровителите на митрополита са много високо, ама много – тангентата се допира до висшите кръгове на БСП, минава през местните олигарси и масони и стига до другарска Русия. Това е положението – никой не смее да озапти един разбеснял се църковник.

Прокурорската проверка установи, че Николай Пловдивски е нанесал щети на храмовете от национално значение има ли вероятност (според теб) дядо Николай да лежи три години в затвора, както се полагат по закон?
-    Абе остави тези приказки за наивници… Високото Преосвещенство има един дежурен номер. Свиква подчинените му свещеници, слага епатрахила, владишката корона, позлатения посох, понася икони, хоругви  и обявява шествие „в защита на православието”, После дръпва поредната реч за „възшествието на Сатаната” и анатемосва де кого свари – от Мадона и Елтън Джон до дискотеките и „разгулния” Европейски съюз. Пее тропари и иска от светската власт каквото е решил – я храм, я параклис, ако са пропуснали да му „дарят”. Кой ще му търси отговорност? За пет години направи най-голямата епархия за посмешище, да си чула някой да го озапти? Той открито казва, че за него светските закони не важат, въпреки че изпитва огромни щения към светските благини – луксозни лимузини/всичките с номера 3737/, гардове, златни часовници, чепици от крокодилска кожа, коктейли, ишмедемета. Каква прокуратура, какви пет лева?
Защо наричаш пловдивския владика Лудото Коле?
-    Той си дойде с това прозвище от София, там, по шопски тертип ударението пада на последната сричка Лудото Коле`.  Хората се радвали, че се отърват от него.  Ще ти разкажа една история, па ти си прави сметка. На 21.10. 2008 г. премиерът Станишев посещава Кърджали и е поканен в църквата „Св. Георги Победоносец” от отец Петър, който в храма му се заклева във вярност и се обръща към него „Г-н Станишев, вие сте Пич!”. Да, но това предизвиква гибелния гняв на гръмовержеца Николай, който свиква епархийски съвет, който да подложи отец Петър на низвержение, защото „било съблазън под купола на църквата”, т.е. желание за небогуугодно плътско общение. Или на съвременен младежки сленг Преосвещенството се усъмнило дали Сергей не е бил опънат от попа и го обвини в „съблазън от амвона”. Да оставим на страна факта, че самото посещение на Сергей Дмитриевич Яков Станишев е в разрез с канона, защото не е кръстен, т.е. е еретик,  а според правилата още на Никейския събор самото му присъствие в олтара е скверно дело, но Николай Севастиянов се фиксира и напътства „свещениците да внимават и да не дават повод за съблазън с думи или с дела”. Бурята в пловдивската митрополия разлюля дървото на вярата. Съгрешилият отец Петър е привикан по спешност при гръмовержеца и то в Светата Неделя, когото трябва да обгрижва енориашите. Подложен е на разпит в продължение на четири часа лично от патриката – няма епархийски съд, няма нищо. И слушай какво ражда под давление на настойника си отец Петър. Пише „ДОКЛАДНА ЗАПИСКА”, която започва така „ДОНАСЯМ  до знанието ВИ с духовен смут за изказването ми на 21.10.2008 г…. под емоционално влияние /от кого, от Станишев ли?/… моля да ми простите” и продължава клетия отец: „Чувствам се дълбоко виновен, дайте ми възможност да се поправя… още веднъж Ви моля простете и благословете със страх Божий. Целувам Светата Ви Архипастерска десница…”. Явно, в пловдивската митрополия има практика да се общува с „докладни записки”, които започват с „донасям”!!! Така и не се изясни за миряните въпроса „Опъна ли попа Станишев?” и къде е съблазънта, която провидя бдителния владика Николай… Все пак олтарът е място свято, жертвено, където се извършва безкръвната жертва евхаристията, но Коле`то го интересува съблазънта. Древните са казали Quails rex, taliis grex – Какъвто попът, такава и енорията.
Архипастерът е дежурен почетен гост на всякакви светски съблазни, даже се кипреше на трибуната при откриването на изложбата „спа и уелнес туризъм” в панаира на неговия крепък другар Георги Гергов. Пропусна се разкритието на фондация „св. Архангел Михаил” при избора му, че е лекуван в клиниката „Св. Наум” от, меко казано, душевно разстройство, пропуснаха се и думите на бившата икономка в митрополията Маринела Маринова, която говореше за смутителни контакти на духовното величие.
Владиката Николай Севастиянов, който много уж тачи канона е най-перфектния нарушител на всякакви правила в богоспасяемата българска църква. Според приятели теолози Николай е безблагодатен, т.е. това,което върши като богослужение е недействително, няма канонично измерение, а само театрална форма. Не е бил в манастир, неканонично е хиротонисан за епископ, защото според Номоканона не е имал навършени години и на всичко отгоре още като софийски викарий благослови езически, масонски ритуал в църквата „Св. Неделя” при погребението на Илия Павлов и според православните правила още тогава би трябвало да е отлъчен от Синода и предаден на анатема. Затова и неговите благословии не ловят дикиш. Откакто благославя за победа на изборите хората на БСП /Негов редовен ритуал/ те са загубили всички избори – като се почне от Илия Баташки, та се стигне до светския му наставник Георги Гергов, Румен Петков, Петър Мутафчиев, Славчо Атанасов. А помниш ли под диктовката на преосвещенството пловдивско как Николай Бареков пищя като линейка на сватбата си „Да живее православието”, целува ръце и кръст, а после… Митрополитът нареди за това бракосъчетание да бият всички камбани в града, та изуми пасомите, защото това се прави само при природно бедствие, повсеместен мор, сватба или смърт на коронована особа, ама тогава от герговия „Пълдин” той се разпореди за данги-дунги с църковен звън, биха му червени камбанки. Вярващите се кръстеха със страх на невижданото чудо.  Айде да оставим, че използва за избора си намеса на светски емисари и неканонично сложиха варненския Кирил, агент на ДС, да управлява овдовялата епархия. А виж какво се казва в 30 правило на Светите Апостоли: „Епископ, който си послужи със светска власт и получи такава в Църквата да се низвергне и отлъчи, както и всички, които общуват с него.”
Последните месеци упорито се говори в Пловдив за съществуването на някаква сатанинска секта, в която са събрани масони от ложата „Слънце-Ориент”, розенкройцери, илюминати и най-обикновени шмекери упражняващи тайна власт в града. В момента съм в проучване и в скоро време ще научите прелюбопитни подробности за това бесовско сборище от антихристи.

 Комисията по досиетата обяви, че 11 от 15-те митрополити от Светия Синод на БПЦ са били сътрудници на ДС. Това прави 73 %. Като човек, които е запознат със стуктурите на ДС и анализира агентурното минало на българските интелектуалци те питам – изненадан ли си от този висок брой на агентите сред висшето духовенство?
-    Ами ония  шамшали от „Атака”, които искаха всеки закон в държавата да се одобрява от Св. Синод?! Демек от Държавна сигурност – толкова е и „атаката” им, и „битката за българщината”, и смирението. Що не ги питаш по тази тема? Те са като един от лидерите им - дясното око гледа на ляво, а лявото на дясно. Луда работа – да искаш ДС да одобрява законите на държавата!?И защо питаш мен? Питай оная група дежурни интелектуалци на Гоце Сирищника дето квичаха като прасе на Коледа, че с досиетата се внасял душевен смут  у доносниците, ами погледнете им списъка - те преимуществено са слушалки, антенки – Гранитски, Бакалов, Проданов, Маразов, да добавим и  щатния подмазвач на Живков Левчев – „И вие, другарю Живков, не можете да ми забраните да ви обичам”… Аз съм чел досието на историка Георги Марков /един от оплаквачите/ и там се натъкнах на уникален донос, в който той пише, че колегата му Димитър Луджев „се харесвал на жените повече…”. Сега всички тези антенки мълчат и са упълномощили старата комунистка Велислава Дърева да брани владиците-доносници. Лошо е, че все пак става дума за духовни водачи или поне трябва да бъдат, а се оказва, че повече от две трети са служили през годините в ерес, тежка ерес… Синодалните старци са се превърнали на паметници на административно-попския комунизъм, това е.
Как може да се обясни фактът, че патрирах Максим няма агентурно минало – напротив за него има множество доноси от други владици ?!       
-    Аз лично се съмнявам, че Максим няма досие, може би просто от съжаление са го пощадили или по нареждане свише. Той, както другите митрополити е възпитаник на Москва, изборът му за патриарх безспорно е наложен от Политбюро на ЦК на БКП със секретно решение „А” № 145 от 8 март 1971 г. , а веднага след това на 10 декември същата година е утвърден от ЦК „Доклад за дейността на БПЦ”, в който се вменява на църквата „сътрудничество за построяване на социалистическото общество”. В досието на Симеон има написано от ръката му следното през 1965 г.: „Мой пръв дълг ще е изпълнение на партийните поръчения, а после професията ми”.Нека не се заблуждаваме, владиците са били преди всичко партийни деятели, а след това архипастери на пасомите и сега много йезуитски се оправдават – „Всяка власт е от Бога” и „такова бе времето”, но за щастие имало е и хиляди достойни служители, верни на православието, което е спасило моралния смисъл на българската църква. Катарзис, покаяние и осъждане на комунистическия режим – това е пътя на изкуплението за чернокапците-агенти, може би и оттегляне в манастир на пост и молитва, ако искат да съхранят светостта на вярата. Румънският патриарх Теоксист още през 1989 г. поиска опрощение от народа за службата си в Секуритате. Дори руската църква канонизира хиляди свещеници-мъченици избити от атеистичната власт, за българските жертви – нито дума и досега. А има такива като отец Константин Бъчваров от с. Торос, Луковитско, който след 1944 г. е рязан на парчета, но не е предал вярата си. Нима такива свещенослужители не заслужават канонизация?!                                      
В интернет пространството се тиражира версията, че дядо Николай не е в структурите на ДС, не защото е млад, а защото работи за руските служби. Коментарът ти?!
-    Николай Първи просто е много млад, за да е вербуван, но и той е възпитаник на Москва като много от слушалките-владици. Въобще, руската патриаршия винаги се е намесвала в нашите дела доста грубо и неканонично. Може би трябва да се роди втори Стамболов, за да озапти нашите клирици. През 1888 г. Стамболов  научава, че Климент Търновски, Григорий Русенски, Константин Врачански и Симеон Варненски са издали тайно окръжно да не се споменава името на Княза и работят за интересите на Русия. Тогава нарежда на Никола Обретенов: „Влизам при тях и ако не ги вразумя ще подбереш четиримата кешиши, ще ги натовариш на една гемия и ги пускаш по Дунава. Да слизат където щат само не на български бряг…” В историята остава Стамболов, а не четиримата кешиши.

До колкото знам бащата на пловдивския владика е кадър на ДС?!
-    Е, това е обществена тайна. Методи Стоименов е служител на мистичното поделение на червените барети,  част от ДС. То участва активно във възродителния процес, прочува се като щит на БКП в кризисни ситуации. Може би от него Николай е наследил партийната праволинейност. Само не знам защо държи да се именува Севастиянов, може би от щения към съветското. Подстриган е от агента с три имена Калиник – агент „Рилски” и „Велко”.

С Негово Високопреосвещенство Христофор Събев в залата на 36 НС - той бе от знаковите фигури в прехода, захвърлиха го, както впрочем всички, които изтикаха Ф. Димитров...” Не е ли изключително носталгичен този коментар при условия, че за мнозина българи Христофор Събев а човекът породил разкола в БПЦ. За мнозина той е дяволът, който разби църквата ни?
-    „Разколът” нямаше да се случи, ако владиците бяха истински християни и ясно бяха осъдили комунистическия атеистичен режим, бяха поискали прошка от миряните за икуменическите си залитания, канонизирали мъчениците за вярата в ново време и провели каноничен Църковно-народен събор. Те се снишиха да мине бурята, направиха се на ударени /чак сега разбираме защо/ и дойде епископ Макариополски като бич Божий за тях… С всичките си кусури, но Фори Светулката върна вярващите около светите тайнства. Той събираше по 100-200 000 души на бдения със свещи. Знаеш ли какво въздействие имаха службите му? Каква грандиозна радост бе? Първият Великден след 10 ноември  бе посрещнат на площада, където не можеше да се разминеш от хора! Още си пазя най-красивия плакат на СДС от това време – изпълнен площад със свещици. Грандиозно! Синода се обърка от тази популярност и тръгнаха да го анатемосват, той отвърна с алтернативен Синод и се тръгна… Ми аз бях от първите депутати, които отидоха, когато се бе барикадирал в Синодалната палата и пристига да я освобождава градския прокурор. Кой мислиш? Червената Татяна Дончева, а след нея поттичва ултралявата Дърева.  Е, как Фори ще отстъпи? После се дръпна, защото Филип Димитров му обеща, че ще съдейства за събор и го излъга, но нещата към края на века взеха да се нормализират. Така наречените разколници обгрижваха по-добре храмовете и енориашите. Хората имаха избор. Ами в Гърция има няколко православни деноминации, в Русия само катакомбната църква има 14 подразделения… Но се появиха хумвейбините на Симеон, кадет Рилски от „Новото време”, които със закона на оня лизнатия Борислав Цеков прогони алтернативните клирици с полиция от църквите, после дори ни осъдиха в европейския съд за неспазване  свободата на вероизповедание, но кошлуковите нововремци вече бяха свършили пъкленото си дело. Сега нали няма разколнически Синод и какво – намаляха ли скандалите с педофилия, педералслък, сребролюбие, архонтство,  бесовщина, кой им е виновен сега??? Вината си е в тях – 11 от 15 синодални старци са служили на Антихриста. Помниш ли, че Ванга нарече един от тях Сатанаил!? Там е проблема, не във Фори, който може да е всякакъв, но не е сребролюбец и слуга на безбожния комунистически режим.

image
И както обикновено, Владо Дойчинов обобщава образа ...Гласувай:
23


Вълнообразно


1. bojo12345 - Няма по голяма вандалщина ....
29.01.2012 14:42
от унищожаването на ценните стенописи в св. Марина.Мое лично мнение е ,че тоя не става и за поп , да му носят греха тези които са го направили владика!
цитирай
2. анонимен - Qualis avis, talis cantus !
29.01.2012 14:46
Ooo !
Pozdravlenia !
Mnogo silno,smelo i kachestveno interview !
Dumite sa kato zakovani s iumruk...
/iska mi se samo da izpravia edna nevolna pechatna greshka, za gramaticheska izriadnost na stranitsata prosto :
*QUALIS REX, TALIS GREX.
/kakuvto Tsariat, takava i tulpata/.
Iska mi se da dobavia : kakvato ptitsata-takava i pesenta.
Vi pozdravih za pesenta, pozdraviavam Vi i kato Ptitsa !
/Qualis avis, talis cantus !/.
Zdraveite !
Jovo
цитирай
3. raders - Май трябва да го изритат с шутове от ...
29.01.2012 19:56
Май трябва да го изритат с шутове от църквата този боклук
цитирай
4. анонимен - мършата - водач на стадото
29.01.2012 20:13
Уговорили се съпруг и съпруга да пускат по едно бобово зарно в две затворени кутии при всяка своя изневяра.
След 50 години отворили кутиите - в кутията на дядото имало 3 зърна, в кутията на бабата - нула.
На въпроса на дядото - вярно ли е, че не е изневерявала бабата отговорила:
- Ти от каде мислиш, че вземах боба, който ти варих цял живот ? ? ? . . .
Затова аз питам:
- От каде вземаха старата хартия за претопяване заводите за тоалетна хартия от 1989 г., та чак до сега - ами как от къде - от досието на МАКСИМ . . .
цитирай
5. анонимен - митрополити-доносници
30.01.2012 09:50
Уговорили се съпруг и съпруга да пускат по едно бобово зърно в две затворени кутии при всяка своя изневяра.
След 50 години отворили кутиите - в кутията на дядото имало 3 зърна, в кутията на бабата - нула.
На изнинадания дядо бабата отговорила:
- Ти от каде мислиш, че вземах боба, който ти варих цял живот ? ? ? . . .
Затова е много любопитно:
- От къде вземаха старата хартия за рециклиране заводите за тоалетна хартия от 1989 г., та чак до сега - ами как от къде - от изчезналите досиета на БЕЗБОЖНИЦИТЕ: мАКСИМ Софийски и кИРИЛ Варненски .
цитирай
6. анонимен - Юбилейные монеты России, цены на монеты России и СССР, старинные карты Сибири, продажа монет.
31.01.2012 08:09
[img]http://4x10.ru/wp-content/uploads/2011/12/100R_04_rv.jpg[/img]


Если информация газеты подтвердится, то новый выпуск станет первой серьезной модификацией сторублевой купюры со времени ее введения, то есть с 1997 года.

Оценка монет, Юбилейные монеты, Заработок на монетах: реально ли это? Какие бывают серебряные монеты? Монеты СССР

[url=http://4x10.ru/ceny-na-monety/]цены на коллекционные монеты[/url]

[url=http://4x10.ru/ceny-na-monety/]монеты и стомость[/url]

[url=http://4x10.ru/ceny-na-monety/sssr-1961-1991/]советский монеты[/url]

[url=http://4x10.ru/]10 рублевые монеты рф[/url]
цитирай
7. toross - Хубав виц, който ми изпратиха -
05.02.2012 19:03
- Тук, чадо мое, можеш да пиеш каквото и колкото поискаш всеки ден, само в петък - не!

Влизат в трета стая, пълна с раса, килимявки и прочее попски облекла.

- Тук, чадо мое, можеш да се преобличаш колкото искаш всеки ден, само в петък - не!

Накрая го въвежда в една малка стая, където има един долап, отваря долапа и се вижда един гол задник.

- Тук, чадо мое, можеш да идваш и да чукаш колкото искаш, само в петък - не!

Младият послушник бил много доволен и казал на игумена:

- Отче Игумене, всичко в манастира много ми харесва и с радост ще остана да служа на Бога, но защо мога да ползувам всички тези блага през всички дни, освен петък?

- Защото, чадо мое, в петък си дежурен по долаשּׁ
цитирай
8. samvoin - Тези продажни изверги, не знам кво ...
26.03.2012 10:36
Тези продажни изверги, не знам кво точно са топкали на ДС и на кой отдел, а също по каква линия и направление, ама само за това дето изгориха иконата на Левски и книгите на Хайтов за гроба му, да бъдат разпопени, вързани на една масова клада и изгорени живи, ще им е много, много, ама много малко!
цитирай
9. анонимен - generic viagra 776 12541
17.10.2012 02:38
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#6018>buy generic viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#20850>generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#6519 viagra online
цитирай
10. анонимен - payday loans online 816 820
17.10.2012 02:39
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#604>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#12215>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#2067 payday loans online
цитирай
11. анонимен - uHsimsc Learn More
20.10.2012 18:14
Ojtirp <a href="http://dallascowboysjerseysshop.us/dez-bryant-jersey-c-7.html">bryant jersey</a> Bfugpw http://dallascowboysjerseysshop.us/felix-jones-jersey-c-9.html
Ddcddu <a href="http://tinyurl.com/99j4fef">barry sanders jersey authentic</a> Faywvi http://tinyurl.com/9kzlh3t
Xtbvzj <a href="http://chicagobearsjerseysshop.us/julius-peppers-jersey-c-2.html">julius peppers authentic jersey</a> Bqnhps http://chicagobearsjerseysshop.us/julius-peppers-jersey-c-2.html
Hecbgi <a href="http://baltimoreravensjerseys-store.us/joe-flacco-jersey-c-6.html">joe flacco jerseys</a> Jvqydp http://baltimoreravensjerseys-store.us/haloti-ngata-jersey-c-5.html
Ksljky <a href="http://detroitlionsjerseysstore.us/matthew-stafford-jersey-c-6.html">matthew stafford jersey</a> Fbdxse http://detroitlionsjerseysstore.us/matthew-stafford-jersey-c-6.html
Kkrhem <a href="http://tinyurl.com/8sd3l48">patriots rob gronkowski jersey</a> Rcfjtc http://tinyurl.com/8sd3l48
Ixoxtt <a href="http://neworleanssaintsjerseystore.us/darren-sproles-jersey-c-3.html">darren sproles youth jersey</a> Wydtqj http://neworleanssaintsjerseystore.us/jimmy-graham-jersey-c-4.html
Eawvox <a href="http://newyorkgiantsjerseysshop.us/new-york-giants-jerseys-c-3.html">eli manning blue jersey</a> Gwbeuh http://newyorkgiantsjerseysshop.us/jason-pierrepaul-jersey-c-2.html
Gfuhfy <a href="http://tinyurl.com/99numyn">ray rice jersey</a> Sxxjdj http://tinyurl.com/8tx7el6
Ejuyur <a href="http://www.animewired.net/">clay matthews jersey</a> Ckmvgu http://www.animewired.net/aaron-rodgers-jersey-c-56.html
цитирай
12. анонимен - aKjborc Our website
20.10.2012 19:25
yAplvzOq <a href="http://tinyurl.com/8g6q3qw">jim mcmahon bears jersey</a> rWhtenNp http://tinyurl.com/8mhf5e4
hXcjutXo <a href="http://tinyurl.com/8slj3nf">nnamdi asomugha nike jersey</a> qNplfiSv http://tinyurl.com/8w9rbbj
uWorauJa <a href="http://tinyurl.com/8k3vsha">aaron rodgers white jersey</a> oCmgyoLz http://tinyurl.com/9gsdkwv
wEudrfXq <a href="http://tinyurl.com/8d52hqe">peyton manning nike jersey</a> oVqwzmNz http://tinyurl.com/94jfy32
mRjglrRq <a href="http://tinyurl.com/9agsdgp">jimmy graham jersey</a> gCmnvmUl http://tinyurl.com/99p3dsu
aYxkpyJd <a href="http://tinyurl.com/95ape9d">alex smith 49ers jersey</a> eDirpvNq http://tinyurl.com/9n3sodh
iTkoasTl <a href="http://tinyurl.com/8s3evmb">rob gronkowski patriots jersey</a> fAwonxGj http://tinyurl.com/94op3c8
pFolwcLb <a href="http://tinyurl.com/9mm99th">nicks giants jersey</a> qKqyvjNh http://tinyurl.com/8eo8yn7
bHossgEk <a href="http://tinyurl.com/8zh4ff8">kevin kolb cardinals jersey</a> pHwmbwQa http://tinyurl.com/8wxp8rh
dRanerQr <a href="http://tinyurl.com/9le5gwk">jets throwback jersey</a> nZvkroKo http://tinyurl.com/8p237rd
цитирай
13. анонимен - zxxmlj Visit This Link
20.10.2012 21:06
Uonjst <a href="http://tinyurl.com/8nfgn9n">cheap uggs</a> Gxhlzd http://www.melodylewis.com/
Sjzfvn <a href="http://bit.ly/TxbAw6">uggs ireland</a> Ijclsa http://bootsirelandsale.info/
Gkkaec <a href="http://uggsoutletsstores.us/">uggs outlet online</a> Fincgx http://tinyurl.com/9jjdwts
Wuxpea <a href="http://tinyurl.com/9eqbg27">ugg boots on sale</a> Oefwfr http://tinyurl.com/9eqbg27
Xsqqnh <a href="http://www.luis-freire.com/">uggs</a> Zvxkxe http://www.luis-freire.com/
Sithwl <a href="http://uggsbootssoutletestores.info/">ugg outlet</a> Bqqwly http://uggsbootssoutletestores.info/
Ofgvao <a href="http://cort.as/2djs">cheap real ugg boots</a> Qwwfib http://uggbootssalesukclearance.info/
Drgvcx <a href="http://cheapuggbootsforsale.info/">cheap uggs</a> Afpomp http://bit.ly/S5iQlJ
Puerml <a href="http://uggsaleclearance-uk.co.uk/">uggs sale</a> Nilkxj http://uggsaleclearance-uk.co.uk/
Awjsss <a href="http://www.v2020bd.org/">goedkope uggs</a> Rldmby http://www.v2020bd.org/
цитирай
14. анонимен - kamagra oral gel 16832
21.10.2012 03:42
<a href=http://orderkamagranow.com/#uhyxt>cheap kamagra online</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#ainjl >buy kamagra</a> , http://orderkamagranow.com/#gmkoz kamagra online
цитирай
15. анонимен - payday loans 605 5286
21.10.2012 04:10
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#14025>payday loans</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#3769>payday loans</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11971 payday loans
цитирай
16. анонимен - generic viagra 899 11323
21.10.2012 06:06
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#20452>buy viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#13492>viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#5926 generic viagra
цитирай
17. анонимен - hwsurd Discover More Here
21.10.2012 09:07
jPamofRw <a href="http://www.carrollcountygov.us/coachoutletstore.asp">coach outlet</a> eMoukuLy <a href="http://www.carrollcountygov.us/coachoutletstore.asp">coach factory </a> oRirgrHg <a href="http://www.carrollcountygov.us/coachoutletstore.asp">coach outlet store </a> oMpjwuIg <a href="http://www.carrollcountygov.us/coachoutletstore.asp">coach factory </a> gKyuyaZv <a href="http://www.carrollcountygov.us/coachoutletstore.asp">coach outlet store </a> eFfmmxXi <a href="http://www.carrollcountygov.us/coachoutletstore.asp">coach outlet</a> rRpwsfBm http://www.carrollcountygov.us/coachoutletstore.asp
цитирай
18. анонимен - buy levitra
21.10.2012 14:21
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#6935 - buy levitra online, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#4783>levitra 10 mg</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#8659 online
цитирай
19. анонимен - viagra 100 mg 11252
21.10.2012 19:32
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#rxsho>viagra 120 mg</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#gxjzi >viagra 150 mg</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#aowgs viagra 25 mg
цитирай
20. анонимен - xeeexi Recommended Article
22.10.2012 04:01
Ehuwjz <a href="http://uggsbootseclearancessale.info/">ugg boots outlet</a> Qbcghl http://tinyurl.com/cyqaje3
Pqzzim <a href="http://uggsbootsdeutschlandssale.info/">ugg boots</a> Gvmjir http://bit.ly/PDIpvL
Ibnvob <a href="http://cheapuggsforsales.us/">uggs for cheap</a> Tvalva http://cheapuggsforsales.us/
Nbohrq <a href="http://tinyurl.com/8bfct64">ugg boots sale</a> Grmgtf http://tinyurl.com/8bfct64
Nxduyj <a href="http://tinyurl.com/958as2n">ugg boots for sale</a> Bfvntz http://tinyurl.com/958as2n
Sbjdsq <a href="http://www.stephencleeve.com/">ugg boots</a> Nsqxbq http://www.stephencleeve.com/
Oillxo <a href="http://tinyurl.com/8cxbs2o">ugg outlet store</a> Ndzjjt http://uggbootsoutletstoreonline.info/
Twiazl <a href="http://uggsbootssalesukkclearance.info/">real ugg boots uk</a> Cxlwoe http://uggsbootssalesukkclearance.info/
Bknozh <a href="http://tinyurl.com/9eqbg27">uggs on sale</a> Ctwmpw http://tinyurl.com/9eqbg27
Apquut <a href="http://uggsbootssoutletestores.info/">uggs outlet</a> Pnrjwv http://tinyurl.com/d332let
цитирай
21. анонимен - buy cialis online 984 13024
22.10.2012 22:08
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#5123>cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#13325>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#5885 buy generic cialis
цитирай
22. анонимен - payday loans 750 16593
23.10.2012 00:02
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#4758>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#10841>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#6391 payday loans
цитирай
23. анонимен - levitra online 13633
23.10.2012 02:51
<a href=http://orderlevitrahere.com/#iwlpa>levitra online</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#wneef >levitra 10 mg</a> , http://orderlevitrahere.com/#wdipy order levitra
цитирай
24. анонимен - cialis online without prescription 7351
23.10.2012 05:10
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#ielmz>order cialis</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#fwxig >buy cheap cialis</a> , http://ordercheapcialishere.com/#sqlag cialis without prescription
цитирай
25. анонимен - nbAKZvtdUPGq Discover More Here
23.10.2012 22:38
Dcihci <a href="http://uggbootssaletukgenuine.info/">ugg boots sale</a> Vgoetj <a href="http://uggbootssaletukgenuine.info/">uggs</a> Wqphle <a href="http://uggbootssaletukgenuine.info/">ugg boots sale</a> Ziyszq http://uggbootssaletukgenuine.info/
цитирай
26. анонимен - nOxrhqd Check This Out
23.10.2012 23:23
Piwing <a href="http://tinyurl.com/8hseopy">ugg boots sale</a> Oemnng <a href="http://tinyurl.com/8hseopy">ugg boots for sale</a> Mlfjux <a href="http://tinyurl.com/8hseopy">ugg boots sale</a> Nfagkn http://tinyurl.com/8hseopy
Wncmqq <a href="http://tinyurl.com/8rutohe">ugg boots sale uk</a> Qticfg <a href="http://tinyurl.com/8rutohe">uggs on sale</a> Kqytze <a href="http://tinyurl.com/8rutohe">ugg boots uk sale</a> Chggzl http://tinyurl.com/8rutohe
цитирай
27. анонимен - mNkzyoa Related Articles
23.10.2012 23:58
Mfxqxn <a href="http://victorcruz-jersey.info/">victor cruz giants jersey</a> Zphwts <a href="http://victorcruz-jersey.info/">victor cruz jersey</a> Oavakg <a href="http://victorcruz-jersey.info/">victor cruz jersey for sale</a> Uijmjm http://victorcruz-jersey.info/
цитирай
28. анонимен - aowwhw Find Out More
24.10.2012 02:11
Bquzgu <a href="http://uggbootsrsale.webeden.net/">ugg boots for sale</a> Abvjuc <a href="http://uggbootsrsale.webeden.net/">ugg boots on sale</a> Ggwavb <a href="http://uggbootsrsale.webeden.net/">ugg boots sale</a> Gqmmle http://uggbootsrsale.webeden.net/
Lbuequ <a href="http://uggsnonsale.webeden.net/">cheap uggs on sale</a> Sddqfw <a href="http://uggsnonsale.webeden.net/">uggs on sale</a> Jqrhyn <a href="http://uggsnonsale.webeden.net/">uggs clearance</a> Xspbdm http://uggsnonsale.webeden.net/
цитирай
29. анонимен - generic levitra
24.10.2012 06:45
If you want to buy levitra use keywords <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#9247>buy generic levitra</a>, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#2279>order levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#3616 online
цитирай
30. анонимен - fYfzjlv have a look here
24.10.2012 07:54
Acgqzi <a href="http://onlinejacketssale.webeden.net/">canada goose trillium parka</a> Kuueij <a href="http://onlinejacketssale.webeden.net/">canada goose trillium parka</a> Gmuaoy <a href="http://onlinejacketssale.webeden.net/">canada goose jakke</a> Mheyyq http://onlinejacketssale.webeden.net/
Bsfamp <a href="http://discountdownjacket.webeden.net/">canada goose</a> Asqgev <a href="http://discountdownjacket.webeden.net/">boutique en ligne canada goose</a> Mqpmvz <a href="http://discountdownjacket.webeden.net/">doudoune canada goose</a> Iftlrq http://discountdownjacket.webeden.net/
цитирай
31. анонимен - dJodkow Get More Information
24.10.2012 09:06
Phvgyg <a href="http://victorcruz-jersey.info/">victor cruz jersey</a> Bhphbf <a href="http://victorcruz-jersey.info/">victor cruz jersey</a> Rbdbxd <a href="http://victorcruz-jersey.info/">victor cruz jersey</a> Cfoijc http://victorcruz-jersey.info/
цитирай
32. анонимен - gcalhi Recommended Reading
24.10.2012 15:14
Euqung <a href="http://designerstoresonline.webs.com/">louis vuitton sac</a> Dcksnd <a href="http://designerstoresonline.webs.com/">louis vuitton pas cher</a> Dqiden <a href="http://designerstoresonline.webs.com/">louis vuitton</a> Nynopb http://designerstoresonline.webs.com/
Angawh <a href="http://popularstoreonline.webs.com/">louboutin sale</a> Lcrptg <a href="http://popularstoreonline.webs.com/">christian louboutin shoes sale</a> Xmbyat <a href="http://popularstoreonline.webs.com/">christian louboutin shoes on sale</a> Wlljfq http://popularstoreonline.webs.com/
цитирай
33. анонимен - ytqxml Look At This
24.10.2012 22:52
Iuighd <a href="http://designershoponline.webs.com/">louis vuitton online</a> Kxswhs <a href="http://designershoponline.webs.com/">louis vuitton nederland</a> Rnuduw <a href="http://designershoponline.webs.com/">louis vuitton nederland</a> Ialjwb http://designershoponline.webs.com/
Bkpfeg <a href="http://lvoutletonsale.moonfruit.com/">louis vuitton</a> Yhikvs <a href="http://lvoutletonsale.moonfruit.com/">louis vuitton outlet</a> Nwzozk <a href="http://lvoutletonsale.moonfruit.com/">louis vuitton outlet</a> Sdjrtm http://lvoutletonsale.moonfruit.com/
цитирай
34. анонимен - generic cialis 15016
25.10.2012 00:03
<a href=http://cialisstorehere.com/#kolmc>buy cialis</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#hzenu >generic cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#ufuiy buy cialis
цитирай
35. анонимен - cheap levitra 19008
25.10.2012 12:49
<a href=http://levitrastorehere.com/#mvlps>levitra online</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#ptyrm >buy levitra</a> , http://levitrastorehere.com/#yoldz generic levitra
цитирай
36. анонимен - aEfdgsm Get More Info
25.10.2012 12:55
Evexkw <a href="http://tinyurl.com/8gbupgb">ugg boots uk</a> Mlkjfy <a href="http://tinyurl.com/8gbupgb">uk ugg boots</a> Vxdamc <a href="http://tinyurl.com/8gbupgb">ugg boots stockists uk</a> Aduxcf http://tinyurl.com/8gbupgb
Ipeowm <a href="http://tinyurl.com/9scnyft">uggs uk</a> Audqnf <a href="http://tinyurl.com/9scnyft">ugg uk</a> Cvlxip <a href="http://tinyurl.com/9scnyft">uggs uk</a> Pqptfx http://tinyurl.com/9scnyft
Dwaqen <a href="http://tinyurl.com/9zoyvnb">uggs on sale</a> Hrkwxa <a href="http://tinyurl.com/9zoyvnb">uggs clearance</a> Vzriyf <a href="http://tinyurl.com/9zoyvnb">uggs on sale</a> Tcizry http://tinyurl.com/9zoyvnb
цитирай
37. анонимен - generic viagra 9925
25.10.2012 20:37
<a href=http://viagrastorehere.com/#ipdms>buy viagra</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#lqltq >buy viagra online</a> , http://viagrastorehere.com/#zvumo viagra online
цитирай
38. анонимен - oQschdi Look At This
25.10.2012 21:42
Mvffvv <a href="http://fashionjacketssale.webeden.net/">canada goose jassen</a> Lkqgld <a href="http://fashionjacketssale.webeden.net/">canada goose jassen</a> Roumtu <a href="http://fashionjacketssale.webeden.net/">canada goose outlet</a> Xeaele http://fashionjacketssale.webeden.net/
Vaajez <a href="http://discountdownjacket.webeden.net/">canada goose pas cher</a> Ablplg <a href="http://discountdownjacket.webeden.net/">canada goose pas cher</a> Riwjfw <a href="http://discountdownjacket.webeden.net/">boutique en ligne canada goose</a> Oddgsl http://discountdownjacket.webeden.net/
Adwssy <a href="http://cheapjackets.webeden.net/">canada goose outlet</a> Djwsrm <a href="http://cheapjackets.webeden.net/">canada goose</a> Nfwztj <a href="http://cheapjackets.webeden.net/">canada goose outlet</a> Nsuqux http://cheapjackets.webeden.net/
цитирай
39. анонимен - gndoha Read This
26.10.2012 16:35
Cvqthe <a href="http://uggmuk.webeden.co.uk/">ugg uk sale</a> Mesyyh <a href="http://uggmuk.webeden.co.uk/">ugg uk</a> Kvsikm <a href="http://uggmuk.webeden.co.uk/">ugg uk</a> Nesvbp http://uggmuk.webeden.co.uk/
Xosabf <a href="http://cheapcuggboots.webeden.co.uk/">cheap ugg boots uk</a> Kagxba <a href="http://cheapcuggboots.webeden.co.uk/">cheap uggs</a> Cwcian <a href="http://cheapcuggboots.webeden.co.uk/">cheap uggs boots uk</a> Ndstoc http://cheapcuggboots.webeden.co.uk/
Kxygsx <a href="http://uggnbootssale.webeden.co.uk/">uggs on sale</a> Ucvrvc <a href="http://uggnbootssale.webeden.co.uk/">ugg boots sale</a> Hhrdrc <a href="http://uggnbootssale.webeden.co.uk/">ugg boots sale uk</a> Kgdiwb http://uggnbootssale.webeden.co.uk/
цитирай
40. анонимен - payday loans online 8169
29.10.2012 22:10
<a href=http://directlenderloanshere.com/#tokcw>payday loans online</a> - <a href=http://directlenderloanshere.com/#qtsoe >payday loans online</a> , http://directlenderloanshere.com/#uwybe payday loans online
цитирай
41. анонимен - odhznc Recommended Reading
31.10.2012 19:03
Nsjeer <a href="http://winterbootsoutletstore.info/">ugg outlet</a> Ndteup <a href="http://winterbootsoutletstore.info/">uggs outlet</a> Tpmmxr http://winterbootsoutletstore.info/
Qhvcis <a href="http://warmbootsonsale.info/">uggs on sale</a> Uthnjs <a href="http://warmbootsonsale.info/">uggs on sale</a> Tezasm http://warmbootsonsale.info/
цитирай
42. анонимен - viagra online 9697
05.11.2012 07:46
<a href=http://ordercheapgenericviagrahere.com/#uuixg>cheap viagra</a> - <a href=http://ordercheapgenericviagrahere.com/#iebvm >buy viagra online</a> , http://ordercheapgenericviagrahere.com/#legqw buy viagra online
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9288854
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9513
Архив
Календар
«  Септември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930